ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πως να διακοσμήσεις το τραπέζι εύκολα και γρήγορα! 3 σχόλια

γιορτινό πιάτο
Πλησιάζει η επέτειος με τον σύντροφό σου και δεν ξέρεις πως να τον ευχαριστήσεις; Του έχεις πάρει όλα τα δώρα που μπορείς να σκεφτείς και πλέον δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις;Μην πανικοβάλλεσαι! Μπορείς να του φτιάξεις ένα τραπέζι με συνταγές από τα χεράκια σου και να τον ξετρελάνεις! Όσο για τη διακόσμηση του τραπεζιού; Δεν χρειάζεται να έχεις κάτι εξαιρετικό στο σπίτι, απλά όρεξη και φαντασία και να ακολουθήσεις τα παρακάτω απλά βήματα!


1.Επιλογή τραπεζομάντηλου

Διάλεξε ένα τραπεζομάντηλο της αρεσκείας σας.Καλό θα ήταν να προτιμήσεις γήινα χρώματα όπως καφέ, μπεζ, πράσινα. Αν σου αρέσουν οι τολμηρές επιλογές διάλεξε χρώματα σε αποχρώσεις του φουξ  ή ακόμα και του έντονου μπλε!Θα δώσεις μία άλλη πνοή στο γεύμα σας! 

2.Ρομαντική πινελιά

Τοποθέτησε ένα βάζο που έχεις με ένα λουλούδι στο κέντρο του τραπεζιού. Αν δεν βρίσκεις φρέσκα λουλούδια, χρησιμοποίησε πλαστικά και πρόσθεσε νερό στο βάζο για να δίνει την αίσθηση του αληθινού.Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου φυσικό και εντυπωσιακό!Μπορείς να κόψεις κάποια λουλούδια από τις γλάστρες που έχεις στο μπαλκόνι σας ή ακόμα και να δημιουργήσεις ένα μπουκέτο με άνθη από τον κήπο σας!

3.Αξιοποίησε τα πάντα

γιορτινά στολισμένο τραπέζι
Θυμάσαι εκείνη την κανάτα που έχετε κάπου στο ντουλάπι του σπιτιού σας καταχωνιασμένη και δεν την χρησιμοποιήσατε σχεδόν ποτέ; Ήρθε η ώρα να φανεί χρήσιμη επιτέλους!Βρες την και τοποθέτησέ την στο κέντρο του τραπεζιού δίπλα στο βάζο. Μπορείς να την γεμίσεις με κρύο νερό ή επέλεξε να κάνεις μια νόστιμη σπιτική λεμονάδα για να συνοδεύσει το γεύμα σας. Σίγουρα ο σύντροφός σου θα εντυπωσιαστεί!


4.Άσπρες απλές χαρτοπετσέτες

Και έφτασε η ώρα να βάλεις τα μαχαιροπίρουνα στο τραπέζι σας και διαπιστώνεις ότι έχεις μονάχα λευκές απλές χαρτοπετσέτες χωρίς σχέδια και δίχως ιδιαίτερο γούστο.Αρχικώς απογοητεύεσαι και δεν βρίσκεσαι κάτι δημιουργικό για να διακοσμήσεις τα μαχαιροπίρουνά σας.Λάθος!! Ψάξε τυχόν κορδέλες, σκοινιά, λεπτά παλιά υφάσματα που ταιριάζουν στο χρώμα του τραπεζομάντηλου που διάλεξες και τύλιξέ τα απλά στο κέντρο της χαρτοπετσέτας ή αν είσαι πιο υπομονετική και επιδέξια δημιούργησε φιόγκους!Θα αφήσετε άφωνο τον καλό σου που θα εντυπωσιαστεί από τις ικανότητές σου!!

5.Όλα τα σκεύη στο τραπέζι

Μπορείς να ψάξεις να βρεις τα πιο ταιριαστά πιάτα και να τοποθετήσεις το αλατοπίπερο στο τραπέζι. Ακόμα αναζήτησε μικρά σκεύη ακόμα και πιατάκια για γλυκό του κουταλιού και τοποθέτησε μέσα μουστάρδα, μαγιονέζα, κέτσαπ. Θα είναι ένας πρωτότυπος τρόπος σερβιρίσματος που θα προκαλέσει εντύπωση!Τοποθέτησε τα αγαπημένα σου ποτήρια, την σαλάτα στο κέντρο του τραπεζιού και είσαι έτοιμη για να σερβίρεις το εντυπωσιακό σου γεύμα!

6.Σχέδια και χρώματα

Διακόσμησε το πιάτο βάζοντας το συνοδευτικό του φαγητού με την μορφή σχεδίων που αγαπάτε και οι δύο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έτοιμα σχέδια από διάφορα μπολ που έχετε στο σπίτι ή απλώς χρησιμοποίησε μια οδοντογλυφίδα για να σχεδιάσεις στο ρύζι το σχέδιο που σου αρέσει. Βάλτε μαϊντανό για χρώμα!Μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνεις σχέδιο καρδιάς!

Και ειστε έτοιμοι....!! Καλή σας όρεξη!!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

3 σχόλια for "Πως να διακοσμήσεις το τραπέζι εύκολα και γρήγορα!"

  1. Υποβάλετε αίτηση για δάνειο με το NOVA GLOBAL FINANCE με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVA GLOBAL FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Τα Nova Global Finances είναι ευέλικτα: μπορείτε να δανειστείτε έως και 10 εκατομμύρια ευρώ, με κατάλληλη περίοδο αποπληρωμής από 1 έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το κεφάλαιο του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο δικό σας κατάλληλο μέρος και ώρα

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη! Επιχειρήσεις ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Nova Global Finances και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (novaglobalfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με την Camilla Karlsen στο whatsApp: +31642117819 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν προϋποθέσεις.

    Camilla Karlsen
    Ανώτερος διευθυντής δανείου

  2. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


    Η HILLTOP είναι νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

    Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

    Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
    Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
    Προσφέρουμε δάνειο από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
    Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
    Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
    οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    email: hilltop@outlook.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    Με θερμή σκέψη

  3. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Σε άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!