ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πότε μία σχέση φτάνει στο τέλος της; 0 σχόλια


Όταν πιστεύεις ότι το γάλα είναι χαλασμένο, γυρνάς την συσκευασία για να δεις αν έχει λήξει.Αν έχει περάσει η ημερομηνία λήξεως, απλά το πετάς στα σκουπίδια και αγοράζεις καινούριο.Οι σχέσεις έχουν και αυτές κάποιες φορές ημερομηνία λήξεως, αλλά δυστυχώς δεν το γράφει στο μέτωπο του συντρόφου σου πότε έχει έρθει αυτή η στιγμή!
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι να μένουν για καιρό σε σχέσεις που μπορεί να είναι καταστροφικές για όποιον εμπλέκεται σε αυτές.Το να αποφασίσεις αν μείνεις σε μία σχέση ή φύγεις από αυτήν είναι αρκετά περίπλοκο.Αν και δεν υπάρχουν κανόνες που να ορίζουν ότι πρέπει να φύγεις,έχω κάποιες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να οριστικοποιήσεις την απόφασή σου!

1.Να έχεις ένα κατώτατο όριο

Να είσαι ξεκάθαρη για το τι είσαι διατεθειμένη να αποδεκτείς σε μία σχέση.Αναρωτήσου αν θες να θυσιάσεις την δική σου ακεραιότητα για να σώσεις την σχέση σου, και αποφάσισε με τι είσαι διατεθειμένη και τι όχι να αποδεκτείς για να συνεχίσετε μαζί.Για παράδειγμα, αν διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου σε απατάει, προφανώς και δεν θα το δεχτείς αυτό και θα πρέπει να είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μόνη σου.

2.Γνώρισε τον εαυτό σου

Το να γνωρίζεις αν μία σχέση είναι υγιής είναι δύσκολο,ειδικά αν δεν έχεις κάποιο σωστό μοντέλο - πρότυπο να αντλείς παράδειγμα από αυτό.Πολλοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι ο σύντροφος τους δεν είναι ευτυχισμένος αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί.Η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας.Γνωρίζοντας πως και πότε αισθάνεσαι εσύ ευτυχισμένη,θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν φταις εσύ ή η σχέση σου που δεν είσαι ευτυχισμένη και έτσι θα πάρεις την σωστή απόφαση για αν πρέπει να συνεχίσεις ή όχι.

3.Εμπιστεύσου το ένστικτό σου

Αν βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι η σχέση σου δεν πάει καλά για αρκετό καιρό, εμπιστεύσου το ένστικτό σου.Είναι εύκολο να προσπαθείς να αποφύγεις τα αρνητικά για να μην αντιμετωπίσεις την πραγματική κατάσταση.Το να λες στον εαυτό σου ψέματα για να μην φύγεις από την σχέση, θα σε αποτρέψει από το να πάρεις τη σωστή απόφαση.Δες την συνολική εικόνα όχι μόνο αυτό που δημιούργησες για να μην πονέσεις αντιμετωπίζοντας το.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Πότε μία σχέση φτάνει στο τέλος της;"