ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Χώρισες;Ξεπέρασέ το με απλά βήματα!! 0 σχόλια

   Σάββατο πρωί.Τον παίρνεις τηλέφωνο και δεν το σηκώνει.Κάτι αρχίζεις και υποψιάζεσαι ότι δεν πάνε τα πράγματα καλά, ώσπου επιβεβαιώνεσαι και λαμβάνεις ένα μήνυμα:"Συγγνώμη δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο,ίσως να σου αξίζει κάτι καλύτερο".Για μια στιγμή ίσως να πανικοβληθείς και να θεωρήσεις ότι χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ζωή.Λάθος!!Ένας άντρας δεν καθορίζει την ζωή μας και υπάρχουν τρόποι για να τον ξεπεράσεις!
   1.Στηρίξου σε φίλους σου.
   Τίποτα πιο σημαντικό...
δεν υπάρχει από έναν καλό φίλο που σε ξέρει καλύτερα από όλους και θα σε στηρίξει τόσο σε εύκολες όσο και δύσκολες καταστάσεις σαν αυτές.Μίλα στο φίλο σου για όλα όσα σε απασχολούν.Θα δεις ότι θα νιώσεις να αποχωρίζεσαι το βάρος του χωρισμού σιγά σιγά και θα διαπιστώσεις επιπλέον πως εκτός από τους άντρες υπάρχουν και άλλες σημαντικές αξίες στη ζωή, όπως οι φίλοι!
    2.Μείνε σπίτι
   Δεν είσαι ακόμα έτοιμη να βγεις με τους φίλους σου;Μείνε σπίτι και κάνε μία αυτοκριτική.Όσο πιο γρήγορα το κάνεις αυτό τόσο πιο γρήγορα θα αισθανθείς καλύτερα.Απέδωσε ευθύνες,δες και εσύ που είχες λάθος σε αυτή τη σχέση,κλάψε αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.Κάνοντας την ανασκόπηση της σχέσεως σας, θα μπορέσεις και εσύ να καταλάβεις τι επιθυμείς από μία σχέση και την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεχτική!
    3.Εξαφάνισε ότι είναι δικό του
   Δεν σου λέω να τα πετάξεις όλα γιατί το ξέρω είναι δύσκολο, αν μπορείς βέβαια να το κάνεις τότε ακόμα καλύτερο για σένα!Προσπάθησε να απομακρύνεις ότι είναι δικό του,δώρα και ότι άλλο σου έχει χαρίσει.Δεν ξεπερνάς χωρισμό βλέποντας συνέχεια πράγματά του!
   4.Ξεκίνα ένα χόμπι
   Μπορείς να ξεκινήσεις χορό ή ότι άλλο σου κέντριζε το ενδιαφέρον.Θα απασχολείσαι αρκετές ώρες στο άθλημα σου και θα διαπιστώσεις ότι πλέον έχεις χρόνο να κάνεις πράγματα που δεν μπορούσες όταν ήσασταν μαζί.Γενικά προσπάθησε να κάνεις πράγματα που δεν τα έκανες όσο είχες σχέση.
    5.Άλλαξε στυλ στα μαλλιά σου
   Όλες οι γυναίκες όταν χωρίζουν θέλουν κάπου να ξεδώσουν αυτή την ενέργεια που έχουν.Ε,λοιπόν γιατί να μην το κάνεις και εσύ;Βάψε τα μαλλιά σου σε ένα άλλο χρώμα, κόψτα σε άλλο μήκος ή και στυλ, κάνε μία αλλαγή που θα ανανεώσει όχι μόνο την εμφάνισή σου αλλά και τη διάθεσή σου!
   6.Ξέκοψε τελείως μαζί του.
   Μην προσπαθείς να κρατήσεις καμία επαφή μαζί του από την στιγμή που η σχέση σας έχει τελειώσει οριστικά.Η περίοδος "μένουμε φίλοι" μέχρι να το συνηθίσουμε δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο,πίστεψέ με!Προσπάθησε όσο δύσκολο και να σου φαίνεται να μην διατηρήσετε επαφές, ο χωρισμός ξεπερνιέται μόνο αν ξεκόψετε εντελώς!

   Το πως θα ξεπεράσει ο καθένας το χωρισμό του είναι προσωπικό θέμα, πάντως αυτό που ισχύει για όλους είναι ότι ο χωρισμός θέλει χρόνο για να ξεπεραστεί!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Χώρισες;Ξεπέρασέ το με απλά βήματα!!"