ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιο είναι το καταλληλότερο επάγγελμα σύμφωνα με το ζώδιο σου; 0 σχόλια


Ζώδια και επαγγέλματαΓεννήθηκες για να γίνεις πλούσια;Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 9.000 υπαλλήλους, οι Σκορπιοί , οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Καρκίνοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πλούσιοι σε σχέση με τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους. Δεν θα γίνουμε όλοι πλούσιοι αλλά μπορούμε να είμαστε τουλάχιστον ευτυχισμένοι με το επάγγελμα που έχουμε επιλέξει.Γι'αυτό ας δούμε τι επάγγελμα ταιριάζει σε κάθε ζώδιο!




Κριοί

Οι Κριοί είναι το νεότερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.Υπάρχει λόγος που ο συμβολισμός γίνεται με ένα κριάρι: οι Κριοί είναι δυνατοί, ζωντανοί , ενθουσιώδεις, ανταγωνιστικοί.Τα πάνε καλύτερα σε εργασίες που εμπεριέχουν και ένα είδους μπόνους.Εξαιτίας της γενναιότητάς τους, είναι οι ήρωες της ζωής μας σαν αστυνομικοί ή πυροσβέστες.Είναι εξαιρετικοί διαφημιστές και βρίσκουν τον κόσμο της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων δελεαστικό εξαιτίας της εξωστρέφειας τους.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: επιχειρηματίας, πολύ αποτελεσματικοί σε ότι αφορά την κυβέρνηση και την πολιτική, στρατιώτης, παρουσιαστής στην τηλεόραση.


Ταύρος

Ένα πράγμα που απολαμβάνει ο Ταύρος είναι η σταθερότητα.Θα εργαστούν με μεγαλύτερη προθυμία και πιο σκληρά για έναν καλύτερο μισθό, για ασφάλεια στην εργασία τους..Αποφασιστικοί, υπομονετικοί, ειλικρινείς και μεθοδικοί είναι εξαιρετικοί για εργασία ομάδας και πολύ αξιόπιστοι.Οι Ταύροι είναι ενθουσιώδης με τα υπέροχα πράγματα και λατρεύουν να εργάζονται με τα λουλούδια, το φαγητό,τα κοσμήματα και πολυτελή αντικείμενα.Είναι ακόμα γνωστοί για την καθαρή και δυνατή φωνή τους γι'αυτό θα είναι ιδανικοί για εκφωνητές ή υπάλληλοι υποδοχής σε ξενοδοχεία.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Λογιστής , παιδαγωγός, μηχανικός, δικηγόρος, σχεδιαστής, σεφ.

Δίδυμος

Πως να κάνεις έναν Δίδυμο ευτυχισμένο;Δώσε του να κάνει πολλά πράγματα που συνδυάζονται με πνευματική τόνωση.Να θυμάσαι ότι οι Δίδυμοι είναι διπλοί, άρα έχεις να "παντρέψεις" δύο άτομα, γι' αυτό λοιπόν χρειάζονται αρκετά πράγματα να κάνουν συνέχεια σε γρήγορους ρυθμούς και απαιτητικό περιβάλλον. Το χειρότερό τους είναι να κάνουν κουραστική και επαναλαμβανόμενη δουλειά.Επαγγέλματα που απαιτούν ταξίδια είναι τέλεια για τους Διδύμους γιατί απαιτούν κοινωνική δικτύωση που υπερέχουν οι Δίδυμοι.Είναι αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Χρηματιστής, χειριστής τηλεφωνικού κέντρου, τεχνική υποστήριξη, δάσκαλος, χειριστής μηχανημάτων, πυροσβέστης.

Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι η μητέρα του ζωδιακού κύκλου ( ο Αιγόκερως είναι ο πατέρας) γι' αυτό αυτοί οι ευαίσθητοι τύποι ανθρώπων είναι ιδανικοί για εργασίες που απαιτούν την επιτήρηση από τους ίδιους.Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει να προσέχουν παιδιά και κουτάβια, αλλά μπορούν να ανταποκριθούν άριστα σε έναν πολύ απαιτητικό ρόλο με πολλές ευθύνες.Οι Καρκίνοι δίνουν εξαιρετικές συμβουλές και είναι πολύ προστατευτικοί. Αναλαμβάνουν ευθύνες με προθυμία και είναι οι ευφάνταστοι λύτες προβλημάτων.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Κηπουρός, φροντίδα παιδιών, δικηγόρος, δάσκαλος, κοινωνικός λειτουργός.

Λέων

Κανείς άλλος δεν μπορεί να οδηγήσει μία επιχείρηση σε επιτυχία και αύξηση κερδών τόσο καλά όσο ένα Λιοντάρι.Χωρίς φόβους, με φαντασία και ανεξάρτητος ο Λέων δουλεύει καλύτερα όταν είναι στα φώτα της δημοσιότητας και λατρεύει τη δουλειά που του δίνει κοινωνικό στάτους αλλά και δύναμη.Μπορεί να μην είναι ο τύπος που θα οργανώσει μία ομάδα αλλά η γοητεία του θα τους κερδίσει όλους τελικά.Οι Λέοντες διακατέχονται από αυθορμητισμό και ευστροφία και είναι πιο αποδοτικοί όταν ενθαρρύνονται να λειτουργήσουν αυτοβούλως παρά όταν ακολουθούν άλλους.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Ξεναγός, σύμβουλος ακινήτων, διακοσμητής εσωτερικών χώρων, σχεδιαστής μόδας, πωλητής και επαγγέλματα σχετικά με τη πολιτική και την κυβέρνηση.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την τελειομανία τους και για το γεγονός ότι θέλουν να τα πάνε καλά σε κάθε λεπτομερή εργασία.Θυμούνται πράγματα με μεγάλη ευκολία και είναι πολύ τακτικοί και καθαροί.Πολλοί Παρθένοι θα ήταν καλοί σε εργασίες που έχουν σχέση με υπηρεσίες,θα ήταν πολύ χαρούμενοι αν ήταν π.χ. μανικουρίστες.Το γράψιμο και η έρευνα είναι εύκολα για το σχολιαστικό μυαλό ενός Παρθένου.Τα πηγαίνουν καλά με τους άλλους γιατί είναι χαρούμενοι σαν άτομα και προσωπικότητες.Οι Παρθένοι έχουν μία ικανότητα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Συγγραφέας, εκδότης, δάσκαλος, τεχνικός, μεταφραστής,ντετέκτιβ, στατιστικολόγος. 

