ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πως να περάσεις οικονομικά και δημιουργικά το καλοκαίρι με τον σύντροφό σου! (ΜΕΡΟΣ Ι) 1 σχόλια

| Posted in

Το καλοκαίρι είναι κατεξοχήν μία περίοδος που θες να περνάς με τον σύντροφό σου και να συλλέξεις στο βαλιτσάκι σου όσες περισσότερες εμπειρίες μπορείς!Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ότι δεν κανονίσατε τίποτα και το αφήσατε τελευταία στιγμή, δεν ξέρεις πως να περάσετε δημιουργικά και ποιοτικά και κυρίως με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα το φετινό σας καλοκαίρι! Μην απογοητεύεσαι, με το καύσωνα προ των πυλών σου έχουμε κάποιες ιδέες που πραγματικά θα σε κάνουν να περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι με το άλλο σου μισό!!


1.Παραλία

Σίγουρα εκεί που μένεις θα υπάρχει κάποια κοντινή παραλία. Μπορείτε να την επισκεφτείτε με το αυτοκίνητο ή ακόμα και με την συγκοινωνία θα περάσετε έτσι παραπάνω χρόνο μαζί.Μια καλή ιδέα είναι να πάρετε μαζί σας και προμήθειες , π.χ. κάποιο φρούτο ή ακόμα και σαντουιτσάκια για την παραλία , και να περάσετε παραπάνω ώρα στην παραλία.Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία ή ακόμα να ασχοληθείτε και με το χτίσιμο κάστρων, είναι πολύ ρομαντικό, και μπορείτε μετά να γράψετε μηνύματα στην άμμο που θα τα απαθανατίσετε προκειμένου να θυμάστε αυτή τη στιγμή.

2. Πικνίκ

Η διοργάνωση ενός πικνίκ σε έναν κοντινό προορισμό θα αναζωογονήσει την σχέση σας καθώς επίσης και θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς! Δημιούργησε με την μαγειρική σου για να καταπλήξεις τον καλό σου, και απολαύστε την φύση παρέα αγκαλιασμένοι γευόμενοι τις νοστιμιές σου!!

3.Επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της πόλης σου

Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να λέει , "μένω τόσα χρόνια στην Αθήνα και δεν έχω επισκεφτεί την Ακρόπολη ή τόσα χρόνια στην Θεσσαλονίκη και στον Λευκό Πύργο δεν έχω μπει". Συνήθως όταν κατοικούμε σε ένα μέρος ποτέ δεν σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς του χώρους γιατί πολύ απλά τα θεωρούμε δεδομένα.Καιρός λοιπόν, να θεωρήσετε τον εαυτό σας τουρίστα στην ίδια σας την πόλη και να επισκεφτείτε ότι ομορφιές έχει η πόλη σας και τις είχατε ξεχάσατε!!

4.Ψάρεμα

Είναι μία ασχολία που σίγουρα θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον! Αγοράστε δόλωμα ή ακόμα μαζέψτε εσείς οι ίδιοι από την παραλία σκουλήκια και ξεκινήστε να βγάζετε το μεσημεριανό σας τραπέζι! Το ψάρεμα είναι ένα χόμπι που μπορεί να ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε είτε έχει εμπειρία είτε όχι, και σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά το πρώτο ψάρι που θα πιάσετε!!

5.Νυχτερινή ποδηλασία ή τρέξιμο

Αν είστε αθλητικοί τύποι και οι δύο, θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε μια βόλτα το βράδυ με τα ποδήλατά σας ή ακόμα και τρέχοντας! Θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Και σε φυσική κατάσταση θα κρατηθείτε και θα περάσετε στιγμές μαζί.

6.Ημερήσια εκδρομή

Είναι πολύς ο κόσμος που δεν μπορεί να αποδράσει από το τόπο του για πολλές μέρες.Γι'αυτό μια καλή λύση είναι οι κοντινές ημερήσιες εκδρομές.Μπορείς να φτιάξεις μια λίστα αναπαραγωγής με αγαπημένα σας τραγούδια, και να αποδράσετε για λίγο από την καθημερινότητά σας. Σκεφτείτε και δείτε όλους τους εναλλακτικούς προορισμούς που θα μπορούσατε να επισκεφτείτε και αποφασίστε από κοινού ποιον θα επιλέξετε. Μπορείτε αν θέλετε να το επαναλαμβάνετε σαββατοκύριακο παρά σαββατοκύριακο ούτως ώστε στο τέλος του καλοκαιριού να νιώθετε σαν να έχετε κάνει διακοπές! Αυτό θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα αποκτήσετε περισσότερη όρεξη για να κάνετε πράγματα μαζί!

Διάβασε ακόμα : Πως να περάσεις οικονομικά και δημιουργικά το καλοκαίρι με τον σύντροφό σου (ΜΕΡΟΣ ΙΙ)

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

1 σχόλια for "Πως να περάσεις οικονομικά και δημιουργικά το καλοκαίρι με τον σύντροφό σου! (ΜΕΡΟΣ Ι)"

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκή ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!