ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη φορά σεξ...Πότε είσαι πραγματικά έτοιμη; 23 σχόλια

Ζευγάρι σε λίμνη
Βγαίνεις αρκετό καιρό με το αγόρι σου και σου αρέσει πολύ.Όλα κυλούν υπέροχα και πιστεύεις και εσύ μέσα σου ότι έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω την σχέση σας, αποφάσισες ότι θες να κάνετε σεξ!!Αναρωτιέσαι σίγουρα πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει,πως θα ξέρεις ότι είσαι έτοιμη και όλα τα παρεμφερή.Μπορεί να πιστεύεις ότι το γεγονός ότι δεν έχεις σχέση σε απαλλάσσει από αυτές τις σκέψεις αλλά η στιγμή αυτή μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά και πρέπει να είσαι πλήρως ενημερωμένη!Το να κάνεις σεξ πολύ γρήγορα μπορεί να χαλάσει μία σχέση που τώρα αναπτύσσεται.Το σημαντικό είναι να βρεις τα όρια σου και να χειριστείς με αξιοπρέπεια και σεβασμό τόσο τον εαυτό σου όσο και την σχέση σου.Γι'αυτό παρακάτω θα βρεις κάποιες συμβουλές για να μην βρεθείς μπροστά στον λάθος άνθρωπο:

1.Να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις και να μην αποπροσανατολίζεσαι από τον στόχο σου

Ψάχνεις για μία εμπειρία που θα έχεις τον τέλειο οργασμό ή έναν άνθρωπο αξιοπρεπή που θες να περάσεις τα υπόλοιπα χρόνια μαζί του;Ψάξε μέσα σου και δες τι πραγματικά θέλεις και μην χάνεις τον στόχο σου. Πρέπει όμως να είσαι σίγουρη ότι δεν προχωράς μόνη σου σε αυτόν τον στόχο.Φρόντισε πριν το οτιδήποτε να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα και συζήτηση με τον σύντροφό σου.Μάθε ποιοι είναι οι στόχοι του μέσα από αυτή τη σχέση και ποιοι είναι οι σκοποί του.Πως νιώθει για σένα;Είναι έτοιμος να σου δώσει ό, τι πραγματικά επιθυμείς;Μην προσπαθείς να τα μαντέψεις αυτά.Ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτεται ο σύντροφός σου και δεν θα μάθεις αν δεν υπάρξει μία ειλικρινής κουβέντα μεταξύ σας!

2.Απάντησε στην ερώτηση: Είναι ο άνθρωπος που θα εμπιστευτώ ή απλά με προσελκύει σεξουαλικά;

Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που θα γίνει ο άντρας της ζωής σου και η ερωτική σου παρέα για τα επόμενα χρόνια, τότε πρέπει να σκέφτεσαι όσο πιο ώριμα και αντικειμενικά μπορείς προσεγγίζοντας αυτό το άτομο.Αν είναι ένας επιφανειακός και ρηχός άνθρωπος θα σου συνιστούσα να φύγεις και να μην ασχοληθείς καθόλου.Αν κάνεις σεξ με αυτόν τον άνθρωπο το πιο πιθανό είναι να "κολλήσεις" μαζί του, γιατί δυστυχώς έτσι γίνεται πάντα.Και σε συμβουλεύω πως είναι καλύτερα να "κολλήσεις" με κάποιον που θεωρείς σωστό και ευγενικό σε όλα, παρά με κάποιον που δεν έχει συναισθήματα!

3.Ακολούθησε τον Δαλάι Λάμα!!

Στο βιβλίο του ο Δαλάι Λάμα μιλάει για την διάκριση μεταξύ ευχαρίστησης και την ευτυχίας.Η συμβουλή του είναι να ρωτάμε πάντα τον εαυτό μας:"Θα με κάνει αυτό ευτυχισμένη;".Είναι ένας καλός τρόπος αυτή η ερώτηση προκειμένου να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.Στην συγκεκριμένη λοιπόν ,περίπτωση, σκέψου και ρώτα τον εαυτό σου, είναι καλό και θα σε κάνει ευτυχισμένη αν κάνεις σεξ με τον άνθρωπο αυτό;Γιατί κάτι που είναι καλό και σωστό, δεν σημαίνει ότι πάντοτε μας κάνει και ευτυχισμένους.

4.Εάν δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό , τότε μην το κάνεις!

Αν δεν μπορείς να κάτσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου με ώριμο τρόπο για την σχέση σας και για το σεξ, τότε πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις οτιδήποτε μαζί του!!Δεν υπάρχει λόγος να εμπιστευτείς σε κάτι τόσο σημαντικό έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να συζητήσει μαζί σου κάτι τόσο βασικό και σημαντικό για τη σχέση σας.


