ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

7 τρόποι για να βελτιώσεις την σχέση σου! 2 σχόλια

ζευγάρι στη θάλασσα
Στην αρχή κάθε σχέση είναι στα καλύτερά της. Ταξιδάκια, εκδρομές, γέλια, χαρές.. Κανείς δεν μας λέει ότι αυτό δεν θα συνεχίσει να γίνεται και στα επόμενα χρόνια. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που αυτή η μαγεία και η λάμψη των πρώτων ημερών ίσως να χάνεται και να χρειάζεται μία μικρή βοήθεια για να επανέλθει!  Υπάρχουν κάποια μικρά κολπάκια για να ξαναγυρίσετε και πάλι πίσω στις καλές μέρες του ρομαντισμού που είχε η σχέση σας!!


1.Στείλε του γλυκά μηνύματα στο κινητό

Στέλνεις πολλά μηνύματα στην διάρκεια της ημέρας να τον ενημερώσεις για το τι συμβαίνει;Σίγουρα είναι ένας υπέροχος τρόπος αυτός για να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι και ότι τον σκέφτεσαι . Αλλά γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις το επίκεντρο των μηνυμάτων σου αυτόν; Στείλε του ένα μήνυμα να του λες πόσο υπέροχος είναι και πόσο ευτυχισμένη σε κάνει που υπάρχει στη ζωή σου και θα δεις ότι θα τον κάνεις να περιμένει πάνω από το κινητό για μήνυμά σου όπως τις πρώτες μέρες της σχέσης σας!

2. Πάρτον τηλέφωνο για να του πεις σ' αγαπώ

Είναι δεδομένο ότι τον παίρνεις τηλέφωνο κατά την διάρκεια της ημέρας όταν χρειάζεσαι κάτι από αυτόν. Τι θα έλεγες να τον έπαιρνες τηλέφωνο για να του πεις ότι τον αγαπάς; Ότι σου λείπει; Κάποιες φορές παίρνοντας τηλέφωνο μόνο όταν θέλεις να τον ρωτήσεις κάτι, δίνεις την αίσθηση ότι τον θυμάσαι μόνο σε στιγμές ανάγκης. Άλλαξέ το και πάρτον τηλέφωνο απλά για να του πεις Σ'ΑΓΑΠΩ!!

3.Έξτρα φροντίδα και αγάπη

Η στοργή και φροντίδα μπορεί κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβουμε να χαθεί και τότε να έρθει η ρουτίνα στη σχέση. Θυμάσαι που τον φιλούσες κάθε φορά πρωτού να φύγει στη δουλειά και όταν γυρνούσε; Η παροχή αυτής της αγάπης από το πουθενά μπορεί μερικές φορές να είναι οι καλύτερες αναμνήσεις για την σχέση σας!




4.Πάρτε χρόνο για τη σχέση σας

Ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας με τον σύντροφό σου, αλλά δεν έχετε χρόνο να το συζητήσετε ή δεν θέλει ο ένας από τους δύο σας; Ήρθε η ώρα να την σταματήσετε αυτή τη κακή συνήθεια!Κάθε μέρα βρείτε χρόνο με το σύντροφό σας, να συζητήσετε την μέρα σας και αν υπάρχει κάτι που να σας απασχολεί. Ρωτήστε τον αν τον απασχολεί κάτι να σας το πει. Μην πιέσετε όμως πολύ την κατάσταση, γιατί ως γνωστόν οι άντρες δεν τους αρέσει να λένε πολλά.Πάντως αφήστε τις πόρτες ανοιχτές σε περίπτωση που κάτι τον απασχολεί να το συζητήσετε!

5.Κάντε του επαίνους

Πόσες φορές σας έχει πει καλά λόγια για το πως είστε; Σας έχει επαινέσει για την εμφάνισή σας; Οι άντρες χρειάζονται την ίδια αναγνώριση όπως και εσείς, ακόμα και αν δυσκολεύονται να το παραδεχτούν οι ίδιοι!Πείτε του ότι το καινούριο του τζιν στρώνει υπέροχα επάνω του, ότι το καινούριο του κούρεμα του πάει πολύ. Θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως και θα σας το ανταποδώσει και αυτός!

6.Οργάνωσέ του μία βραδιά με τους φίλους του

Οι άντρες δεν γνωρίζουν ότι οι γυναίκες επιθυμούν οι σύντροφοί τους να περνούν χρόνο με τους φίλους τους.Σίγουρα θα τον καταπλήξεις αν του πεις ότι θες να βγει με τους φίλους του και ακόμα περισσότερο αν διοργανώσεις εσύ ένα παρτάκι με τους κολλητούς του! Όσο για σένα μην κάθεσαι σπίτι όσο είναι έξω με τους φίλους του. Βγες και εσύ με τις κολλητές σου.Είναι σημαντικό για τα ζευγάρια να έχουν κάποιο χρόνο χώρια, εκτός από τις κοινές τους εξόδους. Φέρνει ισορροπία σε μία σχέση και την ευτυχία.

7.Βρείτε χρόνο για σεξ

Το πιο συναρπαστικό σε μία νέα σχέση είναι το σεξ. Για να έρθει ο αρχικός ενθουσιασμός της σχέσης το μυστικό είναι να ξαναέρθει στην επιφάνεια το σεξ! Αν το σεξ είναι μονότονο πλέον, είναι σημαντικό να είστε δημιουργικοί και να βρείτε καινούριες μεθόδους. Μπορεί να μην ακούγεται ρομαντικό αλλά είναι σημαντικό για κάποια ζευγάρια να κανονίσουν την ώρα του σεξ, για να μπορέσουν να βρουν χρόνο για το σεξ. Θα διαπιστώσετε ότι αν το βάλετε αρχικώς στο πρόγραμμα το σεξ, θα αρχίσετε να βρίσκεται περισσότερο χρόνο για σεξ καθημερινά.Έτσι χωρίς να το καταλάβετε, σε λίγο δεν θα χρειάζεται να το προγραμματίσετε και θα έχετε αποκτήσει την αρχική διάθεση για σεξ!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

2 σχόλια for "7 τρόποι για να βελτιώσεις την σχέση σου!"

  1. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  2. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


    Η HILLTOP είναι νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η πιστωτική σας βαθμολογία. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

    Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

    Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
    Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
    Προσφέρουμε δάνειο από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
    Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
    Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

    Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
    οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

    email: hilltopfinancefirm@gmail.com

    email: hilltop@outlook.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    Με θερμή σκέψη