ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Τι ψάχνουμε στους συντρόφους μας και πώς μπορούμε να γίνουμε εμείς καλύτεροι σε μία σχέση; 0 σχόλια


Έχω καλά νέα για αυτούς που προσπαθούν να βρουν τρόπους για να προσελκύσουν τον άνθρωπο των ονείρων τους και δεν τα καταφέρνουν!Απ' ότι φαίνεται τελικά η συνταγή είναι πολύ απλή και ίδια και για τα δύο φύλα!Όλοι ψάχνουμε για 6 απλά πράγματα στον σύντροφό μας!Κανείς δεν περιμένει σίγουρα να βρει έναν άνθρωπο που να είναι τέλειος σε καθένα από αυτά, αλλά αν βρεις ότι σε κάτι υστερείς γιατί δεν προσπαθείς να το βελτιώσεις δουλεύοντας το για να έχεις μία καλύτερη σχέση;




1.Αυτοπεποίθηση

Αυτό είναι το σημαντικότερο.Η αυτοπεποίθηση προσελκύει τους άλλους.
Δυστυχώς δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο για να την αποκτήσεις και να τη διατηρήσεις αφού την αποκτήσεις ,αλλά το να δεις ποια πράγματα δεν σ'αρέσουν στην προσωπικότητά σου και να προσπαθήσεις να τα βελτιώσεις,είναι μία καλή αρχή!Το να αποκτήσεις καινούριες ικανότητες δεν θα σου κάνει κακό, αλλά το πιο καθοριστικό βήμα για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση είναι να αφιερωθείς σε κάτι που αγαπάς και να προσπαθήσεις να το τελειοποιήσεις. Εύκολο να το λες παρά να το κάνεις θα σκεφτείς , αλλά σίγουρα ευκολότερο να το κάνεις από το να το σκέφτεσαι!

2.Αίσθηση του χιούμορ

Θα είναι πολύ δύσκολο να ρωτήσεις κάποιον τι ψάχνει στον σύντροφό του και να μην σου πει, "να με κάνει να γελάω" ή "να γελάει με τα αστεία μου".Αν δεν είσαι σε αυτούς που είναι προικισμένοι με την αίσθηση του χιούμορ, μην απογοητεύεσαι!Ξεκίνα να θεωρείς ότι το γέλιο είναι σημαντικό για τη ζωή σου και θα δεις ότι θα έχεις αποτελέσματα.

3.Εμφάνιση

Ναι, η εμφάνιση είναι σημαντική.Όμως τα περισσότερα άτομα που επιλέγεις να περάσεις χρόνο μαζί τους, δεν είναι τέλεια όπως και  δεν έχουν ελκύονται όλοι από την ίδια εμφάνιση.Οι περισσότεροι άνθρωποι όμως δίνουν σημασία στο πως ένα άτομο παρουσιάζει τον εαυτό του στους άλλους.Αν δεν είσαι ο τύπος που ασχολείται με την μόδα, δεν πειράζει.Απλά δώσε λίγο περισσότερη σημασία και προσοχή να βρεις τα κατάλληλα ρούχα και στυλ εμφάνισης σου!

4.Επικοινωνία

Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε δίπλα μας κάποιον που να έχει απλές ικανότητες επικοινωνίας ούτως ώστε να μην δημιουργεί προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν επειδή πολύ απλά δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του όταν εμφανίζονται αυτά.Κανείς δεν είναι τέλειος και τα περισσότερα ζευγάρια διαφωνούν μια στο τόσο.Αλλά στο τέλος της ημέρας όλοι θέλουμε, να ακούσουμε αλλά και να εκφράσουμε καθαρά τι είναι αυτό που μας ενόχλησε.

5.Οικονομική σταθερότητα

Δεν είναι πολύ σημαντικό για όλα τα άτομα, αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι η οικονομική σταθερότητα σε κάνει πιο ελκυστικό!Αν μπορείς να αποστασιοποιήσεις τον εαυτό σου από αυτήν την θεωρία κάντο, θα διαπιστώσεις ότι θα αισθανθείς και εσύ καλύτερα!

6.Χημεία

Τίποτα σε αυτή την λίστα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο είναι η χημεία.Δεν είναι κάτι που μπορεί να καθοριστεί γι'αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ψάχνουμε για αυτό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα 5, να ευελπιστούμε πως θα είμαστε τυχεροί και θα τη βρούμε!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Τι ψάχνουμε στους συντρόφους μας και πώς μπορούμε να γίνουμε εμείς καλύτεροι σε μία σχέση;"