Να θυμάσαι πως αν θες να έχεις μία σχέση που θα διαρκέσει καλό είναι να λάβεις υπόψιν σου τις παραπάνω συμβουλές και μην ξεχνάς να αγαπάς τον εαυτό σου όσο περισσότερο γίνεται!




Διάβασε επίσης : Πρώτη φορά σεξ...όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

23 σχόλια for "Πρώτη φορά σεξ...Πότε είσαι πραγματικά έτοιμη;"

  1. Ανώνυμος

    τα εχουμε 4 μηνες και ειναι πολυ γλυκος και ευγενικος μαζι μου...με αγαπαει το ξερω αλλά οταν παει να με χαϊδέψει στο στηθος και τα σχετικα παγωνω...μου λέει ποτε θα προχωρησουμε και αυτα αλλα μαλλον δεν ειμαι ετοιμη ακομα...τον αγαπαω πολυ ομως...τι να κάνω?

  2. Ανώνυμος

    Κοιτα και εγω που ειμαι 12,5 κατι ξερω, κυριως γιατι κανω παρεα με παιδια του λυκειου και με αφηνουν να ακουω τις κουβεντες τους. Πρεπει να εισαι ετοιμη εσυ, αλλα να εισαι σιγουρη οτι εισαι ετοιμη. Δηλαδη, εχει τυχει ενα κοριτσι να ειναι σιγουρο οτι θελει, αλλα τελευταία στιγμη κωλωσε! Μην παθεις και εσυ το ιδιο! Κριμα ειναι! Περιττο να σου πω οτι πρεπει να του ξεκαθαρισεις το θεμα των προφυλακτικων, αν δε θες να βρεθεις στο υπογειο κανενος μαιευτηρίου!

  3. Ανώνυμος

    ειμαι 16...τα εχω με το αγορι μου 1 χρονο...ειναι καλος κ απλα επειδη το εχει κανει ειναι δυσκολο να κρατη9ει...εχουμε κανει τα προκαταρκτικα...αλλα εχει πολλα νευρα για αυτο οποτε στα επομενα 1μιση χρονια πρεπει να εχω κανει κατι γιατι τον θελω κοντα μου και τον καταλαβαινω....τι μου προτεινεις?

  4. Ανώνυμος

    Dn katalava gt exei neura..re o erwtas einai u p e r o x o s mn to 3eftilizete eistaa kai ro mazi kai eisai se kali ilikia ama ton agapas kai se agapaei kai panw apo ola se sevete dn uparxei kanenas logos na distazeis efosos teiri o "kurios"tis prooipotheseis..dn tha itheles kapoion na se ponesei!swsta?elpizw na voithisa..filia kai kales epiloges..

  5. Ανώνυμος

    me lene zwi Ta exw me ena paidi edw k 3 xronia.. eimai twra 15 xronon autos 16.. exoume perasei polla mazi kiomos pote dn m sutise kt pou dn maresei i dn ithela pote dn me piese se tpt ein pl truferos k glukos mazi mou....edw k 3 mines sxedon evlepa poso pl thelei na proxorisei mazi mu..apton ton tropo pou me filouse k loipa...k gw eniwtha kati...m ekane suzitisei giauto to thema k milhsame mou eipe poso to thelei omws k oti tha me perimenei otan eim egw etoimh ....ksekinisame me prokatarktika arxiaa na niwthw etoimhh k na ton ithela pl kathe deuterolepto ..pigame na to kanoume..omws dn m vgike ponesa toso polu pou t eipa na stamatisei k stamatise...tn agapaw polu k tn empisteuome polu omws fovame tn pono kiola auta...ti proteinete? Einai o prwtos mu k gw i prwth t k dn kseroume pws na to xeiristoume...tha ektimousa tn voitheia sas...filia zwi

  6. Ανώνυμος

    καλησπερα κ απο μενα...ειμαι 17 χρονων και τα εχω με μια κοπελα 14,5 ..τα εχουμε 5 μηνες και παμε παρα πολυ καλα..μ εχει αφησει να πιασω στηθος και δεν εχει προβλημα...αλλα...αυτη την κοπελα την αγαπαω και την θελω για παντα μαζι μου...θελω να την παντρευτω δηλαδη κ αυτη το ιδιο...απλα θα περιμενω οσο χρειαστει για να προχωρησουμε παρακατω γιατι και εμενα ειναι η πρωτη μου φορα...απλα θελω να μου πειτε τι πιστευετε;; θα με αφησει ποτε;;; η οντως αυτα που λεει τα εννοει καιθα μεινει μαζι μου;;; ειναι πολυ ωριμη παντως για την ηλικια της..ευχαριστω

