ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη φορά σεξ...Όλα όσα πρέπει να ξέρεις! 466 σχόλια

Νεαρό ζευγάρι φιλιέται στην παραλία με πάθος
   "Άραγε πως θα είναι η πρώτη φορά;","Θα πονέσει;","Υπάρχει πιθανότητα να μείνω έγκυος;","Πως θα καταλάβω ότι είμαι έτοιμη;","Πως θα νιώσω μετά;","Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για να έχω πρώτη φορά σεξουαλική επαφή;"και άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν όλες τις κοπέλες σχετικά με την πρώτη τους ερωτική επαφή.Όλες οι νέες κοπέλες περιμένουν ότι η πρώτη τους φορά θα είναι κάτι το μοναδικό που θα τους οδηγήσει ένα στάδιο και ένα βήμα την σχέση τους πιο μπροστά αλλά...
είναι έτσι πραγματικά τα πράγματα;
   Το σεξ την πρώτη φορά είναι μία εμπειρία που δυστυχώς τις περισσότερες φορές μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη και ρομαντική για όλες.Θα αποτελείται σίγουρα από αρκετό άγχος χωρίς να παίζει ρόλο το πόσο αγαπάς και εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου.Ίσως να μην είναι και η πιο ευχάριστη εμπειρία και μπορεί να πονέσεις.Μην αγχώνεσαι όμως!Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι κακό,όλες τα έχουμε περάσει!
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.Έχεις μία σχέση για κάποιο χρονικό διάστημα και πιστεύετε και οι δύο ότι έχει έρθει η ώρα για να προχωρήσετε παραπάνω.Το πόσο χρονικό διάστημα είναι αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός.Άλλος νιώθει άνετα γρήγορα με τον άνθρωπο που έχει απέναντι του και άλλος χρειάζεται τον χρόνο του.Όπως και έχει η επιλογή για το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή εξαρτάται καθαρά από εσένα και δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από κανέναν ούτε καν από το αγόρι σου.Πολλές φορές μπορεί να σου πει "εντάξει τόσο καιρό είμαστε μαζί, πότε θα προχωρήσουμε;" και εσύ να υποκύψεις.Λάθος!!Το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή δεν καθορίζεται από τον έναν μόνο, αλλά και από τους δύο.Ποτέ δεν θα κάνεις κάτι αν δεν νιώθεις και εσύ έτοιμη γι' αυτό.
   Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι είσαι και εσύ έτοιμη, το σκέφτεσαι στο μυαλό σου και έχεις πολλές απορίες.Αν και το σωστότερο θα ήταν να το συζητήσεις με ένα άτομο δικό σου ,που ξέρει τον χαρακτήρα σου έτσι ώστε να σε κατευθύνει καλύτερα,θα προσπαθήσω να σου δώσω και εγώ απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα σου.
   "Πως θα είναι η πρώτη φορά;" Το πιθανότερο είναι να είναι μία εμπειρία που δεν θα σου αρέσει και πολύ.Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πονέσεις λίγο ή να νιώσεις μία ενόχληση ειδικά αν ο σύντροφος δεν έχει και αυτός προηγούμενη εμπειρία και δεν ξέρει πως να το χειριστεί.Υπάρχει πιθανότητα η πρώτη σου φορά να είναι μόνο οδυνηρή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένη.Μην ακούς τι λένε διάφοροι για την πρώτη τους εμπειρία,συνήθως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα,η πρώτη φορά σπάνια αποτελεί μία επιτυχημένη διαδικασία.Επικρατεί αρκετό άγχος και από τους δύο και ειδικά από το άτομο που δεν έχει κάνει ξανά σεξ.Αν φυσικά εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου, δεν θα είναι τόσο αγχώδης διαδικασία.
   "Υπάρχει πιθανότητα να μείνω έγκυος;" Ναι αν δεν λαμβάνεις τις κατάλληλες προφυλάξεις!Ακόμα και η πρώτη φορά να είναι υπάρχει πιθανότητα χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις να μείνεις έγκυος.Το προφυλακτικό δεν προστατεύει μονάχα από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και από τα διάφορα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.Δεν έχει σημασία πόσο καιρό γνωρίζεις τον άλλον και αν έχετε αναπτύξει μία άλλου είδους σχέση,το προφυλακτικό αποτελεί απαραίτητο εφόδιο.Ακόμα και να ψάχνει διάφορες δικαιολογίες για να μην το χρησιμοποιήσει, εσείς να επιμείνετε!Να του εξηγήσετε τους λόγους που θέλετε να το χρησιμοποιήσει.Μην προχωρείτε ποτέ χωρίς προφυλάξεις σε σεξουαλική επαφή.
   "Πως θα καταλάβω ότι είμαι έτοιμη;"Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας χρυσός κανόνας ούτε μαγικός διακόπτης που να τον πατάμε και να μας λέει πότε κάποιος είναι έτοιμος.Σίγουρα δεν παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί με κάποιον ούτε αν οι φίλες μας και οι γνωστές μας επιμένουν ότι πρέπει να κάνουμε σεξ γιατί έκαναν και αυτές.Το πότε είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση.Έτοιμη είσαι όταν δεν έχεις αμφιβολίες γι'αυτό που πας να κάνεις, ούτε φοβάσαι. Έτοιμη είσαι όταν πραγματικά το θες και αυτό θα το καταλάβεις γιατί θα έρθει μόνο του και δεν θα είναι αποτέλεσμα πίεσης.
   "Πως θα νιώσω μετά;" Σύμφωνα με έρευνες τα περισσότερα κορίτσια μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή νιώθουν ντροπή και απογοήτευση ίσως και φόβο.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι έτσι!Διάλεξες τον άνθρωπο αυτόν για να ολοκληρώσεις την σχέση σου, ποιος ο λόγος λοιπόν να ντρέπεσαι μαζί του;Απογοήτευση γιατί;Στους περισσότερους συμβαίνει η πρώτη τους εμπειρία να είναι κάπως "άβολη".Δεν είσαι η μόνη!Και τον φόβο δεν θα έπρεπε να τον νιώθεις καθόλου αν έχεις λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.Επομένως, η επόμενη μέρα θα πρέπει να είναι συζήτησης με τον σύντροφό σου για πως θα βελτιώσετε την εμπειρία σας και όχι ντροπής!
   "Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για την πρώτη φορά;"Φυσικά και όχι!Δεν έβαλες κανένας χρονοδιαγράμματα σε αυτά τα πράγματα!Πολλές κοπέλες παρασύρονται σε μικρή ηλικία από τις φίλες τους και κάνουν πράγματα χωρίς να είναι πραγματικά έτοιμες.Άλλες πάλι θεωρούν ότι έχουν αργήσει και αγχώνονται που δεν έχουν σεξουαλική επαφή.Κορίτσια χαλαρώστε!Κανείς δεν σας πιέσει να κάνετε τίποτα λόγω ηλικίας!Είναι καλύτερο να μην κάνεις κάτι με τον λάθος άνθρωπο και να έχεις μία άσχημη εμπειρία που θα την θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή με δυσάρεστο τρόπο, παρά να βιαστείς!Δεν πρέπει να υπάρχει το άγχος της ηλικίας σε αυτά τα θέματα!Την κατάλληλη στιγμή και ηλικία θα την καταλάβετε εσείς πότε είναι,όταν γνωρίσετε τον άνθρωπο που πραγματικά σας βγάζει αυτό το συναίσθημα!


Και προσοχή!Αφήστε τον χρόνο να περάσει να καταλάβετε αν πραγματικά νιώθετε έτοιμες, μην κάνετε τίποτα βεβιασμένα και πάντα με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης!Ποτέ μην βιάζεστε και μην επηρεάζεστε από άλλους!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

466 σχόλια for "Πρώτη φορά σεξ...Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!"

  1. Ανώνυμος

    μεγαλος φοβος για τον πονο.Τοσο που πολλες φορες φοβαμαι και να το σκεφτω.Δεν νομιζω οτι θα το κανω ποτε!!!!

  2. Ανώνυμος

    Εγώ θέλω τόσο πολύ να το κάνω...νιώθω έτοιμη...δν αντέχω άλλο με το παραμικρό ερεθίζομαι αλλά εχω κάποιες αμφιβολίες , δν εχω βρει ακόμα τ κατάλληλο αγόρι μ όσους είχα σχέση δν ένιωθα τπτ για αυτούς μόνο ένας με ερεθιζε πολύ αλλά η εξωτερική του εμφάνιση δν ήταν και τόσο καλή και έτσι δν προχώρησα....άντε να έρθει κ η δικιά μου ωρα ανυπομονώ,όλο αυτό σκέφτομαι

  3. Η πρώτη φορά μένει αξέχαστη στην μνήμη και όσα χρόνια και να περάσουν πάντα θυμάσαι την πρώτη κοπέλα με την οποία έκανες σεξ

  4. Ανώνυμος

    εγω μεχρι πριν καμια ωρα ηθελα να το κανω... αλλα ξερω οτι ειμαι μικρη ακομα και ανωριμα ψυχολογικα για ενα τετοιο σταδιο... ισως ειναι καλυτερα να περιμενω και να βρω εναν καταλληλο ανθρωπο να του χαρησω το δωρο μου...! μετα απο καποια site που διαβασα καποια σχολια που ειδα και τα αποτελεσματα των ηλικιων που εχουν προχωρησει στον ερωτα εχει αλλαξει τελειως η γνωμη μου! ερεθιζομαι ευκολα ακομα και με μια εικονα που θα δω στο facebook αλλα..... δεν ξερω... καλα καλα δεν εχω μια σωστη σχεση... εχω χωρισει εδω και 5 μηνες και απο τοτε δεν ετυχε να κανω καποια σοβαρη σχεσει.... μονο φιλακια αγγαλιτσες και διαφορα τετοια.... υπαρχει ενα παιδι που θελει να προχωρησουμε και μετα να κανουμε σχεση... στην αρχη το σκευτομουν τωρα ξερω τι απαντηση θα του δοσω και αυτη ειναι αρνιτηκη! οι σκεψεις ομως περι σεξ ερχοντε πολυ συχνα και φοβαμαι μην θολωσω και καταλαθος κανω κατι που δεν θελω.... τι να κανω?

  5. Ανώνυμος

    Λοιπόν εγω είμαι 16 κ τα έχω με ένα "παιδι" εδω κ 6 μήνες:)
    Βέβαια, δεν θεωρείται κ πολυ παιδι καθώς είναι 27 αυτός:)
    Εεεεε νομίζω πως πραγματικα τον αγαπάω κ πρώτη φορα σέβομαι με κάποιον τόσο πολυ κ αντέχουμε μαζι του κόσμου τις δυσκολίες:)
    Νομίζω πως πλέον θέλω να προχωρήσουμε κ να μάστε κανονικά μαζι γιατι 6νηνες δεν έχει γίνει τίποτα κ αυτός ούτε και λόγο:)

  6. Ανώνυμος

    Βασικά μια φορα που πήγαμε να αναφερθούμε εκει μ είπε πως η αγάπη δεν εξαρτάται απο το σεξ...πέραν του ότι φοβάμαι άπειρα για το πόσο θα πονέσει μήπως έχετε καμία ιδέα για το πως να του το πάω εκει;;;;;

  7. Ανώνυμος

    Πόσο είσαι;;;;

  8. Ανώνυμος

    Λοιπόν εγώ είμαι 16 χρόνων και είχα σχέσει ένα χρόνο. . . Το σεχ δεν έχει ηλικία θα έρθει από μόνη του όπως ήρθε και σε μένα και πάνω από όλα ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΦΌΒΟΣ

  9. Ανώνυμος

    Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι γιατί οποίος βιάζετε σκοντάφτει όσο θα έρθει και αυτό κάποια στιγμή

  10. Ανώνυμος

    Ειμαι 17 Χρονων Ποτε δεν ειχα σοβαρη σχεση για να προχωρησω :(

  11. Ανώνυμος

    εκανα ερωτα με το αγορι μου και φοβαμαι...δεν αισθανθηκα και πολυ ωραια γιατι πονουσα αλλα δεν μπορω να πω οτι το μετανιωσα...περιμενω περιοδο στις 19 του μηνος,υπαρχει καμια περιπτωση να παθω τιποτα?

