ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται (μερικές φορές) οργασμό; 0 σχόλια

Άντρες αυτού του πλανήτη, έχω ένα "μυστικό" να σας αποκαλύψω!Ναι , το έχετε ακούσει, αλλά σας το λέω υπεύθυνα: Κάποιες φορές οι γυναίκες, κάποιες φορές λέω, προσποιούνται οργασμό!Ξέρω είναι κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά δυστυχώς κάποιες φορές συμβαίνει.Κάποιοι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι:

1.Οι γυναίκες φοβούνται την απώλεια του ελέγχου

Έχουν τα τέλεια παπούτσια, την τέλεια δουλειά, το τέλειο αυτοκίνητο.Τα έχουν όλα υπό έλεγχο.Έχουν μάθει να έχουν τα πάντα κάτω από το αυστηρό τους βλέμμα.Τι γίνεται όμως με τον οργασμό;Ο οργασμός δείχνει μία τεράστια έλλειψη ελέγχου τους και θα φανούν πιο ευάλωτες. Και αυτό είναι τρομακτικό για μία γυναίκα.Έτσι αντί να χάσουν τον έλεγχο προτιμούν να υποκριθούν οργασμό.

2.Είναι απασχολημένες από κάτι άλλο

Πολλές φορές οι γυναίκες μπορεί να σκέφτονται άλλα πράγματα."Ελπίζω να μην μείνω έγκυος", " Τελείωσα εκείνες τις αναφορές για την δουλειά;" και άλλες παρόμοιες σκέψεις μπορεί να βασανίζουν το μυαλό των γυναικών.Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να συγκεντρωθούν στο σεξ και άρα να υποχρεωθούν να προσποιηθούν οργασμό.

3.Δεν ξέρουν πως να μην προσποιηθούν

Οι γυναίκες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν γνωρίζουν τον αυνανισμό σε μικρή ηλικία όπως κάνουν οι άντρες.Έτσι γνωρίζουν πως να ευχαριστήσουν τον εαυτό τους σε σχετικά μεγαλύτερη ηλικία.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνουν σεξ και τις περισσότερες φορές να μην ξέρουν πως να μην προσποιηθούν!

4.Θέλουν να αισθάνονται καλύτερα οι άντρες για το σεξ

Κάποιες φορές οι γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν τους άντρες να νιώσουν άβολα που δεν μπόρεσαν να τις προκαλέσουν οργασμό.Δεν θέλουν να κάτσουν να εξηγούν γιατί δεν έγιναν όλα όπως τα επιθυμούσαν.Δεν είναι ότι δεν απόλαυσαν το σεξ οι γυναίκες απλά ίσως να μην ήταν το καλύτερο.Το απόλαυσαν αλλά δεν ήταν αυτό που ήταν τις προηγούμενες φορές.Έτσι, λοιπόν για να μην "μπει" σε μπελάδες η σχέση τους, αποφασίζουν να προσποιηθούν οργασμό.

5.Είναι αρκετά κουρασμένες

Κάποιες φορές ναι, είναι πολύ κουρασμένες για να μπορέσουν να απολαύσουν το σεξ.Έχουν ασχοληθεί όλη μέρα με τα παιδιά, το σπίτι, την δουλειά και ότι άλλο μπορεί να προκύψει στην καθημερινότητα μίας γυναίκας.Έχουν την διάθεση να κάνουν σεξ, απλά αισθάνονται υπερβολικά κουρασμένες για να αποδώσουν.Έτσι, λοιπόν, για να μην πληγώσουν τα συναισθήματα των αντρών, έχουν επινοήσει τον ψεύτικο οργασμό.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται (μερικές φορές) οργασμό;"