ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτες διακοπές μαζί...Αναλυτικός οδηγός επιβίωσης..! 1 σχόλια

| Posted in

ζευγάρι σε παραλία
Μύρισε η άνοιξη για τα καλά, λίγο η ζέστη, λίγο ο ενθουσιασμός του πρώτου καλοκαιριού που θα περάσετε μαζί,άρχισες ήδη να ψάχνεις για ξενοδοχεία, κάμπινγκ και να παίρνεις προσφορές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!Οι πρώτες σας διακοπές!! Τι ονειρικό ακούγεται αλλά και πόσες "παγίδες" μπορεί να κρύβει αν δεν το χειριστείς σωστά.Μην ανησυχείς, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Ο πλήρης οδηγός για να μην σου βγουν "ξινές" οι διακοπές και να σου μείνουν αξέχαστες!Ξεκινάμε λοιπόν:


1.Προορισμός

Ξεκινάτε να συζητάτε για τις διακοπές σας και διαπιστώνετε ότι δεν συμπίπτουν απόλυτα τα γούστα σας για το μέρος που θέλετε να πάτε.Μην αγχώνεστε!! Η Ελλάδα είναι τόσο όμορφη και έχει τόσο υπέροχες παραλίες που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κοινό σημείο.Πάρτε ένα χάρτη και καθίστε να τον μελετήσετε.Πάρτε ιδέες από διακοπές άλλων στο ίντερνετ. Ρωτήστε σε φίλους και γνωστούς για μέρη που τους άρεσαν. Είναι σίγουρο πως αν υπάρξει καλή διάθεση και από τους δύο θα βρεθεί μία συμβιβαστική λύση!

2. Μέσο μετακίνησης

Ωραία..Επιλέξατε μέρος μετά από αρκετές συζητήσεις και φτάσατε στο πώς θα πάτε εκεί.Με αυτοκίνητο, με αεροπλάνο, με τρένο, με λεωφορείο, με τουριστικό γραφείο; Συζητήστε ανοιχτά πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει ο καθένας σας για αυτό το ταξίδι. Αν δεν υπάρχει η ίδια οικονομική δυνατότητα και από τους δύο, καλό θα ήταν να επιλέξετε έναν πιο οικονομικό τρόπο μετακίνησης ώστε να μην αισθάνεται κανένας άσχημα. Είναι ίσως από τα πιο σημαντικά σημεία για την επιτυχή έκβαση των διακοπών!

3.Κατάλυμα

Κανονίσατε μέρος, τρόπο μετακίνησης και έφτασε η ώρα να κλείσετε κατάλυμα. Και αυτό πρέπει να το συζητήσετε. Μπορεί εσύ να είσαι του ξενοδοχείου, ο καλός σου του κάμπινγκ οπότε όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να βρείτε μία μέση λύση!ίσως κάποιο bungalow σε ένα κάμπινγκ ή μπορεί να κάνεις και μία ανατροπή και να δοκιμάσεις και εσύ την εμπειρία της φύσης για πρώτη φορά!!Να έχεις υπόψη σου ότι συνήθως οι άντρες δεν ασχολούνται με την οργάνωση των διακοπών επομένως μην ξεκινήσεις στον σύντροφό σου την γκρίνια από τώρα ότι όλα εσύ τα οργάνωσες..Απλά δέξου ότι είναι στη φύση τους να μην πολύ ασχολούνται με τέτοια θέματα!

4. Αποσκεύες

Έφτασε η πολυπόθητη ώρα της αναχώρησης! Εντάξει, ίσως να δυσκολευτήκατε να βρείτε απόλυτη ταύτιση στα γούστα σας αλλά βρήκατε κάτι που να ταιριάζει στα θέλω και των δύο, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις κάτι που δεν σε βρίσκει σύμφωνη μόνο και μόνο γιατί το επιθυμεί ο σύντροφός σου.Μαζέψατε τα πράγματα, και φεύγετε!Και ξαφνικά, ο καλός σου ανακαλύπτει ότι ενώ αυτός χώρεσε τα πράγματά του σε μία βαλίτσα, εσύ χρειάστηκες μία βαλίτσα μεγάλη, μία βαλίτσα μικρή, ένα νεσεσέρ, μία τσάντα στον ώμο, μία τσάντα στην πλάτη και μία σακούλα στο χέρι! Μεταξύ μας τώρα...δεν έχει και άδικο ο άνθρωπος να παραπονεθεί για τα πράγματα..Εμείς οι γυναίκες , έχουμε μία έμφυτη τάση να προνοούμε για τα πάντα, αλλά μήπως το παρακάνουμε; Πιστεύω ότι λιγότερες αποσκευές θα εξασφαλίσουν και λιγότερα νεύρα γιατί με όποιον τρόπο και να ταξιδέψετε θα είναι βάσανο να μετακινηθούν αλλά θα διαπιστώσεις και εσύ ότι μπορείς να ζήσεις και με λιγότερα ρούχα!