  12. Ανώνυμος

    κ γω εκανα ερωτα με το αγορι μου κ πονεσα αρκετα τι να κανω; πρεπει να παω σε γιατρο;

  13. Ανώνυμος

    οχι να ερθεις σε εμενα να πονεσεις πιο πολυ

  14. Ανώνυμος

    egw den kserw an to ekana me to agori mou....me thn ennoia oti epeidh htan h prwth fora den gnwrizw an egine odws...ponousa pollu..ton afhna na bei mesa mou alla gia para pollu ligo giati ponousa...aima den eixa..telika eine h aplws htan ena stadio prin??

  15. Ανώνυμος

    Ο ΠΟΝΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΡΑ ΚΑΝΤΕ ΑΦΟΒΑ ΣΕΞ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...

  16. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΔΗ ΠΟΝΕΣΕΣ ΜΗΝ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

  17. Ανώνυμος

    Ama den vgaleis aima einai kako?

  18. Ανώνυμος

    ποπο παιδια ο καθενας εχει και απο κατι δικο του μοναδικο να αναφερει εγω θελω να ρωτησω ποναει πολυ η πρωτη φορα....γιατι ειμαι σε διλειμα..:/

  19. Ανώνυμος

    η πρωτη φορα ποναει οπως ειναι λογικο αλλα αν σαρεσει δεν εχεις να φοβηθεις τιιιιιποτα!! καλη επιτυχια

  20. Ανώνυμος

    Καλα τι ζορια τραβστε;εισαι 16 και ειναι 27..που παμε ρε που παμε...για σοβαρςυτειτε λιγο μερικες μερικες..

  21. Ανώνυμος

    ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΣΤΑ 24 ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Κ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ!ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ Κ ΔΙΧΩΣ ΠΙΕΣΕΙΣ!Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ Κ ΟΧΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ

  22. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΕΙΜΕ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΠΟΤΕ.

  23. Ανώνυμος

    egw dn jerw an thelw alla me piezei lg m leei oti proti fora einai toso kairo me mia kopela k dn exei kt tpt k dn thelw na tn xasw

  24. Ανώνυμος

    egw dn jerw an thelw alla me piezei lg gt m leei oti proth fora einai toso kairo me m kopel k dn exei knei tpt k einai k agor poso na permenei k dn thelw na tn xsw

  25. Ανώνυμος

    egw dn jerw an thelw alla me piezei lg m leei oti proti fora einai toso kairo me mia kopela k dn exei kt tpt k dn thelw na tn xasw

  26. Ανώνυμος

    Egw me to agori mpu eimaste mazi 5mines kai niw8w pws ka8e mera ton 8elw olo kai perissotero. Einai kalo paidi kai mou deixnei pws niazetai pragmatika gia mena.Ex8es itan ta gene8lia tou kai piga spiti tou, eixame kleidw8ei sto dwmatio tou me kleista ta fwta kai mono filiwmastan...den 3erw, na proxorisw twra h einai noris?

  27. Ανώνυμος

    poso xronwn eisai?twn thes pragmatika?

  28. Ανώνυμος

    Eimai 14 ki ekeinos 16...Ayutos den mou exei anaferei kati sxetika me auto alla katalabainw kiapo tn simperifora tou pws ki ekeinos to 8elei...den 3erw ti na kanw...help me plz

  29. Ανώνυμος

    eimai 17 kai 8eelw na oloklhrwso me tn filo mou alla .. einai h prwth mou foraa kai fobamai mhpws mhno egkuoss..h mhpos vgalww pl aima.. 8elww kapoia sumboulhh sas parakalw voh8iste me..

  30. Ανώνυμος

    kopelia akou: an labaite tis aparetites profila3eis( diladi profilaktiko) tote den uparxei kindinos. An den to kaneis me profila3h tote uparxei megalos fobos. Epeiseis ta perissotera koritsia exoun aima alla min fantasteis plimira h kati tetio.Ean to 8eletai kai oi duo polu kai esu niw8eis etimi tote kane to kai 8a deis oti 8a niwseis akoma pio konta me ton filo sou

  31. Ανώνυμος

    Egw 8elw na kanw kati me ton filo mou alla fobamai pws 8a ponesw polu kai to aima 8a einai arketo...eseis ponesate polu tin prwti sas fora?(gia oses exetai oloklirwsei)apantiste mou sas parakalw...

  32. Ανώνυμος

    koitaa einai analogos ta somataa mia fili moy dn evgalee ka8olou mia allhh episeis ebgalee.. dn mporeis n t 3ereis aytoo .. oso aforaa to an 8 aponeseis oles ponane thn prwth fora... einai sunei8iaa thn deythrhh 8a aistan8hs poio polaa pragmata :)

  33. Ανώνυμος

    euxaristw...anupomonw na er8ei i DEUTERI fora kai sti sinexeia oi upolipes!!

  34. Ανώνυμος

    Ναι, ομως δεν ξερω ποσο νορμαλ ειναι να θελω να το κανω απ τα 13 μου... κι εγω γουσταρω εναν απο 2α λυκειου και αυτο ειναι ενας λογος παραπανω!

  35. Ανώνυμος

    min kaneis tetia blakia apo toso mikri. meta 8a to metaniwseis

  36. Ανώνυμος

    koritsia egw ere8izomai uperbolika polu otan eimai me to agori mou, eiika otan filiwmaste... 8elw para polu na proxwrisw mazi tou giati ton agapw polu ma fobamai kiolas...einai omws nwris ka8os ekeinos einai 15 ki egw 13... Ti lete na kanw? Ta exoume 6 mines(miso xrwno diladi!)... 8elw tin gnwmi sas pragmatika...

  37. Ανώνυμος

    Εγω ειμαι 14 ειχα βρει ενα αγορι που μου αρεσε νομιζα οτι με αγαπουσε αλλα με χρησιμοποιησε και εφυγε εκεινος ηταν 17 και με πιεζε πολυ να προχωρησουμε τελικα καναμε σεξ και δεν μου αρεσε καθολου!!

  38. Ανώνυμος

    Koritsia sas parakalw dwste mou mia simbouli....eimai 13 kai to agori mou 15. Tis teleutees meres me piezei polu sto na kanoume sex...exoume sxesi edw ki enan xrwno... pote 3ana den mou eixa 3ana anaferei kati sxetika me to na oloklirwsoume. Twra omws exei alla3ei stasi apenanti mou.Me upoxrewnei na bazw stringakia ta opoia den boleuomai kai enw panta itan glukos kai triferos mazi mou twra auto xa8ie 3afnika! Mou exei pei pws exei idi oloklirwsei me mia kopela kati pou me ekane na niwsw abola alla sinexeize.Mprosta mou sixna pernei meros se sizitiseis me filous tous pou kafiountai gia to poios exei magalutero to apo kata tous.........ti letai ki eseis? Ton agapw polu alla eimai mikri kai fobamai...

  39. Ανώνυμος

    koita, egv eimai 16 k akoma dn exw kanei kati. pantws g mena t kaluttero pou prepei n kaneis einai oti an deis k sunexisei n s feretai etsi n tn parathseis

  40. Ανώνυμος

    κοιτα εσυ που εισαι 16 να κατσεις στα αυγα σου δεν χρειαζεται να το κανεις ακομα....εγω που το εχω κανει δεν πονεσα και πολυ ειναι αναλογος το σωμα ρε παιδια...

  41. Ανώνυμος

    δε ειναι αναλογως το σωμα, ειναι ανλογως το μεγεθος του πουλακι τσιου!!!! χα χα χα χα

  42. Ανώνυμος

    koita to diko tou mia xara mege8os exei oute megalo oute mikro......k 8ema einai oti mphke ayto metraei kopelia...

  43. Ανώνυμος

    θεωρω απαραδεχτο 13χρονες να κανουν σεξ απο τοσο μικρη ηλικια δν καθονται στα αυγα τους θέλουν και σχεση!! εγω είμαι 16 αυτη τν στιγμη δν εχω σχεση και δν έχω κάνει κατι και φοβάμαι παρα πολυ!! τι να κάνω???

  44. Ανώνυμος

    ειμαι 16 χρονων και αν ημουν στην θεση σου θα τον ειχα χωρισει απο την πρωτη στιγμη.σεχρεισιμοποιει καταλαβε το!!!!!!αν σε αγαπουσε πραγματικα δεν θα σε πιεζε.θελει να περασει την ωρα του μαζι σου.αν ειναι δυνατον 13χρονων και να θες σεξ.ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  45. Ανώνυμος

    kala ta lete... 8a tou pw oti den eimai etimi kai an to katalabei kalws an oxi adios... 3eretai exei gami8ei me mia kopela tis ilikias tou prin ena xrwno kai 8ewrei pws einai antras twra enw egw koritsaki!Euxaristw gia tis simboules kai exetai dikio. Eimai mikri kai oxi h poutana tou sxoleiou

  46. Ανώνυμος

    dn einai antras malakas einai!!! eisai koritsaki kai auto einai polu wraio.... eimai sigourh oti an kaneis kati 8a to metaniwseis

  47. Ανώνυμος

    swsta ta les... panta me blakes kanw sxeseis...fainetai einai sto aima mou xaxa. Sas euxaristw oles polu gia tis simboules sas!!

  48. Ανώνυμος

    re paidia eleos....an apo ta 13 sas to kanete sta 20 ti tha kanete????tha exete pidiksi oloi tin poli...........

  49. Ανώνυμος

    me opoion epilegeis esu to kaneis re e3upno! An niw8eis gia kapoion kati dunato den 8a ei8eles na oloklirwsetai mazi tou? Auto 8a sas eferne kai pio konta alla mallon den 3ereis apo auta!!!!

  50. Ανώνυμος

    1)kai pali omos iparxoun diathora pragmata pou mporeis kaneis.........2) eksupno na peis sto prwto sou paidi (molis to olokriroseis)

  51. Ανώνυμος

    Geia sas...einai ligaki asxeto alla 8a ei8ela mia simbouli sas...prin duo meres tsako8ika me to agori mou kai twra xwrisame gia kati pou pare3igeise...ta eixame 7 mines kai twra ma8enw pws milaei me mia alli kopela alla den einai apo dw...pws mporw na ton 3anakerdisw????

  52. Ανώνυμος

    popo....min skotoneste na apantisetai...otan rwtate eseis omws kati exetai tin apaitish na sas poun!!!

  53. Ανώνυμος

    k ti 8es na sou poume? an milaei me alli parata ton ti pio lwgiko??

  54. Ανώνυμος

    kala min anisixeis e3upnouli pantognwsyi! ta 3anabreikame k malista me parakalouse ki olas. Den xreiastika ka8olou tin simbouli sou!!!

  55. Ανώνυμος

    κουκλιτσα μου γλυκια, χαιρομαι πολυ που τα ξαναβρηκατε! αλλα μην μπαινεις τοσο επιθετικη γιατι δεν θα εχεις κ απαντηση ετσι.βλεπεις οτι ολοι παιρνουν απαντηση μην αγχωνεσαι.χαιρομαι παντος που βρηκες ακρη.φιλικα στελλα

  56. Ανώνυμος

    enta3i exeis dikio...apla eimoun se apognwsi... euxaristw polu pantos. Filia se oloes

  57. Ανώνυμος

    koritsia 8elw sumvoulh!!! ena agori prin kairo h8ele na ta ftia30ume alla emena den mou arese...twra omws m'aresei polu, alla den mporw na to pw se kanena giati oloi 3eroun pew den mou aresei. den exw to 8aros na to pw se kanena kai 3erw pws einai vlakeia euto pou lew... ti na kanw??? pantos deixnei oti tou aresw akoma!!!

