ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Τα οφέλη του φιλιού! 0 σχόλια

Το ήξερες πόσο θετικό και ευεργετικό είναι το φιλί;Αν όχι,δες τα παρακάτω και σίγουρα θα πειστείς ότι πρέπει να αρχίσεις να.. φιλάς περισσότερο!!

1.Το φιλί διώχνει το άγχος

Όσο οι άνθρωποι φιλιούνται, η ποσότητα της ορμόνης που παράγουμε στον εγκέφαλο, η οξυτοκίνη, αυξάνεται.Μέσα στις πολλές λειτουργίες που έχει η ορμόνη αυτή είναι και να μειώνει το άγχος και να αυξάνει τα ποσοστά ευτυχίας!


2.Το φιλί αυξάνει το συναισθηματικό δέσιμο

Η αγκαλιά είναι εξαιρετική, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό, γλυκό φιλί από τον σύντροφό σου που σε δένει ακόμα περισσότερο μαζί του και πιο βαθιά.Ακόμα και αν είσαι μαζί με τον σύντροφό σου, 3 μήνες ή 3 χρόνια, μην ξεχνάς να τον φιλάς, πολύ!!

3.Το φιλί είναι ένα φυσικό παυσίπονο

Με το φιλί απελευθερώνονται πολλές ουσίες που κάνουν καλό στον οργανισμό μας, όπως ντοπαμίνη και φαινυλαιθυλαμίνη.Η ντοπαμίνη είναι υπεύθυνη για συναισθήματα χαράς και δίνει κίνητρο για να συμμετέχουμε σε ευχάριστες δραστηριότητες.Οι ενδορφίνες λειτουργούν αποτελεσματικά στον πόνο καθώς επίσης δημιουργούν και συναισθήματα ευφορίας!Η φαινυλαιθυλαμίνη που βρίσκεται και στην σοκολάτα επηρεάζει τη διάθεση και την προσοχή μας θετικά.Όταν αυτές οι ουσίες απελευθερώνονται στο σώμα μας δημιουργούν μία αίσθηση ζάλης και ευφορίας!!

4.Το φιλί σκοτώνει τα βακτήρια

Αφού το φιλί είναι συνδυασμένο με την παραγωγή περισσότερη ποσότητας σάλιου, αυτό σημαίνει ότι πολλά από τα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας σκοτώνονται.

5.Το φιλί καίει θερμίδες

Τα καλά νέα για το φιλί συνεχίζονται!Ξεκινήστε να φιλάτε τον σύντροφό σας όσο περισσότερο μπορείτε γιατί με το φιλί καίγονται διπλάσιες θερμίδες απ' ότι όταν κάθεστε!Με ένα παθιασμένο φιλί καίτε 2 θερμίδες το λεπτό!!Δεν είναι και άσχημα!

6.Το φιλί απελευθερώνει φερομόνες

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το πως λειτουργούν οι φερομόνες προκαλούν σεξουαλική διέγερση και αυξάνουν την έλξη για τον σύντροφό μας.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Τα οφέλη του φιλιού!"