ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Τι γοητεύει τους άντρες σε μία γυναίκα; 0 σχόλια

| Posted in ,

Όμορφη γυναίκα
Θες να μπεις στο μυαλό των αντρών και να μάθεις πραγματικά τι τους γοητεύει σε μία γυναίκα;Θες να ξέρεις τι βρίσκουν ελκυστικό οι άντρες αλλά δεν μπορείς;Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για εσένα!Συγκεντρώσαμε τι θέλουν οι άντρες από μία γυναίκα και τα παραθέτουμε!Ξεκινάμε!

1.Να είναι παιχνιδιάρα

Οι γυναίκες που παίρνουν το εαυτό τους και τα πράγματα γύρω τους πολύ σοβαρά δεν είναι καθόλου σέξι!Υπάρχει κάτι που ελκύει τους άντρες όταν οι γυναίκες είναι παιχνιδιάρες, άνετες γι' αυτό μην ανησυχείς ότι θα δώσεις λανθασμένη εντύπωση.Βέβαια,μην μπερδέψεις την παιχνιδιάρικη διάθεση με την ανοησία.Η ανοησία είναι κάτι που φυσικά απωθεί τους άλλους.Οι άντρες θεωρούν ότι να είσαι ευχάριστη δείχνει ότι απολαμβάνεις την ζωή και δεν φοβάσαι να το δείξεις!Γι' αυτό, μην χάνεις ποτέ το κέφι σου!!

2.Να είναι όμορφη

Φυσικά, όπως καταλαβαίνεις και εσύ η έννοια της ομορφιάς και του ωραίου διαφέρει από άτομο σε άτομο.Οι περισσότεροι όμως άντρες συμφωνούν ότι μία γυναίκα είναι όμορφη αν:

  •  ντύνεται με τρόπο τέτοιο που να κολακεύει το σώμα της
  • αφιερώνει χρόνο στη περιποίησή της
  • ενδιαφέρεται πως εκλαμβάνει ο άντρας την εμφάνισή της

3.Είναι ώριμη σε θέματα σχετικά με το σεξ

Κάποιοι άντρες είναι άνετοι με το σεξ στην αρχή της σχέσης.Κάποιοι άλλοι είναι άνετοι μετά τον γάμο.Όλοι όμως οι άντρες επιθυμούν να έχουν δίπλα τους μία γυναίκα που να μπορεί να κάνει μία ώριμη και σωστή συζήτηση για το σεξ όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.

4.Καταλαβαίνει τους άντρες

Οι γυναίκες που ξέρουν πως λειτουργούν οι άντρες και τους αγαπούν είναι πολύ σέξι!Είναι σαν να δίνουν στους άντρες την δυνατότητα να γίνουν οι κυνηγοί γεγονός που τους γεμίζει αυτοπεποίθηση.

5.Είναι στοργική

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως επιδρά η στοργικότητα στην ψυχολογία των αντρών, αλλά πιστέψτε με θα είστε πολύ πιο σέξι με αυτόν τον τρόπο!Δείξτε στοργικότητα και θα νιώσετε καλύτερα και εσείς με αυτό το δέσιμο με τον σύντροφό σας.

6.Ξέρει πως να πει "ευχαριστώ"

Τα περισσότερα ραντεβού για τους άντρες είναι μία στιγμή που ξοδεύουν χρήματα και κάνουν όνειρα και σχέδια για το πως θα κυλήσει το βράδυ.Οι άντρες εκτιμούν να τους πεις"το ραντεβού ήταν φανταστικό " και να κυλήσουν όλα όπως τα σχεδίασε.Με αυτό τον τρόπο είναι σαν να του λες "Με κάνεις ευτυχισμένη" γεγονός που κάνει τους άντρες να σε βλέπουν πιο σέξι!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Τι γοητεύει τους άντρες σε μία γυναίκα;"