Ζυγός

Τι θα κάναμε χωρίς αυτούς;Είναι εμφανίσιμοι και γοητευτικοί, εύθυμοι και διασκεδαστικοί.Η ικανότητά τους να συνεργάζονται άψογα τους κάνει ικανούς πρεσβευτές και αρχηγούς ομάδων.Δεν είναι οι τύποι ανθρώπων που θα κάτσουν στην αφάνεια,τους αρέσει η έντονη κοινωνική ζωή.Πολλοί Ζυγοί έλκονται από την τέχνη και είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να ηγούνται ενός μουσικού συγκροτήματος που αλληλεπιδρά με το κοινό παρά στη θέση ενός απλού συνθέτη τραγουδιών.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Διπλωμάτης, χορευτής, πωλητής, υποδοχή ξενοδοχείου,διαπραγματευτής,επόπτης.

Σκορπιός

Είναι έντονες προσωπικότητες.Οι Σκορπιοί είναι ικανοί να μην αποσπούνται καθόλου από αυτό που κάνουν και να μείνουν απορροφημένοι στην εργασία τους.Είναι περίεργοι και συχνά και έχουν πολύ καλή διαίσθηση, δεν θα ήθελες ποτέ να σε ανακρίνει ένας Σκορπιός!Έλκονται από πράγματα που δεν είναι εύκολα να εξηγούν και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να βρουν λύση.Θέλουν την ανεξαρτησία τους και την εμπιστοσύνη του εργοδότη τους προκειμένου να φανούν αποδοτικοί.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Ντετέκτιβ, δικηγόρος, επιστήμονας, χειρούργος, φυσικός.

Τοξότης

Είναι γεμάτοι ενέργεια παρά φιλοσοφημένα άτομα.Παίρνουν τις πιο σωστές αποφάσεις και είναι ακριβοδίκαιοι. Οι Τοξότες είναι άτομα πνευματικά που μπορεί να μεταφραστεί ότι θα μπορούσαν με το περιβάλλον, τα ζώα, τις συμβουλές ή ακόμα και τη θρησκεία.Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να είναι σε εξωτερικούς χώρους.Είναι άριστοι συνεργάτες και μπορούν να εκτονώσουν μία τεταμένη ατμόσφαιρα με τακτική και χιούμορ.Δεν προσκολλώνται σε ασήμαντες και μικρές λεπτομέρειες.Η ρουτίνα σκοτώνει την πνευματικότητά τους.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Υπουργός, εκπαιδευτής ζώων, προπονητής, εκδότης και οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια.

Αιγόκερως

Είναι φιλόδοξοι και χρειάζονται προκλήσεις προκειμένου να είναι χαρούμενοι.Οι Αιγόκεροι είναι αποφασιστικά άτομα και επίμονα, θα κάνουν ότι θέλουν όσο χρόνο και προσπάθεια και να χρειαστεί.Πολλοί είναι υπεύθυνοι και ευσυνείδητοι.Αν θες κάτι να πάει καλά , ανέθεσέ το σε έναν Αιγόκερω.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Διευθυντής, διαχειριστής, εκδότης, τραπεζικός υπάλληλος και ότι έχει σχέση με την επιστήμη και την τεχνολογία.

Υδροχόος

Η ποιότητα είναι αυτή που ξεχωρίζει τους Υδροχόους από όλα τα άλλα ζώδια.Τους αρέσει να εξερευνούν καινοτόμες ιδέες και έχουν περίεργη και περιπετειώδης φύση.Είναι πιθανό να έχουν μία μη συμβατική εργασία, ίσως μία που οι ίδιοι δημιούργησαν.Χρειάζονται ελευθερία σκέψεων και κινήσεων.Δεν θα είναι ευχαριστημένοι να κάνουν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο που πάντα γίνονται. Αν θες μία φρέσκια προσέγγιση στα προβλήματα, ένας Υδροχόος δεν θα σε απογοητεύσει.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Επιστήμονας, εφευρέτης, αγρότης, πιλότος, διακοσμητής, μουσικός.

Ιχθύες

Είναι το παλιότερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.Οι λέξεις κλειδιά είναι δημιουργικότητα και πάθος.Στους Ιχθύες αρέσει η παραδοσιακή τέχνη ενώ έχουν τρομερή διαίσθηση των πραγμάτων που τους βοηθάει σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτό χειρισμό.Οι περισσότεροι αστρολόγοι και μέντιουμ είναι Ιχθύες.

Προτεινόμενα επαγγέλματα: Καλλιτέχνης, νοσοκόμος, θεραπευτής, φιλάνθρωπος, ψυχολόγος.


Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Ποιο είναι το καταλληλότερο επάγγελμα σύμφωνα με το ζώδιο σου;"