  58. Ανώνυμος

    3erw oti einai asxeto alla xreiazomai th simvoulh sas

  59. Ανώνυμος

    ti sxesh exei o kosmos me esena?ggiati na to peis? pes to sauton!

  60. Ανώνυμος

    H simbouli mou kouklitsa mou einai na arxiseis na milas kai na kaneis parea mazi tou. Tautoxrona na tou rixneis kai kamia matia wste na ton kaneis na katalabei pws exei elpida mazi sou!! Etsi 8a tou doseis kai 8aros....den xreiazetai na to ma8ei kai olos o kosmos!! elpizw na se boh8isa arketa....filia polla kai kali epituxeia

  61. Ανώνυμος

    euxaristw para polu!!! 8a prospa8hsw na kanw o,ti mporw kai na mhn exw komple3... exeis dikio!!!

  62. Ανώνυμος

    κορίτσια εγώ είμαι 16 και αυτός 18 εδώ και 3 μήνες τα έχουμε:') και μου ζήτησε αν θέλω να προχωρήσω και τι πρέπει να κάνω όταν θα πάω στο σπίτι του??? θα βάλω κρέμα κάπου?? βοηθήστε με σας παρακαλώ τι να κάνω όταν θα κάνω την πρώτη φορά μου...??

  63. Ανώνυμος

    Θελω ΝΑ ερωτευτω...

  64. Ανώνυμος

    kata tin gnwmi mou auto pou prepei na kaneis otan pas spiti tou einai na to afiseis na keileisei apo mono tou gt kapoies fores alios kanonizoume na einai kai sti telos alios bgenoun! parapiptwntos, egw xwrisa me to agori mou ex8es kai niw8w pws exasa oti polutimotero eixa.... pws na ton 3eperasw? ekeinos 7 mines tous peta3e sta skoupidia egw ti na kanw?? sas parakalw boh8iste me....

  65. Ανώνυμος

    Ρε εσεις πατε με τα καλα σας;Η αλλη 13 χρονων θελει να μου κανει και σεξ...ελεος πια σε τη κοινωνια ζουμε;;;;αλλοι ανθρωποι ειναι 20 χρονων και ουτε καν ασχολουνται με το σεξ ειτε γιατι δεν βρισκουν το καταληλο ατομο ειτε γιατι δεν τους ενδιαφερει και εσεις απο τα 13 θελετε να κανετε σεξ;;;;για αλλαξτε μυαλα ορισμενοι γιατι ετσι δεν παμε μπροστα....φιλικα παντα....

  66. Ανώνυμος

    help me.... sas egrapsa to problima mou pou einai to trito apo to telos sas parakalw BOH8EIA plzzz

  67. Ανώνυμος

    aste olla mia xara...filia se olous!!!

  68. Ανώνυμος

    Αυτο λεω κι εγω ρε φιλε οχι και απο τα 13 εε 16 φυσιολογικο ειναι αλλα οχι και απο τα 13 ειπαμε

  69. Ανώνυμος

    o,ti nai :S den pate ka8olou kala! 13 xrwnwn sex??? kai ta 16axrona nomizoun oti einai wrima k etoima g sex??? polu grigora proxwrate k 8a to metaniwsete pl suntoma! ka8iste oles ston kolo sas k mhn ka8este se opoio pouli vriskete! an sas agapaei pragmatika 8a merimenei akomh k xronia!!! h agaph den einai sex! to sex erxetai meta...k an er8ei ston GAMO, tote na eiste sigoures pws 8a eiste polu eutixismenes! kai 8a niw8ete polu wraia sunais8imata! k oxi ntroph apogoiteush k.a...

    opoia katalave 8a eutixisei, oi upoloipes apla 8a xasoun thn pragmatiki eutixia. den grafw aplws gia na grapsw, oute na to paiksw kati...diavasa ola ta comments k 8elisa na voi8isw me ton kalutero tropo...mias k ta exw perasei ola ayta.

  70. Ανώνυμος

    Ζήσε την παιδική σου ηλικία μην βιαστείς, είσαι μικρή... Και να θυμάσαι η πρώτη σου φορά να είναι με κάποιον o οποίος να αξίζει...!!! Και όταν προχωρήσεις μην το μάθουν όλοι μόνο η κολλητή σου φίλη γιατί μπορεί να σε προδώσει...!!!

  71. Ανώνυμος

    Γλυκιά μου αν σου αρέσει δεν έχουν καμία δουλειά οι γνωμες των αλλων... Σε αυτόν πρέπει να το πεις, το τι νιώθεις και κοίτα αν δε τού το πεις θα το μετανιώσεις... Δικιά σου είναι η Ζωή εσύ θα σκεφτείς τι θα κανείς,απλά άκου μόνο γνώμες μην κανείς ότι λένε οι άλλοι...!!! :)

  72. Ανώνυμος

    Τα έχω με ένα αγόρι 5 μήνες και είμαι 15 ,,, αυτός το έχει ξανακανει και μου έφερε στο θέμα το σεξ εδώ και ένα μήνα.. Θέλω πάρα πολύ να το κάνουμε γιατί δεν με πιέζει κιόλας και δείχνει ότι αξίζει άλλα υπάρχει ένα προβλημα εδώ και λίγους μήνες μετακόμισε και θα έρθει πάλι σε 2 μήνες και μετά θα φύγει και φοβάμαι πως θα δεθώ μαζί τού και δεν θα αντέξω την απόσταση...!!! Τι κάνω...?

  73. Ανώνυμος

    kata tin gnwmi mou, kalo 8a itan na perimeneis na eiste mazi gia polu kairo akoma kai oxi apo tous 5 prwtous mines...exeis mellon akoma mprosta sou kai mesa se auto, gnwrise ton kalutera. Na eisai sigouri gia to an a3izei na tou dw8eis gt mporei meta na to metaniwsei...den sto lew gt 8elw na apodi3w kati alla gia na katalabeis apo moni sou ti 8ewreis swsto kai kalo gia ton eauto sou... elpizw na kaneis tin swsti epeilogi kai xeromai an se boh8eisa...filakia kai kali epituxia!!!

  74. Ανώνυμος

    Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου...:) όσο για το αν αξίζει έχω βεβαιωθεί γιατί είμαι από τις κοπέλες που δεν βιάζονται και...!!! άλλα κάτι τελευταίο αααν προχωρήσουμε θα αντέξω να είμαι μακριά τού αφού θα ξαναφύγει...? :$

  75. Ανώνυμος

    an eisai sigouri oti 8a 3ana er8ei kai den 8a fugei oristika den xreiazetai na katareuseis se klamata! Meta omws min les oti to metaniwses gt an ginei meta den 8a uparxei gurismos! na eisai sigouri gia tis apofaseis pou 8a pareis kai panta me profula3i etsi? min to 3exaseis auto se kamia periptoi!!! filakia polla

  76. Ανώνυμος

    Σε ευχαριστώ πολυυ...!!! Φιλάκια...!!! :)

  77. Ανώνυμος

    Koritsia....xreiazomai ki egw mia simbouli... ta exw me ena agori edw kai 7 mines peripou kai monoloti pote den mou eixa 3ana anaferei kati sxetika me to sex, twra me piezei para polu sto na to kanoume....3erei oti den to exw 3ana kanei ma mou deixnei pws to 8elei perissotero apo otidipote! panta mou milouse gluka kai mou elege pws me agapaei kai twra mou milaei prostixa kai den upologizei tpt! Niw8w pws einai mazi mou mono gt 8elei na me ri3ei sto krebati...den 3erw ti na kanw! ton agapaw alla den 8elw na einai etsi h prwti mou fora...ex8es me rwtouse an bazw daxtilaki kai pws kai oti 8elei kai apo pisw kai ena swro pragmata pou kanoun na aidiazw...sas parakalw boh8eiste me...to exw anagi

  78. Ανώνυμος

    Χμμ κοίτα πρώτα από όλα ποσό χρόνον είσαι...? Για να σου πω γιατί είμαι ειδική σε αυτά...!

  79. Ανώνυμος

    Εγώ πιστεύω πως πρέπει να του πεις ότι δεν είσαι έτοιμη και ότι σε πιέζει...!!! Τώρα όσο για το από πίσω δεν στο συνιστώ άλλα εσύ αποφασίζεις αγάπη... Στο αγόρι σου πρέπει να του μιλήσεις ήρεμα για αυτό το θέμα για να τον κανείς να καταλάβει πως νιώθεις,,, και αν αξίζει θα καταλάβεις από μόνη σού... Όσο για τα πρόστυχα δεν είναι και τόσο κακό απλά να ξέρει o άλλος ότι το λες για πλάκα μην νομίζει ότι τα εννοείς...ηρέμησε και σκέψου και όλα θα πάνε καλα γιατί και εγώ αυτό έκανα και είδα ότι αξίζει... Αν έχεις κάτι νέο πες μου να χαρώ... Φιλακιααα πολλά...!!! ^_^

  80. Ανώνυμος

    loipon...egw koritsia eimai 14 ki ekeinos 16... perissotero apo olla fobamai gt polla agoria pou 3erw ta eixan me kapoies kopeles, kai molis tous ekatsan merikes fores tis paratisan gia na broun alles kai kalutere! Den 8elw auto na simbei kai se mena gt den 3erw an 8a mporesw na to ante3w...ton eixa rwtisei an 8a eimaste mazi meta apo auto kai mou eipe pws ennoeite gt me agapaei kai pws den einai san tous allous.... ti lete na kanw??....

  81. Ανώνυμος

    Κοίτα αφού σε αγαπάει οκε άλλα πρώτα βεβαιώσου...άλλα αν είστε μόνοι σας και σου βγει να το κάνετε μην φύγεις άλλα μόνο αν σου βγει πολυυυ γιατί μεταξά το μετανιώσεις... Τώρα οσο για την ηλικία δεν μπορώ να πω κατι λογικά είσαι τριτη γυμνασίου σωστά...? Αν σε αγαπαει θα το καταλάβεις άλλα πρώτα πες πες του κως τον αγαπάς και δεν θες να σε αφήσει μετά...άλλα πιστεύω ότι αφού ήταν δίπλα σου 6 μήνες σε αγαπάει...!!! :)) αν γίνει κάτι καλό πες μου να χαρώ...( συγνώμη που άργησα να απαντήσω ήμουν ταξίδι...) ^_^

  82. Ανώνυμος

    Εχω προβλημα... ειμαι 13 και τα εχω με εναν π ειναι 15... με πιεζε για καιρο να το κανουμε. Του ειχα πει οτι δεν ειμαι ετοιμη και μου υποσχεθηκε πως δε θα κανουμε τιποτα που δεν θελω. Οταν πηγα σπιτι τ ομως... σε καποια φαση ξαφνικα με εβαλε κατω και αρχισε να με φιλαει να με αγγιζει και "μπηκε". Αυτο κρατησε γυρω στα 10 λεπτα κι εγω πονούσα πολυ και προσπαθουσα να φυγω αλλα με κραταγε πολυ σφιχτα... και ουρλιαζα και δν ηταν κανεις εκει...και μου ελεγε" θα περασει κατσε λιγο" και τωρα που εχουμε διακοπες με πηρε και μ ειπε πως μ αγαπαει πολυ πως λυπαται και αν θελω να το ξανακανουμε και δε θα με.ξαναπιεσει...ομως θελει να το ξανακανουμε.. καθε Τεταρτη φευγουμε μαζι γτ δεν ειναι καποιος αλλος να.με.παρει απο το σχολείο και μενει και κοντα και γι'αυτο.. φοβαμαι και ενω τον αγαπαω δεν θελω να ειναι κοντα μ ετσι.Τι να κανω?? Φοβαμαι να τον ξαναδω γτ θα με αναγκασει παλι να.παρω αντισυλληπτικό για να μη φορεσει εκεινος προφυλακτικό .. παιδια τι να κανω??

