ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

6 συχνοί μύθοι για το σεξ 2 σχόλια

| Posted in

Ζωγραφιές στην άμμο
Γύρω από το σεξ πάντοτε επικρατούσαν και θα επικρατούν πολλοί μύθοι, αλήθειες και ψέματα. Σίγουρα κάποια από αυτούς θα ισχύουν, κάποια όμως ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Ας δούμε λοιπόν, κάποιους από αυτούς τους μύθους.

1.Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος αν ο σύντροφος σου κατά τη διάρκεια του σεξ χωρίς προφύλαξη απομακρυνθεί - Λάθος


Ακόμα και αν ο σύντροφός σου δεν έχει ολοκληρώσει κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, το σπέρμα μπορεί να υπάρχει! Ένα μόνο σπερματοζωάριο αρκεί για να μείνεις έγκυος! Η προφύλαξη σε κάθε σεξουαλική επαφή, θεωρείται αναγκαία αν θες να προλάβεις δυσάρεστες καταστάσεις, όπως μετάδοση σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κτλ.

2.Δεν μπορείς  να μείνεις έγκυος κατά τη διάρκεια της περιόδου σου - Λάθος

Αν και οι πιθανότητες λένε ότι είναι σπάνιο φαινόμενο, παρόλα αυτά πάντοτε υπάρχει μία πιθανότητα να μείνεις έγκυος και κυρίως προς το τέλος του κύκλου σου. Μην επαναπαυτείς με την ιδέα ότι η έμμηνος ρύση σου σε εξασφαλίζει για σεξ χωρίς προφύλαξη.

3.Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος εάν κάνεις σεξ σε όρθια στάση ή κάνοντας ντουζ - Λάθος

Τα πράγματα είναι απλά. Σεξ χωρίς προφύλαξη σημαίνει ότι μπορείς να μείνεις έγκυος ανεξαρτήτου τρόπου ή μέρους που το κάνεις.Ο πιο ασφαλής τρόπος για να μην μείνεις είναι να παίρνεις προφυλάξεις.

3.Τα προφυλακτικά είναι 100% ασφαλή - Λάθος

Τα προφυλακτικά είναι μια αποτελεσματική μέθοδος αντισύλληψης καθώς και ένας πολύ καλός τρόπος για την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Ωστόσο τα προφυλακτικά μπορεί να σπάσουν και γι' αυτό είναι καλό να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλη μέθοδο αντισύλληψης, όπως τα αντισυλληπτικά χάπια.

4.Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος αν παίρνεις το αντισυλληπτικό χάπι - Λάθος

Η πιθανότητα να μείνεις έγκυος ενώ παίρνεις το αντισυλληπτικό χάπι είναι σχεδόν μηδενική, εφόσον  ακολουθείς τις οδηγίες σωστά και με συνέπεια. Αλλά αν ξεχάσεις κάποιο χάπι ή παίρνεις αντιβίωση ,ακόμα αν έχεις κάποια ασθένεια ή διάρροια, θα πρέπει να χρησιμοποιείς προφυλακτικά για τις επόμενες επτά ημέρες τουλάχιστον.

6.Το χάπι επείγουσας αντισύλληψης (χάπι της επόμενης ημέρας) είναι μέθοδος πρόληψης πριν το σεξ - Λάθος

Συχνά το χάπι της επόμενης μέρας θεωρείται ως ένας τρόπος αντισύλληψης.Αυτή η άποψη είναι τελείως λανθασμένη καθώς οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει στον οργανισμό σου υπάρχει πιθανότητα να είναι αρκετά δυσάρεστες.Σε περίπτωση που το προφυλακτικό σπάσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις, καλύτερα να συμβουλευτείς τον γυναικολόγο σου προτού να προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια χωρίς να γνωρίζεις επακριβώς τις συνέπειες της.


Σίγουρα η πρόληψη και η προφύλαξη κατά τη διάρκεια του σεξ καθώς και πριν από αυτό αποτελεί σημαντικό παράγοντα για να αποφύγεις άσχημες καταστάσεις, πάντα όμως να θυμάσαι ότι καμία μέθοδος δεν σου εγγυάται ότι δεν θα μείνεις έγκυος!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

2 σχόλια for "6 συχνοί μύθοι για το σεξ"

  1. Ανώνυμος

    eimai 18 kai egw kai h kopela mou sizitisame gia to sex kai mou eipai oti thelei mono meta to gamo....ti na kanw ? :(

  2. Ανώνυμος

    Αμα εχεις μεγαλι μητη πιραζει πουθενα στα φασωματα?