  7. Ανώνυμος

    Καλησπέρα, είμαι 16,5 χρονών και τα έχω με το αγόρι μου 1,5 χρόνο. Έχουμε κάνει όλα τα προκαταρκτικά ήδη από το 2ο μήνα. Την πρώτη φόρα που τα κάναμε εγώ ήμουν πρόθυμη, αλλά μετά το μετάνιωσα. Το συζητήσαμε και μου είπε ότι θα με περιμένει μέχρι να νιώσω έτοιμη. Από τότε κάνουμε μόνο αυτά. Μου φαίνεται πολύ παράξενο, όμως, που, ενώ καθ'όλη τη διάρκεια της σχέσης μας μου έχει φερθεί άψογα εγώ δεν θέλω να ολοκληρώσουμε. Τι μπορεί να ευθύνεται γι'αυτό; Μήπως παρελθοντικές ερωτικές απογοητεύσεις με έχουν κάνει τόσο διστακτική; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  8. Ανώνυμος

    Τα εχω με το αγορι μου περιπου δυο χρονια. Τον αγαπαω τρελααα!! Τα ειχαμε απο τα 12 μας μεχρι τα 13 κσι μετα απο τα 14 μεχρι τωρα τα 16. Στα δωδεκα φιλιομασταν κανονικα και λοιπα....στα 14 δεν ενιωθα ετοιμη και φοβομουν να φιληθω μαζι του...στα 15 με το που εμαθε οτι ειμσι ετοιμη με πηγε στος τουαλετες του σχολειου με εχωσε μεσσ και φασωθηκαμε...!!!! Τις επομενες μερες ασταν ολο αγκαλιες κααι φιλια...τωρα θελει να προχωρησουμε περα απο το φασωμα....τον αγαπαω και θελω να κανω τα παντα μαζι του σλλα μηπως ειναι λιγο νωρις?? Νιωθω περιεργα...να δοκιμασαμε αλλα ποναγα...δε του ειπα τιποτα και οταν καταλαβε οτι πονω σταματησε....του ειπα να προσπαθησουμε σιγα σιγα...οπου ποναω ν σ το αφηνει λιγο εκει κι μολις συνηθιζω να συνεχιζει....π α ντως το πηρε χαλια....νομιζει οτι ειναι δικο του λαθος και οτι θα με πονεσει...μου ειπε οτι θα δοκιμασουμε αυριο....εσεις τι λετε???

  9. ana.xd

    Geia sas exw ena erwtima borei na fenete vlakia ala 8a h8ela thn gnomh sas ..eimai 20 xronwn kai den eixa pote sxesei prosfata proxorisa me to agori mou o opoios einai o prwtos mou kai thn prwth fora den eixa ka8olou aima to kaname 3 fores pws ginete auto???

  10. ana.xd

    .μ.Geia sas exw ena erwtima borei na fenete vlakia ala 8a h8ela thn gnomh sas ..eimai 20 xronwn kai den eixa pote sxesei prosfata proxorisa me to agori mou o opoios einai o prwtos mou kai thn prwth fora den eixa ka8olou aima to kaname 3 fores pws ginete auto???

  11. ana.xd

    .μ.Geia sas exw ena erwtima borei na fenete vlakia ala 8a h8ela thn gnomh sas ..eimai 20 xronwn kai den eixa pote sxesei prosfata proxorisa me to agori mou o opoios einai o prwtos mou kai thn prwth fora den eixa ka8olou aima to kaname 3 fores pws ginete auto???

  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  13. Hello,ίσως δεν τον αγαπάς με όλη την δύναμη της ψυχής σου... Άρα κατά την άποψή μ δεν πρέπει να συνεχίσετε... Κάποιος άλλος είναι πιο κατάλληλος ;-)

  14. Επίσης, πονεσες διότι είσαι μικρή σε ηλικία για να έχεις σεξουαλικη επαφή αφού τα γεννητικά σου όργανα δεν αναπτύχθηκαν. Έτσι η ηδονή και η απόλαυση μετατρέπετε σε πόνο

  15. Ακόμη, ίσως έχεις στο μυαλό σου άλλες προταιρεοτητες..π.χ μια εξέταση,ένα διαγωνισμό...

  16. Ακόμη, ίσως έχεις στο μυαλό σου άλλες προταιρεοτητες..π.χ μια εξέταση,ένα διαγωνισμό...