  83. Ανώνυμος

    Την επομενη μερα που τον ειδα(στο σχολειο) αυθόρμητα αρχισα να κλαιω και αυτος με πηρε τρυφερα στην αγκαλιά του και μου ειπε πως δε θελει να με βλεπει να κλαιω και παραλιγο να κλαψει κι αυτος. Μ'αγαπαει τελικα ή οχι?? Μετα εγινε αυτο με το τηλ στις διακοπες...Μ αγαπαει, τι λετε??

  84. Ανώνυμος

    Κοπελια σε λυπαμαι... το ειπες στους γονεις σου? Αν παλι , δεν το ειπες, πρεπει να χειριστεις το θεμα ψυχραιμα αλλα αποφασιστικα. Φαινεται να σ αγαπαει, και πολυ μαλιστα , αλλα ρε πουστη μ, δεν μπορεί να σε πηδαει οποτε γουσταρει! Μην του το επιτρεψεις αυτο! Επειδη εχει περισσοτερη δυναμη δε σημαινει οτι θα εχει επιρροη πανω σου!! Κανε κατι!

  85. Ανώνυμος

    Οκ ευχαριστω για την συμβουλη αλλα ηδη το καναμε και δευτερη φορα και περασα καλυτερα αλλα οχι και τελεια... με φροντισε αρκετα... ειπα στους δικους μ οτι παω σπιτι του γιατί θελει να φαμε γλυκο μαζι πραγμα π εγινε και μετα με πηρε μαζι του στο μπανιο... γδυθηκε και με εγδυσε και μενα και εκει εγιναν τα υπολοιπα μεσα στο ζεστο νερο που ξερει οτι τρελαινομαι... Ομως παλι πονεσα πολυ και ξαναεβγαλα αιμα...οσο πιο μεσα εμπαινε τοσο πιο πολυ πονούσα και μερικες φορες δακρυζω... ειναι σοβαρο που ποναω η θα μ περασει??? Α, και εμεινα μαζι του το βραδυ και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα... δεν μπορω αυτη την ασταθεια ομως... τη μια με ποναει, αν και προσπαθεί να με ποναει οσο λιγοτερο γινεται και την αλλη μ φαιρεται πολυ τρυφερα. Οι γονεις του νομιζουν οτι μονο κοιμομαστε αγκαλια και δε γινεται τιποτα αλλο...

  86. Ανώνυμος

    Καλα πρεπει να περασες ωραια γτ νταξει ειναι τρυφερο να σε βαζει σε μπανιέρα με ζεστο νερο και μετα να σκουπιζει να σε καθαριζει και να σε φροντιζει και να πεσετε για υπνο μαζι..αντε και τριτη σου ευχομαι !!!!

  87. Ανώνυμος

    Σορυ δλδ εσυ το θεωρεις λογικο να πηδιεται απο τα 13? Ρε ειναι επικινδυνο καταρχην αν ματωνεις καθε φορα που το κανεις μ αυτον τοτε πρεπει να το κοιταξεις. Μπορει να σε τραυματισε οταν μπηκε την πρωτη φορα ειδικα αν μπηκε αποτομα. Μπηκε αποτομα? Πες μ και επειδη κατι ξερω απο αυτα θα σ πω τι να κανεις..

  88. Ανώνυμος

    geia sas paidia...eimai 16 xronwn kai t exw m ena agori edw k 9 mhnes...ola koilousan omala ws p mia mera ekei p eixame oloklhrwsei k ka8omastan agkalitsa m protine n ms kanei parea sto sex tn epomenh fora m filh t...t n kanw??ekana kala p eipa nai???

  89. Ανώνυμος

    koita kopelia...dn einai kako n dokimaseis!an dn t kaneis pote s dn 8 ma8eis pvs einai!!! kai akoume pou sou lew...einai kalh h fash!!! kati 3erw...apo t stigmh pou eimai lesvia. einai kalutera ki apo t n to kaneis me agori!!! gia auto tn logo epele3a n phgainw mono m koritsia!!!DOKIMASE TO!!!! perimenw nea s!!! filakia agapoula!!!

  90. Ανώνυμος

    les eee????wraia 8 s akousw k elpizw n isxuei..alla t 8ema einai oti o dikos m arxizei n deixnei perissotero endiaferon sthn allh apo t s mena..8es tn allh fora n er8eis k esu??perimenw apanthsh s ;)

  91. Ανώνυμος

    ti??? re su exw sxesh edw kai 2mish xronia kai pote m dn 8 thn plhgwna!!! euxaristw pantos g tn protash!!!

  92. Ανώνυμος

    mporeis n fereis k tn filh s an 8es...an alla3eis gnwmh pes m...

  93. Ανώνυμος

    Πο πο....πατε καλα?????? Το φυσιολογικο ειναι αγορι με κοριτσι τι ανωμαλιες ειναι αυτες που κανεται????? Εγω δεν θα το εκανα ποτε γιατι δεν το θεωρω σωστο....μα τι να πω κι εγω??? Αν σας αρεσει εγω δεν εχω κανεαν λογο αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.................................

  94. Ανώνυμος

    το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του αφορα μονο αυτον, τον/την συντροφο του και κενεναν αλλο...

  95. Ανώνυμος

    Kala esy ourliazes ki autos den apotrabixtike katholou?? Poso malakas paizei na nai!!!

  96. Ανώνυμος

    Εγω ειμαι 13και τα εχω με εναν π ειναι 14. Μ ελεγε οτι μ αγαπαει πολυ, και μετα μ ειπε πως θελει να ολοκληρωσουμε και γω αν και τον αγαπώ πολυ γτ μ φαιρεται παντα πολυ γλυκα και με προσεχει του ειπα οτι θα το σκεφτω. Και γω εχω μια καποια επιθυμία να γινει αυτο ομως φοβαμαι το αιμα και τον πονο και αν το μαθουν οι γονείς μ θα γινει της πουτ***ς στο σπιτι. Αυτος μ ειπε πως να μη φοβαμαι οτι θα με βοηθησει αν πονεσω και οτι δε θα ηθελε ποτε να παθω κατι...και πως ξερει οτι ειναι νωρίς αλλα δεν αντεχει αλλο... κι εγω θελω να γινει αυτο... βοηθηστε με plzzzzz

  97. Ανώνυμος

    Καλα μη σκοτωνεστε να απαντησετε!!! Ρε παιδια ριξτε καμια συμβουλη, οδηγια, ενα κατι!!!! πλζζζζ

  98. Ανώνυμος

    ti na s pw r kopelia??? g mena to kalutero einai n t kaneis otan niwseis pragmatika etoimh... an s 8elei prafmatika k noizetai g sena tote 8 perimenei oso duskolo k an einai g auton!!! auto pisteuw!! episleon eisai polu mikrh g kati tetoio!!! zhse tn hlikia opws prepei!!!! elpizw n kaneis t swsto!!! KALH TYXH!!!

  99. Ανώνυμος

    κοριτσια...ειμαι 13 χρωνων και εχω σχεση με ενα αγορι που ειναι 16...ειμαστε μαζι 8 μηνες και αυτο το διαστημα με πιεζει πολυ να κανουμε σεξ... κι εγω το θελω αλλα ξερω οτι ειμαι μικρη...τι με συμβουλευεται να κανω..??

  100. Ανώνυμος

    Loipon..geia sas eimai i eua..eimai 15 ta exw me ena agori edw kai 8 mines..vasika dn einai agori einai antras..einai 20 alla dn fainete..ton agapaw pragmatika kai magapaei kai aytos oso xazo kai misroastiko akougete..eimaste uperoxa mazi..exume kanei prokatarktika to ena vasika (daxtilo)polles polles fores alla dn me afinei na kanw kati se ayton..(katalavenete)kai tes pa 3erw oti dn einai epidi dn tou aresw alla einai epidi magapaei kai einai erwteumenos mazi mu kai oti ama dn tou kanei "kou kou" ekeini tin stigmi tha apogoiteutoume kai oi 2 oxi mono sta prokatarktika alla kai ston erwta..px imasta spiti tu oi 2 mas kai mu evale mono daxtilo dn ithele peretero gt nistaze elege..ti na kanw?ton prokalw sinexos alla tpt..apo proigoumenes sxesis kai apo auta pou akuw eimai mia xara koritsi..me ta ola tou!akouw loipon...

  101. Ανώνυμος

    Oxi ama 8es ama niwtheis etoimi kanto!

  102. Ανώνυμος

    Ante re paidia voithiste..i eua eimai..filia!

  103. Ανώνυμος

    Emena stinn arxi m evale daxtilo kai meta proxwrisame..mporw na pw oti m arese poli!!

  104. Ανώνυμος

    Paidia eimai 15 xronwn ta exw m enan 22 xronon m evale daxtilaki 5fores..(tn.prwti fora gt dn etrekse aima) meta oloklirwsame kai palli den etrekse!!t ginete?

  105. Ανώνυμος

    Pes y na tou pareis pipa..tha tn gkavlosis kai metta gia n ton sbhseis tha thelh na..

  106. Ανώνυμος

    Eleos re i alli ine 17 kai t skeftetai.egw 14,5 exw parei 2 fores pipa,exw oloklirwsei polles fores dn thimamai poses..(mono me 1atomo) m exh valei daxthlo 5 fores kai den kno etci!

  107. Ανώνυμος

    Na tou parw pipa..ok to alo dn katalava..eua

  108. Ανώνυμος

    Mporei na mn exeis partheniko umena..spanio..alla ginete episeis mpolei na exeis pollu ellastiko umena kai na spaei para polu duskola..kai mporei ma mn spasei pote paramono otan gennas dn einai tpt mn anusixeis!na to xareis kopelitsa mu..filakia..elpizw na voithisa!

  109. Ανώνυμος

    O kathenas antidraei diaforetika..kai niwthei etoimws se diaforetiki ilikiia dn mporeis na krineis!!!

  110. Ανώνυμος

    Κοριτσια να ρωτήσω κάτι γιατί ειμαι ψιλοάσχετη,το αίμα βγένει εκείνη την ώρα ή μετά?

  111. Ανώνυμος

    Voithises..fxaristo :) φιλακια :-*

  112. Ανώνυμος

    Eyxaristisi mu..kai panw apo ola prosoxi!oti allo thes egw edw!

  113. Ανώνυμος

    Sunithos ekeini tin wra kata 70% alla uparxei periposi na pas spiti su meta kai ekeini tin wra na deis aima..to 30%..filakia:*

  114. Ανώνυμος

    Ευχαριστω πολύ,υπαρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω; δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο και δεν ξέρω..εχω διαβάσει ολα τα σχολεια και απο οτι βλεπω δεν ειμαι η μονη που φοβαμαι.

  115. Ανώνυμος

    σχόλια*

  116. Ανώνυμος

    Vre mn fovase KATHOLOU otan ginei me ton swsto kai se frontizei kai se prosexei..dn uparxoun logia!!kanto otan niwseis etoimi kai fisika pleon dn uparxei o fovos!oti thes edw -e-

  117. Ανώνυμος

    Δεν φομαμαι ακριβώς απλά ξέρεις ειναι αυτη η αμφιβολια,μηπως κανω κατι λαθος, μηπως δεν του αρεσει και ξενερωσει...ξερεις...

  118. Ανώνυμος

    Re dn eiparxei swsto kai lathos se auto to thema...oxi gt na 3enerwsei?nai tr katalava ti enoeis...afou tha einai i prwti su fora kalo tha itan kai autos alla kai ec na mn exete i4ila stantars...meta vrite ti sas aresei apo koinu poio polu kai ola ha einai uperoxa..tpt dn einai duskolo emeis to kanume me to mualo mas filakia..kai xronia mu polla(exw epetio)-e-

  119. Ανώνυμος

    χρονια πολλα<333 και ναι εχεις δικιοο ευχαριστωω παρα πολυυυυ<3
    ποσο καιρο ειστε μαζιι?

