ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Ψαρονέφρι με γλυκόξινη σάλτσα 0 σχόλια

| Posted in

Ψαρονέφρι με γλυκόξινη σάλτσα
Υλικά:
  • 2 ψαρονέφρια 
  • χυμό από ένα πορτοκάλι
  • 1.κ.γ. μέλι
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι,πιπέρι
  • 1 σφηνάκι νερό 

Εκτέλεση:


Κόβουμε το ψαρονέφρι σε ροδέλες.Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό και βάζουμε μέσα το ψαρονέφρι να μαριναριστεί για 2 ώρες.
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζουμε καλά το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές χωρίς να προσθέσουμε καμία λιπαρή ουσία.Τέλος ρίχνουμε στο τηγάνι και τη μαρινάτα μαζί με ένα σφηνάκι νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει τα υγρά του και να μείνει μια δεμένη σάλτσα.Το μέλι βοηθάει τη σάλτσα να δέσει.Ταιριάζει με πουρέ,πιλάφι ακόμα και πατάτες τηγανητές.
Καλή επιτυχία και καλή μας όρεξη!!!!







Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Ψαρονέφρι με γλυκόξινη σάλτσα"