ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πως πρέπει να ντυθείς όταν έχεις μεγάλο στήθος 2 σχόλια

| Posted in ,

νεαρή γυναίκα
Είναι γνωστό ότι το μεγάλο στήθος σε μία γυναίκα είναι πόλος έλξης του ανδρικού φύλου! Ωστόσο το να διαθέτεις τα κατάλληλα σωματικά προσόντα δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και την κατάλληλη επιλογή ρούχων ώστε να μπορέσουν να αναδειχθούν σωστά.Πρώτο και βασικότερο βήμα είναι να απαλλαχθείς από όλα εκείνα που θα κακοχαρακτήριζαν το σώμα σου.Παρακάτω ακολουθούν κάποιοι βασικοί κανόνες για το πως θα πρέπει να ντύνεσαι αλλά και κάποια βασικά τρικς για να φαίνεσαι πάντα κομψή!


1. Επιλογή του κατάλληλου σουτιέν 

Πρώτο βήμα για οποιοδήποτε ντύσιμο αποφασίσεις να ακολουθήσεις είναι η επιλογή του κατάλληλου στηθόδεσμου. Μια γυναίκα με μεγάλο στήθος όσο και να λατρεύει συγκεκριμένα είδη σουτιέν οφείλει να επιλέξει το κατάλληλο για το δικό της στήθος. Αρχικό μέλημα θα πρέπει να είναι η προμήθεια του κατάλληλου μεγέθους. Δεν είναι καθόλου γοητευτικό να φοράς σουτιέν τα οποία στριμώχνουν το στήθος σου και το τονίζουν σε υπερβολικό βαθμό ή μεγαλύτερα που κρύβουν όσες χάρες μπορούν να αναδειχθούν. Αν δεν γνωρίζεις ποιο είναι το κατάλληλο νούμερο για σένα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα μαγαζί με εσώρουχα δοκιμάζοντας τα διάφορα μεγέθη. Μπορείς ακόμα να ζητήσεις τις συμβουλές των πωλητριών καθώς έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιου είδους θέματα. Μην δανείζεσαι σουτιέν από φίλους και γνωστούς γιατί μπορεί να μην είναι το κατάλληλο μέγεθος για εσένα και να σου δημιουργήσει προβλήματα μετέπειτα. Τις περισσότερες φορές το κατάλληλο σουτιέν για γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι με μεγάλες τιράντες για μέγιστο κράτημα, με μπαλένες που βοηθούν στην στήριξη του στήθους και κατά κύριο λόγο χωρίς πολλά και υπερβολικά σχέδια. 

2. Απέφυγε τα εφαρμοστά και κολλητά ρούχα

Η επιλογή του κατάλληλου ρούχου δηλαδή αυτού που θα τονίσει τις ωραίες πλευρές του σώματος σου και θα κρύψει τις αδυναμίες του,είναι αλήθεια πως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για να φαίνεσαι στυλάτη και κομψή. Στην πραγματικότητα είναι λίγοι είναι οι σωματότυποι που μπορούν να αναδείξουν ωραία ένα κολλητό τοπάκι ή εφαρμοστά ρούχα. Μην απελπίζεσαι όμως γιατί φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ρούχα για εσένα! Οι αναλογίες σου μπορεί να μην πλησιάζουν αυτές του μοντέλου αλλά η αγορά είναι γεμάτη σχέδια και ρούχα σχεδιασμένα για τις ανάγκες όλων! Προτίμησε κάτι πιο φαρδύ και ανάλαφρο επάνω σου. Απέφυγε τα ρούχα που τονίζουν τις ασυμμετρίες του σώματός σου. Προτίμησε τις κάθετες ρίγες έναντι των οριζόντιων. Ένα κολακευτικό ρούχο για εσένα θα μπορούσε να είναι ένα ανοιχτό ντεκολτέ που από την μέση και κάτω γίνεται πιο φαρδύ.Το ντεκολτέ είναι σίγουρο πως θα αναδείξει τα προσόντα σου πρόσεχε όμως μην το παρακάνεις γιατί θα έχεις τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα! Επέλεξε μπλούζες και πουκάμισα που έχουν μάκρος ούτως ώστε να μην εστιάζει κάποιος σε άλλα σημεία παρά μόνο σε αυτά που θες να τονίσεις και αποφύγετε τα πιο κοντά τα οποία θα τονίζουν το στήθος με αρνητικό και όχι θηλυκό τρόπο.

3. Δώσε προσοχή στα αξεσουάρ

Ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να αναδείξεις τα καλά σου στοιχεία είναι η χρήση των κατάλληλων αξεσουάρ. Ένα μακρύ κολιέ σε ένα ανοιχτό ντεκολτέ είναι ό, τι πιο κατάλληλο για να τραβήξει τα βλέμματα τόσο του θαυμασμού των αντρών όσο και των γυναικών. Ακόμα η χρήση μιας λεπτής ζώνης στην περιοχή κάτω από το στήθος και πάνω από την μέση για αυτές των οποίων η μέση είναι λεπτή θα τονίσει κατάλληλα το στήθος σου και θα φαίνεσαι πιο γοητευτική!

4. Επιλογή κατάλληλων χρωμάτων

Εξίσου απαραίτητο με το να βρεις το κατάλληλο ρούχο,είναι και η επιλογή του σωστού χρωματικού συνδυασμού . Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες με μεγάλο μπούστο καλό είναι να αποφεύγουν τα εμπριμέ ή φλοράλ ή πουά σχέδια και αντίθετα να χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο απλούς συνδυασμούς χρωμάτων. Η μονοχρωμία ή διχρωμία δίνουν στον άλλον την ευκαιρία όχι μόνο να σαγηνευτεί από το ρούχο σου αλλά να παρατηρήσει το μπούστο που αναδεικνύει αυτό το ρούχο.


Τελικά όμως να μην ξεχνάτε ότι τα ρούχα πάνω από όλα πρέπει να αρέσουν σε εσάς γιατί μόνο τότε μπορείτε να το διαφημίσετε επάνω σας! Άλλωστε τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο ωραίο, το άτομο απλώς αναδεικνύει την ομορφιά τους. Για αυτόν τον λόγο τολμήστε, συνδυάστε και πειραματιστείτε.Τίποτα στη μόδα δεν είναι δεσμευτικό!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

2 σχόλια for "Πως πρέπει να ντυθείς όταν έχεις μεγάλο στήθος"

  1. Ανώνυμος

    Κατατοπιστικό το άρθρο σας. Με μπέρδεψε λίγο η παρατήρησή σας " Μην δανείζεσαι σουτιέν από φίλους και γνωστούς ".
    Δεν καταλαβαίνω γιατί επιλέξατε να γράψετε στο αρσενικό και όχι στο σωστό γένος , "από φίλες και γνωστές". Η ακριβολογία είναι απαραίτητη και σε αυτήν τήν περίπτωση. Πολλές φορές με ξενίζει και με κουράζει αφόρητα η συνήθεια τών Ελληνίδων να κάνουν κατάχρηση τού αρσενικού γένους. Ελεος !

    Κατερίνα

  2. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκή ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!