  120. Ανώνυμος

    einai para3eno alla to ekana me to agori mou...eimai molis 15 kai autos 18...pws mporw na ton prosegkisw perissotero?? twra prepei na paw ston gunaikologo? ti 8a kanw ??

  121. Ανώνυμος

    πρεπει να πας να κάνεις το τεστ παπ. για να βεβαιωθεις οτι δεν εχεις κολησει καποιο μικροβιο...τι πρωτη φορα ειναι παραξενα..μετα ειναι αλλιως μπορεις να του τραβηξεις την προσοχη με διαφορους τροπους να προτιμας να κανεται αυτα που του αρεσουν φυσικα μονο αν θελεις!

  122. Geia sas,loipon...8elw boh8eia epigontos..
    akouste,prin apo 9 mhnes peripoy gnwrisa ena paidi [1 xrono megalhteros dld 15 sta 16] kai paroles tis duskolies pou perasame gia na eimaste mazi [gt poloi prospa8ousan na mas xwrisoun,h prwhn tou mas ekraze,mas kunhgouse]kai alla tetoia ta kataferame...moy elege pws me agapaei,pws auto pou exoume 8elei na krathsei kai ola auta ta romantikoulia alla meta apo 3 ebdomades xwrisame gt tou elegan oti gkomeniza me enan filo tou..egw eixa niwsei para polla gia auton omws kai parolo pou tsakwnomastan sunexeia kai pou ma8aina oti elege o,ti eixame kanei autes tis 3 ebdomades [daxtulaki kai malakia] egw sunexiza na niw8w pio polla...eimai kai ligo grammatoshmo gunaika egw xD
    loipon,sunexizw...to para3eno einai pws meta apo emena se ka8e sxesh pou eixe sxedon panta gurnage se emena...oxi sxesh omws,apla bgename kai faswnomastan...tipota parapanw..e kai ligo prin ta xristougenna tou phra pipa[1h mou fora]kai tou arese polu ap oti mou elege.. kai meta apo ligo kairo kai arketh piesh mporw na pw autos mou ekane glufomouni se ena party [htan wraia emepeiria apla ntrepomoun kapws gt htan palli h 1h mou fora]
    meta apo 4-4mish mhnes proxwrhsame apo thn pisw 'porta'..den htan kai h pio euxaristh empeiria gia prwth fora alla hr8ame sigoura pio konta...kai meta pou oloklhrwse me phre agkalia kai mou zhthse na 3anaeimaste mazi..egw fusika dexthka kai h sxesh mas krathse pali 3ois ebdomades [se auto to diasthma eixe ginei 4-5 fores apo pisw omws ka8e fora ponousa kai sugkekrimena tou arese gt elege pws o kwlos mou gia na milisw sta isia den eixe anoi3ei kai to eniw8e pio entona]..
    meta apo auto den alla3e kati mesa mou alla autos ta skeftotan sunexeia kai akribws epeidh eniw8a tosa gia auton,upo8etw pws einai o 1os mou erwtas,xairomoun..
    gia na mh ta polulogw auto to kairo eimaste filoi..milame san aderfia sxedon omws opws kai na to kanoume egw akoma niw8w kati...isws ligo alla kati kaiei akomh mesa mou..
    twra omws autos kanei kati me mia kopela pou menei makrya sxetika kai opws milousame sthn plaka tou lew '8a fasw8oyme gia na se kanw na mhn eisai xalia kai na mhn stenaxwriesai epeidh eiste makrua' kai meta alla3ame suzhthsh kai den mou 3anamilise gia auto..omws meta apo 1 wra peripou pou koita3a ta mhnumata mou sto fb mou elege na pame monoi mas bolta telika [gt 8a phgainame me alla 2 paidia poy einai koinoi filoi] kapoy poy exeis kotadia kai na katsoyme ekei olo to brady...kai sto shmeio pou mou periergafe htan h prwth mas fora apo pisw...kai opws milousame mou elege pws 8elei na proxwrhsoume apo mprosta kai pws bare8hke synexeia apo pisw..omws prin 2 mhnes peripou pou eixame sxesh kai egw h8ela na ginei kanonika mou elege [de 8elw na biazesai,an to kanoume apo mprosta 8a xaseis thn par8enia sou,s agapaw re xameno kai 8a eimaste gia polu kairo mazi opote exoume olo to xrono mprosta mas]e kai twra mou petaei kati ares mares koukounares...
    tou proteina na ginei ligo apo mprosta kai to upoloipo apo pisw gia na exw to kefali mou hsuxo kai egw kai autos..
    mia fora pou eixe ginei apo pisw exuse kai to sperma tou esta3e mexri 'mprosta' kai trexame na paroume test kai mas eixe faei to axgos..
    ap th mia fobamai auto kai apo thn allh mhpws meta pou ginei auto den kanoume sxesh kai apla stamathsoun ola sto gamhsi...
    boh8hste me gt aurio 8a bre8ume kai 8elei na ginei apo mprosta,sas parakalww :/
    ypen8umizw,h hlikia mou einai 14 sta 15,h dikh tou 15 sta 16 kai trabiomaste ap ton septembrio...ti na kanww??Lina edw:]

  123. Ανώνυμος

    Hmaste mazi 8 mines kai smr exei gennethlia..kai euxaristw glukia mu gia to xronia polla-e-

  124. Ανώνυμος

    Αυτό ειναι ασχημο εκ μερος του..γιατι ειναι σαν να σε εχει μονο γι αυτο..αν σε αγαπουσε οπως ελεγε θα ησασταν μαζι τωρα...Δεν εισαι λιγο μικρη για να το κανεις απο πίσω?? εδωσες μεγαλο δικαιωμα,πρωτη φορα ακουω περιπετεια σαν την δικια σου...
    δειξε του οτι δεν θες να εισαι το κοριτσι της μιας βραδιας αλλα το κοριτσι του εξηγηται του οτι αυτο δεν γινεται να συνεχιστει...πες του να ξαναπροσπαθησετε..αν δεν δεχτει παρατησε τον..μεχρι να καταλαβει οτι σε εχασε και να σταματησει να κοιταει το πουλι του.
    Δειξε αξιοπρεπεια..και να σεβεσαι τον εαυτο σου πανω απο ολα.
    Φιλικα:*

  125. Εγω ακριβως επειδη ηταν το πρωτο αγορι που ειχα τετοια σχεση (1η φορα δαχτυλακι,πιπα,χουφτωματα απο μεσα κ.τ.λ)πιστευα οτι απο πισω ειναι καλητερα γτ ειναι μικροτεροσ ο κινδυνοσ καποιας εγκυμοσυνης η κατι τετοιο..
    το 8εμα ειναι πωσ τωρα ειμαστε φιλοι...
    ξερετε,μιλαμε,τα λεμε σχεδον ολα...
    και δε ξερω...
    τι μου προτεινεισ να του πω??
    ευχαριστω για τις συμβουλεσ Λινα εδω..

  126. Ανώνυμος

    δινεις θαρρος στον αλλον με το να ολοκληρωσεις απο πίσω..πιστευω οτι δεν υπαρχει φιλια αναμεσα σε 2 πρωην ειναι κανονας..και αυτο το να σου λεει τα παντα, σε κανει χειροτερα..απλα τον εχεις απο κοντα..αυτο ειναι το μονο καλο..στην θεση σου θα τα ξεκαθαριζα!! περιμενω νεα:*

  127. Nai,exeis dikio...
    auto skopeuw na kanw shmera pou 8a bgoume..
    an pali den mporesw na tou dwsw na katalabei o 8eos as balei to xeri tou..
    se upereuxaristw gia ola pragmathka,makari na eixa ton xarakthra sou kai th dunamikothta sou..;|
    loipon,to bradu molis gurisw apo e3w [kata tis 11] 8a mpw na sou pw nea glukia mou [gt kati mou leei pws eisai gunaika^^]
    filakia polla,lina edw!^^

  128. Ανώνυμος

    Ποτέ ενας αντρας δεν σκεφτεται για να σε βοηθησειιι,φυσικα και ειμαι γυναικαα,θα περιμενωωω φιλιαα

  129. Τα πραγματα πιστευω πηγαν αρκετα καλα,λιγο προσ το τελος το χαλασαμε αλλα ενταξει..ηταν για πολυ λιγο και μετα το ξεχασαμε^^
    Κουκλα μου σε υπερευχαριστω για το ενδιαφερων σου,τη συμπαρασταση σου και τη βοη8εια σου πανω απ'όλα που μου την εδωσες τοσο απλοχερα χωρις να εχεισ να κερδισεις το οτιδιποτε..
    Να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη..σου αξιζει οτι καλητερο..
    εγω αποχωρω απο την συζητηση γτ πλεον πηρα ολα οσα χρειαζομουν..μακαρι να συναντη8ουμε καποτε,μου δινεισ την εντυπωση ενοσ υπεροχου αν8ρωπου..
    Φιλακια πολλα καλη μου:')
    μακαρι να χαρηκες το ιδιο που ανταλαξεσ '2 κουβεντεσ'μαζι μου οσο και εγω <3 [ακομα και πισω απο εναν υπολογιστη]
    Καληνυχτα σου^^
    Λινα εδω..

  130. Ανώνυμος

    Τίποτααα μαρεσει να βοηθαω εκει που μπορω:*

  131. Ανώνυμος

    esu eisai pseutoantras i gunaika?

  132. Ανώνυμος

    κοριτσιαα πρεπει να μιλησω με καποιααα!!!!

  133. Ανώνυμος

    Pes mu se emena -e-

  134. ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΝΑΕΧΕΙ ΝΑ ΔΨΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΑΔΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ

  135. Ανώνυμος

    Προσπαθησαμε αλλα πονεσα πολυ και σταματησαμε..:/

  136. Ανώνυμος

    Κοριτσια γεια σας...μεε λενε Μαρια και χριαζομαι την συμβουλη σας...ειμαι 13 και τα εχω με ενα αγορι που ειναι 15...ειμαστε μαζι 8 μηνες... το τελευτεο διαστημα που ειμαστε μαζι μου διχνει με απειρουσ τροπους το ποσο θελει να κανουμε σσεξ... κι εγω το θελω αλλα φοβαμαι γιατι ενω ξερω πως ειναι καλο παιδι μπορει να χασει τον ελεγχο και να μου δημιουργισει μια δυσαρεστη εμπιρια...εκεινος εχει ιδι ολοκλι=ηρωση με καποια που ποτε δεν εμαθα και παροτι ηταν η πρωτη του φορα τα εκαναν ολα...εμεις τα μονα που εχουνε κανει ειναι τα χαμουρεματα...στην παραλια πολλες φορες μου το εχει ακομπισει και τον νιωθω να καυλονετε αφανταστα... μου το αναφερει συχνα και για να μην φανω ξενερωτη πηγαινω με τα νερα του... Η απορια μου ειναι να το κανω μαζι του η οχι?? εσεις τι λετε? θα χαρω πολυ να μου δοσετε μια απαντηση....με αγαπη Μαρια

  137. Ανώνυμος

    Κορίτσια.......έχω ένα θέμα! :| είμαι 16 χρόνων και το αγόρι μου 20!!! Τα έχουμε ένα μήνα όμως πριν ένα χρόνο ήμασταν μαζί για 3 μήνες! Μετά έγινε ολόκληρη φασαρία με τον πατέρα μου που το έμαθε και για αυτό χωρίσαμε! Τώρα λοιπόν βρισκόμαστε και γενικά ερεθίζομαι απίστευτα πολύ...! Αυτός δεν με πιέζει καθόλου μα καθόλου! Ξέρει την ηλικία μου και δεν τον νοιάζει που δεν προχωράμε... Μανούλα αλλά ωραία πράγματα μαζί! :-D όμως εγώ θέλω να προχωρήσουμε αλλά δεν είμαι σίγουρη... Φοβάμαι μην πονέσω! Και γενικά αν δεν του αρέσει.... Τι να κάνω; Βοηθήστε με παρακαλώ! :-)

