ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόωρη εκσπερμάτωση...Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!! 0 σχόλια

Όλο και περισσότεροι άντρες συχνά βιώνουν το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Οι λόγοι μπορούν να ποικίλουν από άτομο σε άτομο.Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να απογοητεύεσαι και να σε παίρνει από κάτω, το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί!


Τι είναι η πρόωρη εκσπερμάτωση

Πρόωρη εκσπερμάτωση ορίζεται η μη ικανότητα του άντρα να ελέγχει ο ίδιος την εκσπερμάτωσή του με αποτέλεσμα να "τελειώνει" χωρίς τη θέλησή του, κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών δίχως να εισέλθει στον κόλπο της γυναίκας ή σχεδόν αμέσως κατά τη διείσδυση.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση σπάνια οφείλεται σε φυσικά αίτια. Το πρόβλημα είναι κυρίως ψυχολογικό. Η έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας, η έντονη ερωτική διάθεση για τη σύντροφο, το μεγάλο διάστημα αποχής από το σεξ και το άγχος είναι παράγοντες που το επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο.

Όταν αντιλαμβάνεται κανείς ότι τελειώνει πολύ γρήγορα, αγχώνεται για την αντίδραση της συντρόφου του. Την επόμενη φορά θα διακατέχεται από άγχος, για το ότι για ακόμα μια φορά θα τελειώσει γρήγορα με συνέπεια να αυξάνονται οι πιθανότητες να του ξανασυμβεί. Στο τέλος το άγχος είναι ανασταλτικός παράγοντας στην ερωτική του ζωή σε σημείο να μην έχει ερωτική επιθυμία και να απέχει από το σεξ.

Πως θα την καταπολεμήσεις

1.Καταρχάς πάψε να πιστεύεις πως ο χρόνος της διείσδυσης πρέπει να πλησιάζει τους χρόνους πορνοστάρ. Ο μέσος όρος για τον χρόνο διείσδυσης είναι μεταξύ ενός και δέκα λεπτών. 

2.Δεν θα την καταπολεμήσεις φορώντας διπλό προφυλακτικό, μετρώντας αριθμούς, φέρνοντας στον νου σου προβλήματα οικονομικά ή επαγγελματικά, καταναλώνοντας αλκοόλ.

3.Άλλαξε τον τρόπο προσέγγισης του θέματος σεξ. Αν πάψει να σε απασχολεί ο τρόπος που κάνεις σεξ και αυξήσεις την αυτοεκτίμησή σου, θα αλλάξει και η ψυχολογία σου.

4.Συζήτησε με τη σύντροφό σου. Μη διστάζεις να συζητήσεις το πρόβλημα μαζί της και να κλείνεσαι στον εαυτό σου αποφεύγοντας το σεξ.

5.Η μέθοδος σταματάω συνεχίζω. Αυτή η μέθοδος είναι αποδοτική για πολλούς άντρες. Λίγο πριν την κορύφωση σταμάτα για ένα διάστημα 30 δευτερολέπτων και μετά συνέχισε. Επανάλαβέ το μέχρι να αποφασίσεις να ολοκληρώσεις. 

6.Αύξησε τη συχνότητα των ερωτικών επαφών με τη σύντροφό σου. Πρόωρη εκσπερμάτωση εμφανίζεται συνήθως όταν υπάρχει μεγάλο διάστημα από την τελευταία φορά που έκανες σεξ.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Πρόωρη εκσπερμάτωση...Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!!"