ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πως να περάσεις οικονομικά και δημιουργικά το καλοκαίρι με τον σύντροφό σου! (ΜΕΡΟΣ ΙΙ) 0 σχόλια

| Posted in


Μπορεί η περίοδος του καλοκαιριού να πέρασε αλλά οι διακοπές ποτέ δεν σταματούν!Η οικονομική κρίση σίγουρα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να κάνεις τις διακοπές των ονείρων σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις δημιουργικά με τον σύντροφό σου!!


7.Δημιούργησε καλοκαιρινά φαγητά

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος δημιουργίας.Γενικά στις διακοπές είναι ωραίο να πειραματίζεσαι!! Μπορείς να φτιάξεις μια σπιτική λεμονάδα, μια γρανίτα ή ακόμα και ένα σπιτικό παγωτό στις γεύσεις που αρέσουν στον καλό σου.Συνταγές θα βρεις πολλές στο ίντερνετ αν δεν γνωρίζεις. Μην έχεις άγχος αν δεν πετύχουν όλα, σημασία δεν έχει να γίνει η καλύτερη μαγείρισσα μέσα σε ένα καλοκαίρι , αλλά να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου και λάβεις και τα θετικά του σχόλια!!

8.Δείτε ταινία σε θερινό σινεμά

Τίποτα πιο ρομαντικό από το να δείτε αγκαλιασμένοι την αγαπημένη σας ρομαντική κομεντί σε ένα θερινό σινεμά υπό το φως του φεγγαριού!Το θερινό σινεμά είναι μια καλή ευκαιρία για να περάσετε εναλλακτικά το βράδυ σας και να έρθετε πιο κοντά. Είναι πιο οικονομικά από τα συμβατικά σινεμά και έχεις και μεγαλύτερη ελευθερία!Διάλεξε ταινία, βάλε τα καλά σου ρούχα και φύγατε για θερινό σινεμά!!

9.Παρακολούθηση μαθημάτων από κοινού

Την περίοδο του καλοκαιριού αλλά και στην έναρξη της σεζόν προσφέρονται από αρκετούς δήμους δωρεάν ή έναντι ενός μικρού αντιτίμου μαθήματα. Μαθήματα ξένων γλωσσών, αθλημάτων αλλά και διάφορα άλλα.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τι σας αρέσει και να ξεκινήσεις την αναζήτηση!Είναι πολύ δημιουργικό για να γεμίζετε τις ώρες σας και τις μπαταρίες, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι θα περνάτε και περισσότερο χρόνο μαζί!

10.Κάμπινγκ

Δεν υπάρχει ωραιότερη διασκέδαση από το να είσαι κοντά στην φύση! Ξεγνοιασιά,ηρεμία, φύση...Τι άλλο να ζητήσει κανείς.Μακριά από τα άγχη που μπορεί να φέρνει η καθημερινότητα και κυρίως μαζί με τον άνθρωπό σου.Ίσως ο εξοπλισμός να κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά σκέψου ότι θα τον έχεις μια ζωή!Είναι ένας οικονομικός τρόπος διακοπών που σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά!

Και φυσικά έχουμε παντού και πάντοτε την φωτογραφική μηχανή μαζί μας ούτως ώστε στο τέλος των διακοπών σας να μπορείς να φτιάξεις ένα υπέροχο κολλάζ που θα σας συντροφεύει στην μετέπειτα ζωή σας!!

Και καλά να περάσετε!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Πως να περάσεις οικονομικά και δημιουργικά το καλοκαίρι με τον σύντροφό σου! (ΜΕΡΟΣ ΙΙ)"