  138. Ανώνυμος

    Γεια σας... ειμαι η Μαρια που σας ειχα ξαναγραπσει πιο πανω...βοηθειστε πλζζζζ

  139. Ανώνυμος

    Εγω ενα θα πω σε ολες .! ειμαι 15 αυτος 17 ειμαστε μαζι 19 μηνες και κατι .! τον πρωτο χρονο ηταν κατι σαν ελευθερη σχεση! χωριζαμε αλλα παντα γυριζε πισω απο τον δεκεμβριο ομως αλλαξε πολυ δεν μιλαει πλεον με κοριτσια κ ειμαστε τελεια το ξερουν οι γονεις μας βγαινουν ολοι μαζι για καφε κ ετσι φαση ειχε ολοκληρωσει με δυο κοπελες πριν απο εμενα και εδω και μια δυο βδομαδες ολοκληρωσαμε. επειδη ειχαμε κανει ηδη ολα τα προκαταρκτικα δεν πονεσα (γιατι μ ειχε βαλει δυο δαχτυλα) ομως αληθεοα δεν πονεσα καθολου κ δεν ετρεξε αιμα μαλλον πονεσα ελαχιστα οτν του ζητουσα να το βαλει οσο μεσα παει. Οσο δεν ειμασταν καλα πριν τον δεκεμβριο δλδη τ συζητουσαμε χωρις ν με πιεζει μετα τον δεκεμβριο μ ειπε δεν θ σε ξαναρωτησω ποτε πτν εισαι ετοιμη θ ερθει απο μονο του κ τωρα ειμαστε πολυ δεμενοι και με αγαπαει οσο τον αγαπαω κ εγω! φοβαται παρα πολυ μη με χασει κ δν σκεφτομαι με τπτα ν τον αφησω ν μ φυγει!
    μια συμβουλη σε ολες Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΞ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΛΑ ΔΕΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΡΩΤΑ Κ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!
    Αν καποια εχει καποια απορια ρωτηστε ελευθερα το ονομα μ ειναι αννα κ θ χαρω πολυ να βοηθησω *ΑΑ Κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ Θ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ Κ Θ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ν ΦΕΡΕΤΑΙ


    εχω κ εγω μια ερωτηση ομως απο καποια που εχει ολοκληρωσει μηπως μπορειτε ν μ πειτε ποσο κοστιζει το τεστ παπ στα νοσοκομεια γτι σε ιατρεια ειναι 60-90€
    φιλακια και μην αγχωνεστε αν σκεφτεστε τον πονο θα πονεσετε βγαλτε το απο το μυαλο σας και απολαυστε την πρωτη φορα γιατι θα την θυμαστε παντα κ δεν νομιζω να θελετε να θυμαστε μι α κακη εμπειρια φιλια σε ολες περιμενω απαντηση στην ερωτηση αλλα κ οτι αλλο θελετε:*

  140. Ανώνυμος

    Θέλω βοήθεια έχω 3 χρόνια σχέση με το αγόρι μου και πρόσφατα έμαθα ότι ήμουν η πρωτη του (δυστυχώς δεν ήταν και ο δικός μου) ... Φοβάμαι για το εάν θα κρατήσει η σχεση , ξέρω ακούγεται χαζό ...

  141. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά έχω διαβάσει όλα τ σχόλια και μου φαίνεται περίεργο πως κορίτσια 13 χρόνων σκέφτονται για σεξ κ όλα τ σχετικά.είστε τν ζωή σας κοριτσάρες μ.δν χρειάζεται να βιάζεστε για τπτ έχετε πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σας γι'αυτό.κ να μν κολατε σε μαλακές που σας εκμεταλλεύονται.εγώ είμαι με κάποιον 2.5 χρόνια τ Σεπτέμβρη πάμε στα 3.σ λίγες μέρες μπαίνω στ 18 κ ο δήμος μ είναι 19.δν με είχε πιέσει ποτέ να προχωρήσουμε.μόνο μου τ είχε αναφέρει.τελικά ήρθε από μόνο τ φέτος.μετά από 2 χρόνια σχέσεις.δν πόνεσα πολύ κ αίμα έβγαλα λγ.αυτό όμως που θέλω να καταλαβαίτέ είναι ότι δν είναι ανάγκη να βιάζεστε για να μν τν χάσετε.αν σας αγαπάει θα μείνει για όσο χρειαστεί μέχρι να είστε έτοιμες.αλλιώς αν φύγει πάει οκ πει ότι δν άξιζε να είστε μαζί. -Κ-

  142. Ανώνυμος

    Είστε 3 χρόνια μαζί.αν σ αγαπάει πραγματικά θα κρατήσει.

  143. Ανώνυμος

    Eimai 17 k autos 23 persu ta eixame gia 4 mhnes malwsame g kapious logous ala akoma tn hthela k me hthele sunantithikame 3ana fetos k akoma m thelei ...eimaste polu demenoi mazi k 3eperasame ta empodia mas k twra pia eimaste mazi! Persu m t eixe anaferei n oloklhrwsoume alla dn eimoun etoimh eniwtha mikrhk dn 3anaanefere auto t thema k me perimene olo auto t xrono k twra pia eimai sigourh k etoimh p ta 3anavrhkame..........oso pio sigoures eiste toso to kalutero k oso pio polu ton empisteueste einai fusika polu kalo aliws t metaniwneis!!!!

  144. Ανώνυμος

    Εγώ είμαι η πιο πάνω που έκανα κ λγ κυρηγμα στς μικρές.έχεις δίκιο σ αυτό που λες ότι αν τν εμπιστεύεσαι δν τ μετανιώνεις.είμαι πολύ τυχερή που βρήκα αυτό τν άνθρωπο κ με προσέχει στ θέμα τ σεξ πολύ.παρόλο που είναι πάνω από 3 φορές.κ εγω σταμάτησα να φοβάμαι γτ ήρθε από μόνο τ δν τ είχαμε σχεδιάσει για να γίνει.απλά έτυχε κ έγινε. -Κ-

  145. Ανώνυμος

    Είμαι η κοπέλα που έγραψε για τα 3 χρόνια σχέσης ... Αυτο που έχω να πω είμαι το εξής : επειδή η δική μου πρωτη φορά ήταν στα 16 (τώρα είμαι 21) έχω να σας συμβουλεψω να μη βιαζεστε

  146. Ανώνυμος

    Kala ekanes k tous ekanes kurigma 13 xronwn einai mikrh hlikia mhn trelathoume!!! K pisteuw kalutera einai na s vgei ekeinh ti stigmh para n t exeis olo sto mualo s k na anxwnese kiolas.....

  147. Ανώνυμος

    Ναι σωστά.αλλά κ πάλι 13 χρόνων είναι κοριτσάκια.εγώ 13 χρόνων δν μ πέρναγε καν από τ μυαλό κ τώρα αυτά τ κορίτσια εδώ ζητάνε συμβουλές.έχω κ εγώ μια ξαδέρφη 13 χρόνων αλλά δν τ έχει συζητήσει καν αυτό τ πράγμα κ αν ακούσω να τ λέει θα τς τ ξεκόψω με την μια.έχουν τόσο καιρό μπροστά τς.τι νομίζετε;ότι δν υπάρχουν άντρες;σαν αυτούς που έχετε άλλους 10 θα βρείτε κ όταν είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθει θα έρθει.γτ αν τ κάνετε από τώρα μετά θα τ μετανιώνετέ.είχα μια γνωστή που το έκανε από μικρή για να μν χάσει αυτόν που τ είχε κ τελικά χώρισαν κ τώρα τ μετανιώνει. -Κ-

  148. Ανώνυμος

    Γεια σας...ηθελα να αναφερω τ προβλημα μμ για να με βοηθησετε..λοιπον... τα εχω με ενα αγορι συνομηλικο μ(14) 4μηνες κ κατι ψιλα...αυτες τις βδομαδες δν τα πηγαιναμε κ τοσο κλ...οταν νευριαζει γενικα μμ μιλαει αποτομα,...αλλα εχω το ''κουμπι'' τ και ετσι τ λεω κτ και τν ηρεμω...ομως μιλουσαμε φιλικα για μερες...μετα του εστειλα μνμ κ δεν απαντησε....ομως τ ξαναεστειλα και τ ελεγα πως ''την Τεταρτη θελω να μιλησουμε απο κοντα'' τοτε κατευθειαν απαντησε κ μμ λεει τι θες να μ πεις? Για ποιο εμα κ τετεια...τ ελεγα ολο ''θα δεις θαδεις'' κ τετεια...εκεινος φανηκε πως φοβηθηκε οτι θελω να τν χωρισω (απο οτι εμαθα κ απο εναν φιλο τ) κ με ρωτουσε αν ειναι καλο ή κακο κ ετσι..τελικα δν του μιλησα τν τεταρτη...εε μετα απο κτ που ειπαμε τν ρωτησα αν με αγαπαει κ μ ειπε ναι...εγω τ απαντησα πως δν τν πιστευω γτ αυτον τν καιρο ειναι διαφορετικος...ψυχρος...με μειωνει ...μιλαει αποτομα κτλπ...τν ρωτησα γτ κ μ λεει ε για αυτο που ειχε γινει κ κατι αλλο...οταν τν ρωτησα τι ειναι αυτο το αλλο δν μ ελεγε γτ λεει θα γινει παρεξηγησει,δν θα καταλαβω,θα πω οχι,γενικοτερα πως θα ξενερωσει κ μετα θα λυπηθει...οταν τ λεω τι ειναι αυτο μμ λεει δν μπορω να σ πω γτ ντρεπομαι κ λιγο...μετα απο απειρες προσπαθειες μ λεει ''κοιτα θα σ πω ομως δν θελω να αλλαξει τπτ ουτε ο τροπος που με βλεπεις ουτε τπτ!!'' τ λεω οκ...μ ειπε οτι θελει να το κανουμε...αλλα μ το ειπε με αλλο τροπο...εγω εκν πως δν πολυκαταλαβα κ του εελεγα να μ εξηγησει για να δω αν κτλβ σωστα...μ λεει οχι...θα σ εξηγησω οταν θα καταλαβαινεις καλυτερα στο υποσχομαι...σμρ (απο κοντα) τ ζητησα να μ πει κ μ λεει οχι...οχι τωρα...αλλα στο υποσχομαι πως οταν ερθει ωρα θα σ πω....ΤΙ ΛΕΤΕ...ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ή ΑΠΛΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ??? ΚΤ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΚΟΜΑ???

  149. Ανώνυμος

    Κοίτα δεν μπορείς να ψυχολογισεις ένα αγόρι κ να καταλάβεις τ νιώθει.παρόλα αυτά αυτός φαίνεται ότι σ αγαπάει γτ δν θέλει να σ πιέσει κ ντρέπεται κιόλας.καλό είναι αυτό που ντρέπεται.οπότε όταν θα στ ζητήσει ξεκάθαρα αν δν είσαι έτοιμη θα τ το πεις.κ εκεί θα καταλάβεις αν σ' αγαπάει πραγματικά, θα μείνει μαζί σ,αλλιώς άστον να φύγει κ μετά να κοπάνιεται γι'αυτό που έχασε.;-) -Κ-

  150. Ανώνυμος

    γεια σας ειμαι 17 χρονον εκανα σεχ το αγορη μ δεν μ εκανε τπτ πχ να μ βαλη δαχτιλο κι τετια προχορισε κατεφθιαν στην επαφη φησικα με προφιλακτικο ...αλλα οταν μπικε πονεσα λιγακι και συνεχια περιμενα να βγαλω αιμα αλλα δεν εβγαλα μονο ποναγα τη εχει γινη? μιπος εχει σπασει ο υμενας? και δεν το καταλαβα ...πρεπει να βγει αιμα οπος διποτε? εμενα το αγορη μ με κατιγορη σινεχια οτι εχω κανει σεχ με αλον ενω ειναι η προτι μ φορα τι να κανω σας παρακαλο βοιθιστεεε με !!!!