  17. Επίσης, πονεσες διότι είσαι μικρή σε ηλικία για να έχεις σεξουαλικη επαφή αφού τα γεννητικά σου όργανα δεν αναπτύχθηκαν. Έτσι η ηδονή και η απόλαυση μετατρέπετε σε πόνο

  18. Hello,ίσως δεν τον αγαπάς με όλη την δύναμη της ψυχής σου... Άρα κατά την άποψή μ δεν πρέπει να συνεχίσετε... Κάποιος άλλος είναι πιο κατάλληλος ;-)

  19. Ζωή μ,ίσως πονεσες διότι φοβοσουν και δεν ένιωθες σιγουρη... Σε λίγο καιρό θα νιώσεις και σίγουρη και η ίδια θα θέλεις Να το κάνετε...

  20. Ανώνυμος

    Εχω ενα σοβαρο προβλημα κ θα ηθελα παρακαλω πλ αμεση απαντηση...ειμαι με το αγορι μ δυο χρονια μαζι...κ ειναι κυριολεκτικα υπεροχος δε μ εχει δωσει ποτε τ λαθος εντυπωση...δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα μπορεσω να αγαπησω ποτε αλλον ανθρωπο ετσι... Κοντευω να κλεισω τα δεκαεπτα... Πριν λιγο καιρο περιπου τρεις μηνες ολοκληρωσαμε..κ παντα προσεχαμε.. Γενικα ειμαι πλ,σταθερη στις περιοδους μ κ προσεχα παντα ομως σμρ ειναι η δευτερη μερα καθυστερησης...η λογικη μ λεει πως δεν χρειαζεται να ανησυχω αλλα κ μονο π υπαρχει η πιθανοτητα τρελαινομαι.. Μπορουν τα τεστ εγκυομοσυνης να δειξουν αν ειμαι εγκυος η οχι απο τοσο νωρις? Και η αληθεια ειναι οτι ντρεπομαι να παω στο φαρμακειο να ζητησω... Θα λενε π παει το κοριτσακι?

  21. Ανώνυμος

    Καλησπέρα, είμαι στα 17 και είμαι με το αγόρι μου 1,5 χρόνο. Όλα κυλάνε μια χαρά έχουμε κάνει τα προκαταρκτικά αλλά έχει εδώ και 1-2 μήνες που μου συζητάει συνέχεια για το σεξ. Καθημερινά το συζητάμε και νιώθω άσχημα που τον αφήνω και περιμένει τόσο καιρό. Αυτός έχει προχωρήσει, και φυσικά έχει την ανάγκη να το κάνει, άνθρωπος είναι..Εγώ όμως φοβάμαι απίστευτα πολύ αλλα με στεναχωρεί και με κάνει να λυπάμαι όταν τον βλέπω να χαλιέται, φυσικά καταλαβαίνει την κατάσταση μου, και σκέφτηκα σήμερα να προχωρήσω..Όμως δεν ξέρω αν το κάνω απλα για να του φύγει, η επειδή το Θέλω, κατι που δε μπορω να καταλάβω διότι ο φόβος και το άγχος μου ξεπερνάνε τη θέληση μου.
    Τι κάνω;

  22. Ανώνυμος

    Γεια σας..ειμαι 16 χρονων και το αγορι μου 18 και γενικα περναμε πολυ ομορφα και εχς προσεξει κατι εδω και λιγο καιρο...με το τροπο του γενικα απεναντι μου νιωθω οτι θελει να προχωρησουμε αλλα μαλλον ντρεπεται να μου το πει ή φοβαται ισως την αντιδραση μου..δεν εχω ιδεα..τελος παντων..να πω την αληθεια ειναι πρωτη φορα που νιωθω τοσο ομορφα με καποιο αγορι και επισης νιωθω ετοιμη να προχωρησω μαζι του αλλα ντρεπομαι να του ανοιξω μια τετοια κουβεντα...πφφφ δεν ξερω...ειναι ισως λιγο μπερδεμενο αλλα χρειαζομαι βοηθεια...πολλες φορες οταν φιλιομαστε μου ψυθιριζει και μου λεει ''σε θελω'' και εκεινη την στιγμη θελω πολυ να βγαλω αυτο που εχω μεσα μου και να του πω οτι ειμαι ετοιμη και οτι θελω να προχωρησω μαζι του...αυτον θελω..δεν εχω νιωσει με αλλο αγορι ετσι και ειναι το πρωτο...δεν ειναι οτι υπαρχει καποιος ενθουσιασμος εδω απλα υπαρχουν πολλες σκεψεις στο μυαλο μου και δεν ξερω τι να κανω

  23. Ανώνυμος

    Γεια σας! Μιλάω με ένα παιδί περίπου ένα μήνα και βγαίνουμε δυο εβδομάδες και ήδη έχουμε κάνει τα προκαταρκτικά εγώ νιώθω έτοιμη να προχωρήσω αλλά ξέρω πως είναι νωρίς τι να κάνω;