ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη φορά στον γυναικολόγο...όλα όσα πρέπει να ξέρεις! 3 σχόλια

| Posted in

Επίσκεψη σε γυναικολόγο
Θες να πας στον γυναικολόγο αλλά δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή και αν έχεις την κατάλληλη ηλικία; Ντρέπεσαι την επίσκεψη στον γυναικολόγο επειδή είναι η πρώτη σου φορά; Αμελείς την επίσκεψη γιατί φοβάσαι τι θα κάνεις; Δεν έχεις κάνει σεξ και αναρωτιέσαι αν πρέπει να κλείσεις ραντεβού;Δεν ξέρεις πως να διαλέξεις τον κατάλληλο γιατρό για εσένα; Φοβάσαι πως θα γίνει η εξέταση; Καταρχάς, χαλάρωσε! Μάθε πότε πραγματικά πρέπει να πας, ποια είναι η κατάλληλη ηλικία και διαπίστωσε ότι το άγχος είναι αδικαιολόγητο!!

Πότε πρέπει να πας στον γυναικολόγο: 

Δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία για να πας στον γυναικολόγο! Σε όποια ηλικία και να είσαι από την στιγμή που έχεις σεξουαλική επαφή με το άλλο φύλο, οφείλεις και είναι απαραίτητο να πας στον γυναικολόγο. Βέβαια πριν την σεξουαλική επαφή, εφόσον έχεις την επιθυμία να προχωρήσεις και έχεις απορίες, καλό θα ήταν να έκανες μια επίσκεψη στον γυναικολόγο γιατί είναι ο πλέον αρμόδιος για να σου λύσει όλες τις απορίες σου. Θα σε ενημερώσει κατάλληλα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, θα σε συμβουλεύσει για το πως να είσαι ασφαλής κατά τη διάρκεια του σεξ ώστε να μην προκύψουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα, για μεθόδους αντισύλληψης και γενικά θα είναι αυτός που θα σε βοηθήσει και θα σου απαντήσει σε ό,τι απορίες έχεις και δεν μπορείς να τη συζητήσεις με τους δικούς και μάλιστα θα είναι και μία επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη!!Ακόμα καλό θα ήταν να επισκεφτείς έναν γυναικολόγο από τη στιγμή που έχεις έμμηνος ρύση να δεις αν όλα είναι φυσιολογικά αλλά και για να αποκτήσεις μία οικειότητα με τον συγκεκριμένο γιατρό! Τέλος, αν παρατηρήσεις κάποια ανωμαλία στην έμμηνο ρύση , κάποια δυσμορφία ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που σου φαίνεται ανησυχητικό , πρέπει να επισκεφτείς τον γυναικολόγο σου και για να μάθεις αν πραγματικά είναι κάτι σοβαρό αλλά και για να μην έχεις χειρότερες συνέπειες αργότερα.Άρα , διαπιστώνουμε ότι κατάλληλη ηλικία δεν υπάρχει για μια επίσκεψη στον γυναικολόγο και δεν εξαρτάται μόνο αν έχεις σεξουαλικές επαφές ή όχι.

Επιλογή κατάλληλου γυναικολόγου: 

Διάλεξε τον γιατρό ανάλογα αν εσύ νιώθεις άνετα ή όχι! Επέλεξε σε τι γιατρό θες να πας, γυναίκα ή άντρα. Τα περισσότερα νέα κορίτσια νιώθουν άνετα όταν επισκέπτονται γυναίκες γυναικολόγους αν και η αλήθεια είναι ότι οι άντρες γυναικολόγοι είναι αριθμητικά περισσότεροι! Ψάξε, ενημερώσου για αυτόν τον γιατρό που διάλεξες από τους άλλους που πιθανόν θα τον έχουν επισκεφτεί αν και πάλι η τελική απόφαση για την επιλογή είναι δική σου και δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από άλλους.Αφού κάνεις αυτή την μικρή έρευνα πάρε κλείσε ραντεβού.Να θυμάσαι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις επίσκεψη στον γυναικολόγο σου είναι μετά το τέλος της έμμηνης ρύσης σου ή στη μέση του κύκλου σου. Ακόμα, μπορείς να πας στον γυναικολόγο μαζί με κάποιο οικείο σου άτομο ή με φίλες σου για να νιώσεις ακόμα πιο άνετα με τον γιατρό!

Η επίσκεψη: 

Στην αρχή μπορεί να νιώθεις αμήχανα και να σου φανούν ίσως λίγο αδιάκριτες και τολμηρές οι ερωτήσεις του γιατρού αλλά μην ξεχνάς στους γιατρούς τα λέμε όλα! Μην αποκρύψεις τίποτα γιατί δεν θα μπορεί να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα σε αντίθετη περίπτωση.Νιώσε ελεύθερη να τον ρωτήσεις ότι σε απασχολεί και δεν ξέρεις την απάντηση. Από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό.Γι'αυτό άλλωστε πήγες, για να σου λύσει τις απορίες σου.Μετά τη συζήτηση που θα κάνετε θα σε οδηγήσει στην αίθουσα που εξετάσει και θα ξεκινήσει είτε με ψηλάφηση είτε με τα ειδικά εργαλεία του να σε εξετάζει. Μην αγχώνεσαι!! Δεν θα αισθανθείς τίποτα παρά μια μικρή ενόχληση ίσως. Πάντως, σε οποιαδήποτε περίπτωση αν αισθανθείς πόνο θα του το αναφέρεις.Την ψηλάφηση θα την κάνει μόνο για να δει αν υπάρχει κάποια ανομοιογένεια στο σώμα, η υπόλοιπη εξέταση συνήθως γίνεται με ειδικά εργαλεία εκτός αν γυναικολόγος κρίνει αντίθετα. Η εξέταση συνήθως διαρκεί 10 λεπτά, ίσως λίγο περισσότερο ή λιγότερο. Είναι μια διαδικασία που δεν είναι καθόλου επώδυνη και δεν θα πρέπει να σε τρομάζει. 

Συμπερασματικά, η εξέταση και η επίσκεψη στον γυναικολόγο δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να σε γεμίζει με άγχος και να σε πανικοβάλει! Προσπάθησε να νιώθεις άνετα και θα δεις ότι τελικά άδικα στεναχωριόσουν!!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

3 σχόλια for "Πρώτη φορά στον γυναικολόγο...όλα όσα πρέπει να ξέρεις!"

  1. Ανώνυμος

    Ειμαι ζηγος μου τα ζητισε και ειπα ναι. Δεν ξερω τι ζωδιο ειναι χρειάζομαι μια βοήθεια σας παρακαλώ

  2. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Καλό επιτόκιο.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  3. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


    Η HILLTOP είναι νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

    Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

    Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
    Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
    Προσφέρουμε δάνειο από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
    Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
    Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
    οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    email: hilltop@outlook.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    Με θερμή σκέψη