  151. Ανώνυμος

    Ειναι φυσιολογικο απλα ο υμενας σου ειναι ανθεκτικος!

  152. Ανώνυμος

    Koritsia eimai 13 to agori mou 15 kai 8eloume na proxwrisoume.... arxika to skeftomoun ligaki alla teleika katelei3a sto na proxwrisoume... otan broume eukeria 8a ginei kai eimai sigouri giauto...tn agapaw magapaei eimaste mazi 9 mines opote eimai sigouri....to problima einai pws ekeinos exei 3ana oloklirwsei alla de me pirazei alla egw pou eimai par8ena mexri stigmis...exw spasi moni mou tn par8eniko umena me psalidi! dn eniwsa tipota kai dn ebgala oute aima epeisis exw balei 'mesa' kati san doniti kai tou ta exw pei olla auta. Ekeinos me eipe xazo kai pws den eprepe kai tote tn rwtisa an 8a tou arese polu na tou lerwsw to krebati :P autos eipe pws 8a to i8ele kai pws 8a i8ele na einai o prwwtos mou...egw tou eipa pws den exw 3ana paei kai den me pisteuei kai polu.... twra poios exei adiko???

  153. Ανώνυμος

    Κοιτα ...αρχικα πιστευω δν επρεπε να εχεις κανει αυτο με το ψαλιδι....ισως εχεις παθει κ τπτ τωρα :/ ....Απο εκει και περα πιστευω πως ειναι καλυτερα να προχωρησετε ποιο μετα....αλλα εαν θελεται τοοοσο πολυ και ειστε σιγουροι το μονο που εχετε να κανετε ειναι να το ζησεται....λογικο ειναι να μην σε πιστευει μετα απο αυτο που τ ειπες...αλλα κλτρ εξηγησε ττ πως ειναι ο πρωτος που αγαπησες πραγματικα κ θες να ολοκληρωσεις γτ το νιωθεις ;)
    ~Μ$

  154. Ανώνυμος

    Hello...eimai 16 etwn dn viazomai alla to.niwthe oti t thelw polu...den exw knei tpt pros t pafon..ki an ekn..tha htan m ena filo m..pou einai pl elkustiko..k me piraze kapote oti th tn anazitisw ..tlk ontws ton ebistevomai apoluta gt dn.m anefere pote to onoma ekinis pou xe olollirwsi..kai thelw n t knw maxi tu..to thema einai oti agapaw allon..eimai deilh k dn t lew..alla sexoualika thelw allon..dn exw sxesi tpt..dieukrinizw

  155. Ανώνυμος

    εγω λεω να σταματησεις να δειλιαζεις κ να μν φοβασαι να τ πεις πως θες αλλον....ειναι η επιλογη σ ;)
    ~Μ$

  156. Ανώνυμος

    Ο φιλος μου το ξερει αλλα ειμαστς μονο φιλοι το θεμα ειναι οτι θελει να γινουμε friends with benefits...το θελω κι γωπολυ..αλλα επειδη μου αρεσει αλλος..δεν το κανω..τελικα δν ξερω να προχωρησω με τν φιλο μου..γιατι ο αλλος ειναι περιεργη φαση..

  157. Ανώνυμος

    αμα θες αλλον οχι...Αλλα παλι κανε οτι νομιζεις :)
    ~Μ$

  158. Ανώνυμος

    sumfono toso polu kai oloi me pernane gia trelh..

  159. Ανώνυμος

    Γεια σας! Με λενε Χριστινα και ειμαι 14, τα εχω εδω κ 9 μηνες με ενα αγορι συνομηλικο! Τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχουμε ερθει πιο κοντα αλλα δεν εχουμε κανει τιποτα παραπανω απο αυτα που αρμοζουν στην ηλικια μας! Ουτε δαχτυλακια ουτε τιποτα απο αυτα που λενε συνομηλικα μου κοριτσια παραπανω! Το θεωρω καπως υπερβολικο να προχωρησουμε απο τωρα! Εχουμε απλετο χρονο γι αυτα! Η αληθεια ειναι πως δε μου ανεφερε ποτε τιποτα το αγορι μου γι αυτο γιατι λεει με αγαπαει και δε θελει τιποτα παραπανω! Χτες ομως μου ανοιξε συζητηση! Μου ειπε οτι και τωρα ακομα να γινει δεν τον χαλαει αλλα ειναι διατεθημενος να περιμενει ακομα και 10 χρονια μεχρι να ειμαι εγω ετοιμη! Εγω φοβαμαι να κανω κατι τετοιο απο τωρα! Ειμαστε πολυ μικροι για τετοια! Δεν εχουμε εμπειρια και δε θα ξερουμε πως να το χειριστουμε! Μου ειπε οτι την επομενη φορα που θα βρεθουμε θα κανει καποια κινηση αλλα θα κανει μονο οσα του επιτρεψω εγω να κανει! Και μου ειπε πως αν κατι με ενοχλησει να του το πω αμεσως!Του ξεκαθαρισα οτι ειναι πολυ νωρις ακομα για να ολοκληρωσουμε και εδειξε να καταλαβε! Αλλα και παλι δε μπορω να ειμαι σιγουρη! Τι να κανω οταν ερθει εκεινη η ωρα που θα κανει 'οτι του επιτρεψω εγω να κανει'?? Τι να κανω γενικοτερα? Πως να φερθω? βοηθηστε με!
    Χριστινα

  160. Ανώνυμος

    Χριστίνα καταρχάς συγχαρητήρια για την ωριμότητα που δείχνεις!Ο φίλος σου είναι λογικό να θέλει να υπάρξει κάτι παραπάνω αλλά δείχνει να σέβεται και να κατανοεί.. Εάν κάνει 'ότι του επιτρέψεις να κάνει 'δεν θα υπάρξει πρόβλημα αρκεί να είσαι σίγουρη..Έχετε βάση στη σχέση σας άρα θα νιώσεις αν το θες πραγματικά ή όχι, αν δεν είσαι σίγουρη Ούτε εκείνη τη στιγμή πεστου το, δώσε χρόνο στον εαυτό σου Θα καταλάβει αν σε αγαπάει όσο δείχνει, αν όχι αξίζεις πολλα καλύτερα! Δώσε χρόνο στον εαυτό σου,όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις
    Φιλάκια πολλα! Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμη, Χριστιάννα

  161. Ανώνυμος

    Χριστιαννα σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου! Το θεμα μου ομως ειναι οτι μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα για κατι τετοιο! Εχουμε ολη τη ζωη μπροστα μας για να τα κανουμε ολα! Ελπιζω οπως ειπες να καταλαβει, αν με αγαπαει οσο δειχνει! Και παλι σε ευχαριστω πολυ για ολα!
    Χριστινα

  162. Ανώνυμος

    Αφού δεν είσαι συζητήστε το,αν δεν το δεχτεί δεν χάθηκαν οι υπόλοιποι;) Τίποτα, χαρά μου!

  163. Ανώνυμος

    Παιδια. γεια σας ειμαι 15 χρονων και τα εχω με ενα παιδι 17 τις προαλλες που πηγα σπιτι του με στριμωξε και με φιλουσε με παθος ξαφνικα με πηρε αγκαλια και με πηγε στο κρεβατι εγω του ειπα πως δεν θελω και με αφησε να φυγω φευγοντας μου ειπε εγω θα περιμενω αλλα την επομενη φορα που θα ερθεις σπιτι μου θα ολοκληρωσουμε μου ειπε κι εγω εφυγα δν ξερω τι να. κανω. !!!!!;;;;; βοηθηστε με... :)

  164. Ανώνυμος

    Den einai wraio h prwth sou for a na einai me to zori ...ean den niwtheis etoimh pes t to...an epimenei...pes t uparxoun k allou portokalies!
    ~M$

  165. Ανώνυμος

    Γειαα σε ολους .Λοιπον γνωρισα εντελως τυχαια ενα παιδι σε κατι μαθηματα που εκανα.μου ειχε πει ο καθηγητης οτι θα ερχοταν ενα παιδι μικροτερο 1 χρονο(απο εμενα) να κανει και αυτο τα ιδια μαθηματα.κ θα ειμασταν 2 ατομα στην ταξη.στην αρχη ειμουν λιγο ανταγωνιστικη μαζι του.ηθελα να το παιξω εξηπνη οτι και καλα εγω τα ξερω ολα.μετα απο καιρο αλλαξαν πολυ τα συναισθηματα μου.ηταν τοσο γλυκουλης,μιλαγε πολυ ευγενικα.αυτα τα δυο ερωτευτηκα σε αυτον.συνεχεια μου ελεγε γεια τι κνς οταν εγω τον απευφευγα.ηταν πολυ γλυκουλης και συχνα οταν δν ενιωθα και πολυ καλα μου ελεγε τι εχεις?και εδειχνε ενδιαφερον.εγω τον ειχα τοτε ερωτευτει.αλλα δν του εδειχνα τπτ!:/.ασε που ο καθηγητης μας ειχε βαλει να καθομαστε μαζι!ενιωθα αμυχανια συνεχειαα..οταν τον εβλεπα..και δν του μιλαγα.μεχρι που η μητερα μου αποφασισε να με κοψει απο τα μαθηματα λογω χρηματων.στενοχωρηθηκα γτ δν θα τον εβλεπαα.και τοτε ειπα''τελειωσαν εδωω οι δρομοι μας''.μεχρι που στα αγγλικα η κυρια μας ειπε ''θα δουμε ταινια με ενα αλλο τμημα μικροτερο απο σας''τοτε το καταλαβα.τον ειδα παλι..αλλα δν του μιλησα..εκεινος με κοιταξε εντονα αλλα εγω λιγο με αδιαφορια για να μην καταλαβει τπτ.απο τοτε δεν εχουμε ξαναβρεθει αλλα μονο που σκεφτομα οτι θα ερθει στο δικο μου γυμνασιο0 ανατριχιαζω απο τωρα.δεν ξερω τι να κανω help!!

  166. εγω παλι ειμαι 15 και εκανα σεξ με το αγορι μου που ειναι 18 και το εκανα πρωτη φορα και πονεσα παρα πολυ αλλα μετα ενιωθα πολυ ομορφα περα απο τν ντροπη που ενιωθα και ολα αυτα ενιωσα πολυ καλα γτ τν εμπιστευομαι και ξερω οτι δεν προκειται να με αφησει <3
    μην φοβαστε να κανετε σεξ ειναι ωραια αισθηση δεν ειναι πουτανια <3

  167. Ανώνυμος

    Πραγματικά, βλέπεις κάτι κορίτσακια, - γιατί για κοριτσάκια πρόκειται - .. 13χρονα να μιλανε για ΣΕΞ. Παμε καλα μωρε?! Που εχουμε φτασει! Λες και η παρθενια ειναι αρρωστεια κανετε :)

  168. Ανώνυμος

    Διάβασα όλα σχεδόν τα σχόλια κι ένιωσα οργή και ταυτόχρονα λύπη.

