ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Όσα πρέπει να ξέρεις για την σωστή χρήση του προφυλακτικού! 0 σχόλια

Προφυλακτικά σε πολλά μεγέθη
Η σωστή χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για θέματα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης που σίγουρα προλαμβάνει, αλλά και για θέματα υγείας. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι δεν θα κολλήσουμε κάποια μεταδοτική ασθένεια, μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε για αυτό η γνώση γύρω από το προφυλακτικό θεωρείται αναγκαία! Επίσης αν ένα προφυλακτικό δεν είναι σωστά τοποθετημένο, τότε μειώνεται η απόλαυση της σεξουαλικής επαφής.Γι' αυτό είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε κάποιους βασικούς κανόνες !

1.Σωστό μέγεθος

Τα προφυλακτικά έχουν μεγέθη.Ναι, είναι αλήθεια!Τα προφυλακτικά τύπου latex έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εφαρμόζουν στους περισσότερους άντρες όμως υπάρχουν ανάλογα με τις εταιρίες διαφορετικά σχήματα και μεγέθη προφυλακτικών γι' αυτό καλό θα ήταν να αναζητήσεις το κατάλληλο προφυλακτικό για σένα!Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα στην χρήση του προφυλακτικού σύμφωνα με έρευνες, οφείλονται στην λάθος επιλογή μεγέθους προφυλακτικού!

2.Ημερομηνία λήξεως

Τα προφυλακτικά όλα πρέπει να αναγράφουν επάνω στην συσκευασία την ημερομηνία λήξεως καθώς επίσης και να έχουν το σύμβολο CE ότι είναι δηλαδή πιστοποιημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.Πριν την χρήση πρέπει να τσεκάρεις και τα δύο.Προφυλακτικά που έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξεως μην τα χρησιμοποιείς, απλά αντικατέστησε τα γιατί μπορεί να σπάσουν πολύ πιο εύκολα!Γι' αυτό τον λόγο καλό θα είναι να φροντίσεις να έχεις αρκετά μαζί σου για να μην "ξεμείνεις" εκείνη την στιγμή.

3.Άθικτη συσκευασία

Έλεγξε αν η συσκευασία είναι σωστά κλειστή αεροστεγώς.Μην προσπαθήσεις να την ανοίξεις με αιχμηρά αντικείμενα για να τρυπήσεις το προφυλακτικό! Με προσεκτικές κινήσεις άνοιξε το και έλεγξε από ποια πλευρά ξετυλίγεται. Αν έχεις ανοίξει μία συσκευασία αλλά δεν την έχεις χρησιμοποιήσει για αρκετή ώρα, πέταξέ την είναι άχρηστη πλέον.

4.Αγόρασέ τα από το φαρμακείο

Καλό θα ήταν να μην αγοράζεις προφυλακτικά από τα περίπτερα και τα σούπερ μάρκετ αλλά από τα φαρμακεία.Ο λόγος; Απλός!Στα φαρμακεία διατηρούνται στις σωστές συνθήκες ενώ στα περίπτερα και τα σούπερ μάρκετ εκτίθενται στην ζέστη και αυτό μπορεί να τα αχρηστεύσει. Μην ντρέπεσαι να αγοράσεις προφυλακτικά από τον φαρμακοποιό, είναι ένας άνθρωπος εξοικειωμένος με αυτά και επιπλέον η αγορά προφυλακτικού δείχνει σεξουαλική ωριμότητα από μέρος σου.

5.Αγόρασε λιπαντικό από το φαρμακείο

Αν θες να χρησιμοποιήσεις κάποιο είδους λιπαντικού απευθύνσου στον φαρμακοποιό.Μην χρησιμοποιείς βαζελίνη και άλλες λιπαντικές κρέμες που θα βρεις στο σπίτι σου γιατί αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέψεις το προφυλακτικό.Οι λιπαντικές ουσίες όπως και τα προφυλακτικά πρέπει να αγοράζονται από τα φαρμακεία.

6.Μην τοποθετείς τα προφυλακτικά στην τσέπη

Όπως είπαμε και πριν η ζέστη καταστρέφει τα προφυλακτικά γι' αυτό πρέπει να τα διατηρούμε σε δροσερό μέρος.Στις τσέπες του παντελονιού σου εξαιτίας της τριβής μπορεί να αναπτυχθούν υψηλές θερμοκρασίες που να χαλάσουν το προφυλακτικό.Γενικά, απέφυγε να τα βάζεις σε μέρη που έχει ζέστη.

7.Κάθε προφυλακτικό χρησιμοποιείται για μία φορά

Αυτονόητο.Από την στιγμή που ανοιχθεί και δεν χρησιμοποιηθεί άμεσα πρέπει να πεταχθεί , πόσο μάλλον αν χρησιμοποιηθεί. Για κάθε σεξουαλική επαφή ακόμα και αν πρόκειται να είναι με το ίδιο άτομο πρέπει να χρησιμοποιείς απαράβατα διαφορετικό προφυλακτικό.

8.Χρησιμοποίησε το προφυλακτικό όταν έχεις στύση

Το προφυλακτικό πρέπει να χρησιμοποιείται όταν το πέος βρίσκεται σε στύση.Όταν το τοποθετήσεις άφησε χώρο για τα σπερματικά υγρά για να μην έχεις κίνδυνο να σκιστεί κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης το προφυλακτικό.Όταν τελειώσει η σεξουαλική πράξη, κράτησε το προφυλακτικό κατά την έξοδο για να μην υπάρχουν απρόοπτα.Φρόντισε να το πετάξεις αμέσως και να μην το βγάλεις ενώ βρίσκεσαι κοντά στο σώμα της.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Όσα πρέπει να ξέρεις για την σωστή χρήση του προφυλακτικού!"