ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

4 τύποι αντρών που δεν θα σε κάνουν ευτυχισμένη 0 σχόλια

Βγαίνεις ραντεβού με έναν νέο συνοδό και διαπίστωσες ότι έχει κάποιο χαρακτηριστικό από τα παρακάτω, να αρχίσεις να ανησυχείς!Σίγουρα δεν θα σου ταιριάζει και δεν θα σε κάνει ευτυχισμένη!

1.Ο άντρας που μισεί τη δουλειά του

Το να μισεί τη δουλειά του που περνά τον περισσότερό του χρόνο εκεί,
μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τη σχέση σας.Αυτός που είναι αρνητικός απέναντι στη δουλειά του, θα περνάει ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου του χρόνου σκεφτόμενος τα αρνητικά της δουλειάς του! Είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που κάνεις, και αν δεν σου αρέσει γιατί να το κάνεις;Γιατί δεν αλλάζει τη δουλειά του ούτως ώστε να είναι καλύτερα τα πράγματα;Δεν χρειάζεται να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που μένει προσκολλημένος σε μία άσχημη κατάσταση και δεν κάνει κάτι γι'αυτό.Αυτό θα κάνει και όταν η σχέση σας αντιμετωπίζει προβλήματα;;

2.Ο άντρας που είναι κολλημένος με την μαμά του

Την αγαπάει, την υπερασπίζεται, την συμβουλεύεται για τα πάντα και ποτέ δεν θέλει να την στεναχωρέσει για τίποτα ή την μισεί, συνέχεια παραπονιέται για αυτήν και περιμένει από εσένα να είσαι το αντίθετο από αυτήν.Όπως και έχει δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σχέση γιατί πάντα θα υπάρχει η σκιά της μαμάς!!

3.Ο άντρας που θέλει να τον θαυμάζουν

Δεν του αρκεί να του πεις ότι είναι έξυπνος, όμορφος και ευφυής. Θέλει να το νιώσει και να το ακούσει από τους άλλους ανθρώπους και είναι πρόθυμος να το δουλέψει ακόμα παραπάνω προκειμένου να εισπράττει θετικά σχόλια όπου πάει, ακόμα και στο φούρνο!Ακόμα και να μην σε απατήσει, ποτέ δεν θα νιώθεις αρκετή για αυτόν τον άνθρωπο, γιατί και ο ίδιος δε ξέρει τι ακριβώς θέλει.

4.Ο άντρας που δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του

Πάντα στέλνει μηνύματα, παίρνει τηλέφωνα και βγαίνει έξω με τους φίλους του, μόνο που εσύ δεν έτυχε ποτέ να τους συναντήσεις ούτε τυχαία!Δεν είναι ακριβώς ότι θα φοβάσαι μήπως σε απατήσει, αλλά είναι ένας άντρας που έχει δύο ξεχωριστές ζωές Ή ντρέπεται για αυτούς ή ντρέπεται για σένα. Ό,τι και να ισχύει από τα δύο δεν είναι καλό!


Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "4 τύποι αντρών που δεν θα σε κάνουν ευτυχισμένη"