5.Ημερήσιο Πρόγραμμα

Φτάσατε επιτέλους στον προορισμό σας! Τακτοποιείστε στο κατάλυμα σας και σιγά σιγά ετοιμάζεστε για το μπάνιο, μετά για την ταβέρνα, μετά για την περιήγηση στο μαγευτικό μέρος που επισκεφτήκατε, μετά για ποτό και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια! Δεν αντιλέγω, και γω μαζί σας είμαι, αλλά ο σύντροφός σας ίσως να μην είναι πολύ του να γυρνάει κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Μπορεί να επιθυμεί να πάει διακοπές μόνο και μόνο για να χαλαρώσει και να φύγει μακριά από τη καθημερινότητά του, όχι να τρέχει πάνω κάτω σαν τρελός και στις διακοπές του! Σίγουρα, θα επισκεφτείς μνημεία, παραλίες, και καφετέριες αλλά δεν χρειάζεται π.χ. κάθε μέρα να τρέχεις σε άλλη παραλία για μπάνιο, μπορείς να κολυμπήσεις εξίσου καλά και στα ίδια νερά με χθες!!Απαιτείται, λοιπόν συζήτηση για το πως θέλετε να περάσετε το χρόνο των διακοπών σας!

6.Έξοδος

Οι άντρες μπορούν να σε περιμένουν με τις ώρες στα ραντεβού (λέμε τώρα) αλλά σίγουρα θα εκνευριστούν πολύ να περιμένουν με τις ώρες στο δωμάτιο μέχρι να ετοιμαστείς εσύ! Εντάξει, θα βγείτε βράδυ και θες να βαφτείς λίγο παραπάνω, αλλά σκέψου ότι καταρχάς είσαι σε διακοπές, δεν είναι ανάγκη να κάνεις το επιτηδευμένο μακιγιάζ και δεύτερον το να κάνεις μία ώρα για να ετοιμαστείς θα έχει κατά πάσα πιθανότητα γκρίνια στην έξοδο σου! Βάλε κάτι πιο απλό και θα δεις ότι δεν χρειάζεται κάτι εξεζητημένο για να αρέσεις στον καλό σου! Και άλλωστε στις διακοπές το φυσικό λουκ κυριαρχεί!

7.Γκρίνια

Δεν χρειάζεται να το πω, αλλά θα το πω..Εννοείται στις διακοπές δεν γκρινιάζουμε, δεν διαμαρτυρόμαστε και γενικά δεν σπάμε τα νεύρα του συντρόφου μας!! Διακοπές πάμε για να περάσουμε καλά, όχι για να τσατιστούμε!Πιστεύω συμφωνείς και εσύ μαζί μου..Άσε, λοιπόν, κατά μέρος τα σχόλια για τα πάντα και προσπάθησε να απολαύσεις τις στιγμές με τον καλό σου, όπως π.χ. να δεις το ηλιοβασίλεμα μαζί του,αυτές είναι που θα σου μείνουν!



Είναι οι πρώτες διακοπές, ίσως να αντιμετωπίσετε μερικά προβληματάκια στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση τους, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι που θα θυμάστε για χρόνια μετά, γι'αυτό δείξτε όλη την καλή σας διάθεση να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε και να αποκτήσετε στιγμές που θα θυμάστε! Από εμένα...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

1 σχόλια for "Πρώτες διακοπές μαζί...Αναλυτικός οδηγός επιβίωσης..!"

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκή ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!