ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στο πρώτο ραντεβού 0 σχόλια

| Posted in ,


Seven Facts You Should Never Share on a First DateΕίναι η μεγάλη σου νύχτα,το πιο καυτό ραντεβού με τον πρίγκηπα των ονείρων σου!Είσαι αρκετά αγχωμένη και φοβάσαι μήπως πεις κάτι που δεν πρέπει!Γι' αυτό είμαι εδώ εγώ!Συγκέντρωσα τι δεν πρέπει να πεις.Ξεκινάμε:







5.Οικονομικά τα πάω τέλεια/ χάλια


Πολλοί άνθρωποι βγάζουν συμπεράσματα για τους άλλους στηριζόμενοι στο εισόδημά τους,τις επενδύσεις, την οικογενειακή ευρωστία ή φτώχεια και κ.ο.κ.Θέλεις να αξιολογηθείς βάση αυτού που είσαι πραγματικά ( χαρακτήρας, φιλοδοξίες, πιστεύω) και όχι βάση του εισοδήματός σου.


4.Η τελευταία μου σχέση ήταν μία καταστροφή


Όσο λιγότερα λες , τόσο μεγαλύτερο και το μυστήριο γύρω σου.Δεν χρειάζεται να μιλήσεις με λεπτομέρειες για τις προηγούμενες λάθος σχέσεις σου και που ακριβώς έκανες λάθος από το πρώτο κιόλας ραντεβού.Προσπάθησε να γίνεις καλή ακροάτρια και να καταλάβεις όσο το δυνατόν περισσότερα για το ραντεβού σου, παρά να γεμίσεις μία ώρα λέγοντας ιστορίες "τρόμου" από το παρελθόν σου!Είναι δελεαστικό και μπορεί να θέλουμε να πούμε ιστορίες προσωπικές , αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις και γίνεις εσύ η επόμενη ιστορία "τρόμου" που θα διηγείται το ραντεβού σου!!


3.Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μου μυστικό


Μπορεί να φαίνεται προφανές αλλά δεν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον που μόλις γνώρισες με ένα σου προσωπικό μυστικό.Δώσε του το χρόνο να σου δείξει πως πρέπει να τον εμπιστευτείς και μετά προχώρα στις αποκαλύψεις!Έχεις το δικαίωμα να κρύψεις οποιοδήποτε μυστικό θεωρείς εσύ καλό μέχρι να βεβαιωθείς ότι πρέπει να εμπιστευτείς τον άνθρωπο απέναντί σου!


2.Η οικογένειά μου είναι τρελή


Οκ, η μαμά σου άφησε τον μπαμπά σου για τον καλύτερό του φίλο και βρήκες πριν ένα χρόνο κάτι μακρινούς χαμένους συγγενείς.Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε οικογενειακά μυστικά αλλά δεν είναι σωστό να τα αποκαλύπτουμε σε κάποιον από το πρώτο κιόλας ραντεβού!!


1.Θα με παντρευτείς;;


Ναι, και όμως συμβαίνει.Πρέπει;Φυσικά και όχι!!Ακόμα και να πιστέψεις από την πρώτη στιγμή ότι αυτός είναι ο άντρας των ονείρων σου, συγκρατήσου και πες κάτι άλλο αντ'αυτού αν δεν θες να μείνεις μόνη σου στο τραπέζι από το πρώτο κιόλας ραντεβού!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "5 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στο πρώτο ραντεβού"