  169. Ανώνυμος

    κοριτσια το θεμα του σεξ..ειναι κυριως στο μυαλο για εμας και στις ηλικιες 13 εως 16!! εχετε την δυνατοτητα να ολοκληρωσετε την σχεση σας οταν εσεις νιωσεται ψυχολογικα ετοιμες και οταν δεν εχετε παρασυρθει απο αλλους παραγοντες.. γι αυτο μην σκατε εχετε ολη την ζωη μπροστα σας γι αυτο λοιπον χαρειτε ανεμελα τα φλερτ και τα εφηβικα χρονια και το σεξ εχετε μια ζωη να το χαρειτε!! ΑΡΑΑΑΞΤΕ λοιπον!! ΦΙΛΙΑ

  170. Ανώνυμος

    Gia se olous, me lene Manoli kai ime 15 xronon 3erete oti kai emois ta agoria exoume anxos gia tin proti fora lipon kai telos padon i8ela na parw kapies plirofories kai bgika edo an kai den lei tipota gia agoria ida oti exoun sxoliasi pola atoma kai ipa na do ti lene kai mporo na pw pos den to perimena na ine toso dramatiki h katastash se merikous mporo na pw oti sokaristika me merika pou ida den 8a i8ela me tipota na pligona to korithi mou kai tora fobame ligo gia afto.

  171. Ανώνυμος

    Esis pou iste kai korithia 8a i8ela na sas rotiso pos katalaveno oti areso se ena korithi sta sigura?
    Lipon 8a sas po pos mou siberiferete kai ama mporite pite mou ti gnomi sas.Prota apola ine poli dropali otan milai mazi mou kai ine xarumene otan tis milaw,erxete koda mou otan me vlepi tis pio poles fores kai trelenome otan me kitazi katamata egw liono giafth.Otan imaste parees agoria korithia rixnume merikes petaxtes maties kai xamogelakia to provlima mou ine oti ime poli poli dropalos kai den kserw ti na kano exw trela8i den to perimena oti itan toso diskolo.Episis gnorizomaste kai oi dio apo tin tetarth dimotikou ala tote imastan poli mikra gia na nioso kati arxise na mou aresi poli otan bika ekti dimotikou kai tote itan pu ixame arxisi na milame poli kai pio poli meta to sxolio pou perpatagame monoi mas...ala meta xa8ikame epidi pigename se diaforetika gimnasia ala tin brika meso facebook fetos kai milame ligo ti sinadaw kiolas merikes fores ala sta "filika" 3erete tora afu na fadastite 3 xronia sto gimnasio den kita3a kamia an ke mou kolousane 4 korithia egw mono afth 8elo kai paw na ekragw. Sas parakalo ama mporite na mou pite pos na tis miliso 8a to ektimousa poli! :D


  172. Ανώνυμος

    Σε παρακαλω πες μου στα 13 γινετε να κανεισ σεξ¿


  173. Ανώνυμος

    Den nomizw dioti se afth thn ilikia arxizoun na anaptisode ta genetika organa 12-13 vasika.

  174. Ανώνυμος

    geia sas
    mia simbouli tha ithela.Eimai 15 kai ta exo edo kai 9 mines me ena 16 agori.Ton agapo poli kai ekeinos to idio.Se liges imeres exei ta genethlia t kai m eipe oti meta to party tha pame oi duo mas thalassa.Mou eixe ana8erei prin liges imeres an ithela na to kanoume kai tou eipa pos den 3ero.Lete na thelei na to kanoume stin paralia??? Na pao meta to party, mazi t??? Ton agapo poli apla 3ero oti ponaei kai auto me fobizei pio poli. Help me pls
    -Eleni

  175. Ανώνυμος

    eimai 17 xronwn kai eimai se mia sxesi stin opia niothw etimi na proxorisw me to agori mu kai einai i prwti m fora! to mono provlima p me apasxolei se afto to thema einai efanisiiako! ta esoterika xili tn genetikwn mu ek genetis, xoris na exo kapia alli sexoualiki epafi den exun kai tn kaliteri ikona einai megalitera apo ta eksoterika m! tha ithela na akousw kapia sxoleia kirios apo agoria g tin diki ts gnwmi! iparxei complex,, megalo complex! help me

  176. Ανώνυμος

    Ama se agapai 8a se agapai gia afto pu ise oxi gia afto pu fenese idika otan prokite gia teties leptomeries,e3alou oloi exoume coblex...ws agori 8a su pw pos ama ise ka8arh kai fenese omorfh e3oterika ola kala,nomizo kiolas oti den 8a katalavi tipota ama den tou to pis kiolas.Na skeftese oti iparxun poli xirotera pragmata p.x egw eko stin kilia mou kati simadia san xarakies ala meta apo megalh oikogeniakh ipostiri3h to 3eperasa afto to coblex den mporis na katalavis poso poli drepomouna na bgw stin paralia.

  177. Ανώνυμος

    Eleni ama ine kamia paralia me kosmo apokliete kai ama enois mesa sto nero ine malakia kai epikindino ala kai pali den nomizo diladi 99% oxi min fobase ala se periptosi pou 8eli na kani kati pestu pos den mporis tora ama se agapai 8a katalavi.Agori ime kai 3erw kati parapanw.

  178. Ανώνυμος

    geia, egw eimai 12,5 xronwn kai blepw autes pou einai 13 (dld miso xrono megaliteres) kai to exoun kanei h 8eloun na to kanoun. Nomizw oti auto den armozei sthn hlikia tous ka8olou. Telos panton egw h8ela na sas rwthsw kati allo. loipon den exw kanei sxesh mexri twra oute kan exw filisei agori molis prin apo kati mhnes filisa ena agori alla sto magoulo kai auto epidi paizame mpoukala, sthn mpoukala oles filisan kapoion sto stoma kai emena mou dw8hke h eukairia kai malista me kapoion polu omorfo alla egw telika bghka. Nomizete oti eimai pisw?????
    Ariatnh

  179. Na min proxoriseis epidi se piezei...sigoura kati exei ginei kai allakse stasi....

  180. Efoson niotheis sinaisthimata entona kai den se piezei den vrisko t logo na mn proxorisete...kai na tou deikseis empistosini...

  181. Geia ego eimai 18,5 xronon kai prosfata proxorisa sti sxesi mou alla itan i proti m fora kai i kolliti m kai to agori m m eixan pei oti tn proti fora kalitero einai na mi valo profilaktiko giati prosthetei paxos kai ponaei pio poli...telos panton egine oti egine xoris profilaksi tin proti fora (den iparxei kindinos gia tipota apolitos) alla eno itan ipervolika prosektikos kai ipomonetikos mazi mou ponesa para poli se simeio na thelo na klapso apo ton pono...kai tis epomenes 5 fores me ponage poli alla aima den exo vgalei akoma kai distixos den mporo na to efxaristitho....to psaxnoume tora pou stamatisa na ponaw gia na me efxaristei ki emena alla paidia doste kamia simvouli giati den thelo na min niothei ti xara oti me ikanopoiei...ton agapo poli kai den thelo na min t dino afti ti xara...pantos exoume dokimasei para polles staseis kai kamia den me erethizei....voithiste re guys prospathoume poli....

  182. Den xreiazetai na antigrafeis tis files sou...kai na mi se noiazei i gnomi ton allon alla na kaneis afto pou niotheis me tin simvouli panta apo kapoion pio megalo pio empeiro...

  183. Ανώνυμος

    i eleni eimai thx poli gia tin sinbouli. Opos eipa to agori m se liges imeres exei genethlia. Simera m eipe oti meta tin paralia tha pame na minoume se 3enodoxeio. Me prosexei poli, ego thelo na pao alla ama ta pragmata e3elixthoun allios?

  184. Ανώνυμος

    Se 3enodoxeio eh tixeroula?XD Prepi na se agapai poli gia na se pai se 3enodoxio........h....8elei na to kani edw kai tora sry ala iparxunai kai afti oi tipi agorion eleni ala ama se agapai sovara sou milao min fovase.Kalh tuxh kai efxaristish mou na dino simvoules ;D

  185. Ανώνυμος

    thnx!! me boh8ises para polu an kai den 8elw na antigrafw tis files mou tote h8ela para polu na ton filisw alla kati mesa mou me kratouse isos den hmoun etoimh... thnx!! pantos!!
    Ariatni

  186. Ανώνυμος

    Eimai i eleni, mallon exeis dikio i me agapaei i theli na perasei aplos tin ora tou.Tha tha do ti tha ginei aurio. Euxaristo para polu gia tin sinboules, ilikrina den i3era ti na kano. Me auton to tropo tha katalabo kai ego ti thelei. Euxaristo 3ana.

  187. Ανώνυμος

    Γεια ειμαι. 14 και ειμαι ερωτευμενη με ενα 27 αρη κι αυτος ειναι κπυκλος αλλα ξερω οτι αν ημαστε μαζι θα θελει να προχωρησουμε δεν ξερω τι να κανω..... !!!!!!! :'(

  188. Ανώνυμος

    Γεια σας ειμαι 15 προς 16 και ειμαι μαζι με εναν συνομιλικο μου 5 μηνες βεβαια μιλαγαμκαθημερινα γυρω στους 9 μηνες αρχικα ηταν φιλος μου καλος γοατι τον γνωριζω 2 χρονια και καναμε πολθ παρεα. και μεταα ερωτευτηκαμε..με αγαπαει παρα πολυ με προσεχει και ειναι πολυ γλυκος σημερα μου εβαλε δαχτυλο ενα δεν του ειπα τιποτα εκεινη την ωρα το ευχαριστηθηκα ισα ισα μετα μου ζητησε συγγνώμη και με ρωτησε αν με πιεσε ή αν δεν ηθελα..μετα μουειπε οτι με αγαπαει και θελει να χαμογελαω μονο καο να μην νομιζω οτι τον νοιαζει πιο πολυ αυτο που εκανε αλλα η αγαπη μας... εγω απλα τον φιλησα και του ειπα σκασε μου αρεσε....ειναι φυσιολογικη αυτη η ηλικια για κατι τετοιο ετσι;

  189. Ανώνυμος

    Γεια σας. Διαβασα ολα τα σχολια και με καποια συγκεκριμενα εχω μεινει αναυδη!!!!! Πως γινεται κοριτσια 13 ετων να λενε πως εχουν κανει σεξ,εχουν παρει πιπες και αλλα τετοια παρομοια???? ειναι σοκαριστικο σε μια τετοια ηλικια να εχουν κανει αυτα τα πραγματα! εγω ειμαι 14.5 χρονων και ουτε καν μου εχει περασει απο το μυαλο να κανω κατι τετοιο! λυπαμαι πραγματικα που αυτα τα κοριτσια χαραμιζονται ετσι! κρατηθειτε λιγο!εχετε χρονο μπροστα σας για σχεσεις και σεξ! ελεος δηλαδη το εχετε ξεφτιλισει!!!!!

  190. Ανώνυμος

    Γεια σας...ειμαι 17 και εδω και ένα χρόνο κανω κατι με ένα παιδι ένα χρόνο μεγαλύτερο...ειχαμε σχέση 3 φορές αλλα για λιγο διάστημα,περιπου ένα μήνα κάθε φορα...καθε φορα κατά τη γνώμη μου χωριζαμε γιατι δεν είχαμε προχωρήσει και αυτος επειδή δεν ήθελε να χαλασει αυτό το ωραίο που είχαμε και να με απογοητεύσει επέλεγε καποια άλλη "γρήγορη"!!το ξερω οτι νοιάζεται για μένα όσο καμια άλλη...δεν έχουμε σχέση τωρα αλλα θέλω να προχωρήσω μαζι του και δεν ξερω πως να το κανω αφού δεν έχουμε συζητήσει ποτέ γιαυτό! Καμια ιδέα?? Χριστίνα

  191. Ανώνυμος

    Κοιταξε αφου τον αγαπας θα του πεις να συναντηθειτε να εισαστε παλι μαζι και πιστευω οτι εισαι σε ιδανικη ηλικια για σεξ οποτεκανε κκι γρηγορα γτ θα στον φαει καμια πουτανα αλλη απο αυτες που το κανουν απο τα 13!!!!

  192. Ανώνυμος

    Εχεις δίκιο...ευχαριστω πολυυ!!