ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

8 πράγματα που κοιτούν οι γυναίκες μόλις γνωρίσουν έναν άντρα! 11 σχόλια

Αρρενωπός άντρας
Πάντα πίστευες ότι οι γυναίκες είναι τα πλάσματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις; Θες να καταλάβεις τι σκέφτονται όταν βλέπουν πρώτη φορά έναν άντρα; Θεωρείς ότι είναι δύσκολο να προσελκύσεις μία γυναίκα; Πλέον δεν είναι τίποτα ανέφικτο! Αρκεί να γνωρίσεις ποια είναι τα 10 πράγματα που προσέχουν επάνω σου και απλά να τα βελτιώσεις! 
1.Εμφάνιση

Εντάξει, αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι άντρες δεν έχουν ελπίδες, αλλά κακά τα ψέματα όταν βλέπεις έναν άντρα με εμφάνιση μοντέλου, δύσκολα μπορείς να αντισταθείς!

2.Ντύσιμο

Δεν κρίνουν, απλά παρατηρούν και ναι βγαίνουν αρκετά και σημαντικά συμπεράσματα σχετικά με το ντύσιμο!Παραδείγματος χάρη ένα κουστούμι στις 6 το απόγευμα δείχνει ένα συγκεκριμένο είδος εργασίας κ.ο.κ.

3.Την παρέα σου

Βγήκες με μία κοπέλα οι δυο σας; Ακόμα και τίποτα ερωτικό να μην υπάρχει μεταξύ σας σίγουρα θα ακυρώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον γιατί θα υποθέσει ότι είσαι δεσμευμένος. Είσαι μαζί με φίλους; Ενδιαφέρον, είσαι κοινωνικός και υπάρχει πιθανότητα να είσαι ελεύθερος.. Είσαι μόνος; Μμμμμ...

4.Αν έχεις τατουάζ

Κάποιες κοπέλες απλά απεχθάνονται τα τατουάζ , κάποιες άλλες ενθουσιάζονται. Εξαρτάται από τον τύπο της γυναίκας. Υπάρχουν και άλλες που απλά έχουν την περιέργεια να δουν αν έχεις τατουάζ ή όχι.

5.Αν γελάς εύκολα

Ένας άντρας που γελάει σχετικά εύκολα, είναι αρκετά γοητευτικός για μία γυναίκα αρκεί να μην το παρατραβάει. Η κακή διάθεση δεν αποτελεί προσόν για έναν άντρα και σίγουρα μία γυναίκα θα το παρατηρήσει.

6.Αν έχεις κοπέλα ή όχι

Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο μία κοπέλα να καταλάβει αν έχεις σχέση ή όχι. Όμως στην περίπτωση που είσαι διαθέσιμος υπάρχουν κάποια σημάδια για να το δείξεις όπως παραδείγματος χάρη μία ματιά στον χώρο για γυναίκες.Να είσαι σίγουρος ότι μία γυναίκα θα το παρατηρήσει.

7.Αν είσαι γυμνασμένος

Είναι κάτι που μπορεί να μην το δει μία γυναίκα με το που σε αντικρίσει αλλά αν φτάσετε στο στάδιο της κουβέντας τότε σίγουρα πίστεψε θα είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο!

8.Οι τρόποι σου

Ακούγεται τετριμμένο αλλά ακόμα και ο πιο ελκυστικός άντρας μπορεί να απωθήσει μία γυναίκα λόγω των τρόπων του.Μιλώντας άσχημα σε ένα σερβιτόρο, κάνοντας υποτιμητικά σχόλια σε μία κοπέλα,  χάνεις πόντους από την εκτίμηση μίας γυναίκας. Δεν είπαμε ότι πρέπει να είσαι ο απόλυτα τυπικός με τους τρόπους αλλά κάποια δείγματα τυπικής ευγένειας πρέπει να τα έχεις!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

11 σχόλια for "8 πράγματα που κοιτούν οι γυναίκες μόλις γνωρίσουν έναν άντρα!"

  1. Ξέχασες ίσως το σημαντικότερο (το χρήμα). Νομίζω ότι τουλάχιστον το 80% των νέων κοριτσιών ενδιαφέρονται πρώτα για την οικονομική επιφάνεια του άντρα που γνωρίζουν και όλα τα άλλα έπονται ΄-)

  2. Ανώνυμος

    πολυ σωστος ο φιλος με το nick ερωτας!δυστυχως οι νεες κοπελες ειναι δασκαλεμενες απο το σπιτι να βαζουν το ρανταρ να ψαχνει για λεφτα.οσο πιο πολλα εχεις,τοσο πιο πολλες σου "καθονται".και ασε να λενε αλλα "για ξεκαρφωμα".οσες τα λενε,ας πουν πρωτα τι αμαξι εχει ο γκομενος τους,που μενει και με τι συχνοτητα κερναει οταν βγαινουν εξω.

  3. Ανώνυμος

    money makes the world go round-τα χρηματα κανουν την γη να γυριζει.δεν πα να εισαι ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο αμα το πορτοφολι δεν ειναι φουσκωμενο δεν θα βρεις γκομενες απλα τα πραγματα

  4. Ανώνυμος

    Οπως οι αντρες μπορουν να παρασυρθουν απο την ομορφια μιας γυναικας, ακομα και αν δεν ειναι η πιο καταλληλη για αυτους, ετσι και οι γυναικες συχνα παρασυρονται απο τη δυναμη σε εναν αντρα. Και οπως ξερουμε ολοι το χρημα ειναι ενα ειδος δυναμης. Απλα πραγματα, παιδια!

  5. Ανώνυμος

    Κοιτάξτε, σε τέτοια εποχή που ήμαστε πιστέψε με δεν γίνετε οι γυναίκες να μην κοιτάνε κάτι άλλο εκτός από το πορτοφόλι, εκτός αν είναι το 40% που ψάχνει για πραγματική αγάπη... Με τους άντρες όμως είναι αλλιώς, εσείς κοιτάτε μόνο κώλο και βυζιά γαμώ την τύχη μου! Αναίσθητοι τελείως...!

  6. Ανώνυμος

    εχετε ρωρησει καμια γυναικα τι τις αρεσει σε ενα ανδρα η ειναι δικε σας επιθυμιες???

  7. Καλα μην παιρνεις και ορκο για αυτο!

  8. Καλα μην παιρνεις και ορκο για αυτο!

  9. Οιγυναικες δεν κοιτανε το χρημα. Δεν τις ενδιαφερει. Επειδη απο τη φυση τους εχουν τον παθητικο ρολο του θυραματος γιαυτο θελουν τον αντρα κυνηγο. Οποτε γουσταρουν το πεσιμο. Ολα τα υπολοιπα δεν μετρανε. Δεν πα να ειναι εκατομμυριουχος ο αντρας και ωραιος εμφανισιακα, δε θα του δωσει καμια γυναικα σημασια αν δεν ειναι πεφτουλας. Αρα το πρωτο που κοιτανε οι γυναικες στον αντρα ειναι το πεσιμο και η συμπεριφορα του και οχι τα υπολοιπα.

  10. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Σε άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

  11. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε μια απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.