ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

5 λόγοι που τα ετερώνυμα έλκονται 0 σχόλια

Five Reasons Why Opposites Attract
Γιατί οι όμορφες γυναίκες προσελκύονται από άσχημους άντρες;Γιατί τα ετερώνυμα έλκονται!!Για χρόνια χρησιμοποιούσαμε αυτό το κλισέ χωρίς ουσιαστικά να δούμε τα βαθύτερα αίτια του και γιατί θα μπορούσε να ήταν αληθινό.Ας δούμε λοιπόν 5 απλούς λόγους που το ένα φύλο βρίσκει ακαταμάχητο το διαφορετικό του άλλου!



1.Είναι όλα θέμα φυσικής και χημείας!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι γυναίκες έλκονται από άνδρες που έχουν διαφορετικό ανοσοποιητικό σύστημα από τις ίδιες.Για την ακρίβεια όσο πιο διαφορετικό είναι το ανοσοποιητικό σύστημα του άντρα από της γυναίκας τόσο πιο πιστή είναι εκείνη!Σύντομα ένα τεστ DNA θα δίνει λύση και απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα σχέσεων που αντιμετωπίζουμε!

2.Καινούριο και ανανεωμένο

Το να έχεις σχέση με κάποιον που έχει εντελώς διαφορετική προοπτική και αντίληψη ζωής από εσένα, βγάζει κάποιες φορές την καλή πλευρά του καθενός.Άλλωστε μην ξεχνάς ότι όταν είσαι με κάποιον που έχει διαφορετική άποψη από εσένα,βοηθάει στο να κρατηθεί η σπίθα στη σχέση σας!

3.Περιέργεια

Μερικές φορές είναι απλά η περιέργεια που έχουμε για να δούμε πως ζει το άλλο μισό του πληθυσμού, που είναι διαφορετικό από εμάς, τη ζωή του!Απλά η περιέργεια σε ωθεί να κάνεις βήματα μπροστά πιο γρήγορα!

4.Διαίρει και βασίλευε

"Τα ετερώνυμα μπορούν να γίνουν εξαιρετικά ζευγάρια γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλον"!Αντί να μαλώνετε για το ποιος θα κάνει τις "καλές" μικροδουλειές στο σπίτι και ποιος τις "άσχημες",οι επιθυμίες και οι αντιπάθειες σας δεν υπερκαλύπτονται! Προτιμάς εσύ να πλύνεις τα πιάτα, ενώ εκείνος είναι μία χαρά με το να τα στεγνώσει!

5.Είναι μία πρόκληση

Ας το αντιμετωπίσεις!Είναι μία μεγάλη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις προκειμένου να καταλήξεις σε μία σοβαρή σχέση!Είναι ένας εσωτερικός άθλος που έχεις να κάνεις μέσα σου, αναμιγνύοντας διαφορετικά είδη προσωπικοτήτων!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "5 λόγοι που τα ετερώνυμα έλκονται"