ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

6 συχνοί μύθοι για το σεξ 3 σχόλια

| Posted in

Ζωγραφιές στην άμμο
Γύρω από το σεξ πάντοτε επικρατούσαν και θα επικρατούν πολλοί μύθοι, αλήθειες και ψέματα. Σίγουρα κάποια από αυτούς θα ισχύουν, κάποια όμως ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Ας δούμε λοιπόν, κάποιους από αυτούς τους μύθους.





1.Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος αν ο σύντροφος σου κατά τη διάρκεια του σεξ χωρίς προφύλαξη απομακρυνθεί - Λάθος


Ακόμα και αν ο σύντροφός σου δεν έχει ολοκληρώσει κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, το σπέρμα μπορεί να υπάρχει! Ένα μόνο σπερματοζωάριο αρκεί για να μείνεις έγκυος! Η προφύλαξη σε κάθε σεξουαλική επαφή, θεωρείται αναγκαία αν θες να προλάβεις δυσάρεστες καταστάσεις, όπως μετάδοση σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κτλ.

2.Δεν μπορείς  να μείνεις έγκυος κατά τη διάρκεια της περιόδου σου - Λάθος

Αν και οι πιθανότητες λένε ότι είναι σπάνιο φαινόμενο, παρόλα αυτά πάντοτε υπάρχει μία πιθανότητα να μείνεις έγκυος και κυρίως προς το τέλος του κύκλου σου. Μην επαναπαυτείς με την ιδέα ότι η έμμηνος ρύση σου σε εξασφαλίζει για σεξ χωρίς προφύλαξη.

3.Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος εάν κάνεις σεξ σε όρθια στάση ή κάνοντας ντουζ - Λάθος

Τα πράγματα είναι απλά. Σεξ χωρίς προφύλαξη σημαίνει ότι μπορείς να μείνεις έγκυος ανεξαρτήτου τρόπου ή μέρους που το κάνεις.Ο πιο ασφαλής τρόπος για να μην μείνεις είναι να παίρνεις προφυλάξεις.

3.Τα προφυλακτικά είναι 100% ασφαλή - Λάθος

Τα προφυλακτικά είναι μια αποτελεσματική μέθοδος αντισύλληψης καθώς και ένας πολύ καλός τρόπος για την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Ωστόσο τα προφυλακτικά μπορεί να σπάσουν και γι' αυτό είναι καλό να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλη μέθοδο αντισύλληψης, όπως τα αντισυλληπτικά χάπια.

4.Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος αν παίρνεις το αντισυλληπτικό χάπι - Λάθος

Η πιθανότητα να μείνεις έγκυος ενώ παίρνεις το αντισυλληπτικό χάπι είναι σχεδόν μηδενική, εφόσον  ακολουθείς τις οδηγίες σωστά και με συνέπεια. Αλλά αν ξεχάσεις κάποιο χάπι ή παίρνεις αντιβίωση ,ακόμα αν έχεις κάποια ασθένεια ή διάρροια, θα πρέπει να χρησιμοποιείς προφυλακτικά για τις επόμενες επτά ημέρες τουλάχιστον.

6.Το χάπι επείγουσας αντισύλληψης (χάπι της επόμενης ημέρας) είναι μέθοδος πρόληψης πριν το σεξ - Λάθος

Συχνά το χάπι της επόμενης μέρας θεωρείται ως ένας τρόπος αντισύλληψης.Αυτή η άποψη είναι τελείως λανθασμένη καθώς οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον οργανισμό σου υπάρχει πιθανότητα να είναι αρκετά δυσάρεστες.Σε περίπτωση που το προφυλακτικό σπάσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις, καλύτερα να συμβουλευτείς τον γυναικολόγο σου προτού να προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια χωρίς να γνωρίζεις επακριβώς τις συνέπειες της.


Σίγουρα η πρόληψη και η προφύλαξη κατά τη διάρκεια του σεξ καθώς και πριν από αυτό αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να αποφύγεις άσχημες καταστάσεις, πάντα όμως να θυμάσαι ότι καμία μέθοδος δεν σου εγγυάται ότι δεν θα μείνεις έγκυος!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

3 σχόλια for "6 συχνοί μύθοι για το σεξ"

  1. Ανώνυμος

    eimai 18 kai egw kai h kopela mou sizitisame gia to sex kai mou eipai oti thelei mono meta to gamo....ti na kanw ? :(

  2. Ανώνυμος

    Αμα εχεις μεγαλι μητη πιραζει πουθενα στα φασωματα?

  3. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Καλό επιτόκιο.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.