ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πως να κάνεις την καλύτερη πρώτη εντύπωση στην οικογένειά της 0 σχόλια


Ζευγάρι στην εξοχή
Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Είσαστε αρκετό καιρό μαζί, περνάτε καλά, σε γνώρισαν όλοι οι φίλοι της και τώρα είναι η ώρα να κάνεις το επόμενο σημαντικό βήμα, να γνωρίσεις την οικογένειά της. Όσο πλησιάζει αυτή η στιγμή αγχώνεσαι περισσότερο. Δικαιολογημένα! Έχεις μία ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση και καθοριστική για τη συνέχεια της σχέσης. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και η οικογένεια της κοπέλας σου, θα σε αγαπήσει όπως και αυτή.


1. Κάνε έρευνα  

Το πιο σημαντικό είναι να μάθεις αρκετά πράγματα για την οικογένειά της, δείχνοντας ενδιαφέρον και κάνοντας ερωτήσεις στην κοπέλα σου. Πρέπει να είσαι διαβασμένος την ημέρα που θα τους συναντήσεις. Συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες για να κάνεις πετυχημένες συζητήσεις. Μάθε για τα υπόλοιπα αδέρφια της, τα ενδιαφέροντά τους, σχετικά με τις σπουδές τους, τα επαγγέλματά τους, τις συνήθειες τους. Επίσης για τους γονείς της, μάθε τα πιστεύω τους (αν είναι παλαιών αρχών), αν μπορούν να δεχτούν κάποιο αστείο κτλ. 

2. Ντύσου καλά

Πολύ βασικό. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις την οικογένειά της, θα πρέπει να προσέξεις το ντύσιμό σου. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αγοράσεις καινούρια ή να φορέσεις ακριβά ρούχα. Αρκεί να είσαι ευπαρουσίαστος και τα ρούχα σου να είναι καθαρά και σιδερωμένα. Το ντύσιμο να ισορροπεί ανάμεσα σε επίσημο και καζουαλ. Μην ντυθείς σαν να πηγαίνεις σε συνέντευξη αλλά όχι και σαν να πηγαίνεις στην καφετέρια για τάβλι με τον φίλο σου τον Βαγγέλη. Η ενδυμασία, είναι αυτή που θα κάνει την πρώτη εντύπωση.

3. Πρόσεχε τα λεγόμενά σου

Δεν απασχολεί μόνο εσένα το περιεχόμενο και η επιτυχία της συζήτησης κατά τη διάρκειας της συναντήσεως με τους γονείς της αλλά και την κοπέλα σου. Πώς θα σπάσει ο πάγος; Τι θα συμβεί αν η συζήτηση κολλήσει ή ακόμα χειρότερα τι θα συμβεί αν εκστομίσεις   κάτι κακό; Για να μη βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου, πρόσεξε αυτά που θα πεις. Μείνε μακριά από πολιτικές και θρησκευτικές συζητήσεις. Επικεντρώσου μονό σε πράγματα που πρέπει να μάθεις, για να γνωρίσεις καλύτερα την οικογένειά της. Επιπλέον, ενημερώσου για την επικαιρότητα από εφημερίδες, ίντερνετ, τηλεόραση. Έτσι θα αποκτήσεις και άλλα θέματα για συζήτηση.

4. Μίλησε με πράξεις

Ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξεις πως μπορείς να γίνεις μέλος της οικογένειας, είναι να το δείξεις με πράξεις. Να είσαι στοργικός, ευγενικός και να εκδηλώνεις τον σεβασμό προς την κοπέλα σου, όταν οι γονείς της είναι παρόντες. Επίσης να είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις, πχ στο στήσιμο του τραπεζιού, με τα πιάτα κτλ Ένας άντρας πρόθυμος για βοήθεια και ευγενικός, κάνει πάντοτε καλή εντύπωση. 

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Πως να κάνεις την καλύτερη πρώτη εντύπωση στην οικογένειά της"