ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σημαίνει το σεξ για τους άντρες; 0 σχόλια

| Posted in ,

ώρα για σεξ
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το πως σκέφτονται οι άντρες το σεξ και πως το έχουν στο μυαλό τους.Είναι άραγε εκείνα τα όντα που σκέφτονται μόνο το σεξ για την ικανοποίησή τους ή μήπως τελικά έχουν παρεξηγηθεί;Μήπως είναι πιο ευαίσθητοι αλλά δεν το δείχνουν και πολύ συχνά;Αν μπαίναμε στο μυαλό ενός άντρα τι θα βλέπαμε άραγε;Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ!!

1.Δεν σκέφτονται όλη την ώρα το σεξ

Όσο περίεργο και να σου φανεί οι άντρες δεν σκέφτονται διαρκώς το σεξ!Σίγουρα δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν το σεξ, αλλά δεν είναι ότι το έχουν διαρκώς στο μυαλό τους!Το θέλουν και το επιθυμούν όπως ακριβώς και οι γυναίκες!

2.Είναι όλα θέμα εξουσίας

Οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ θέλουν να νιώθουν ότι είναι αυτοί που σε κυριεύουν, ότι χάρη σε αυτούς έχεις χάσει τον έλεγχό σου και βρίσκεσαι σε έκσταση.Θέλουν να πιστεύουν ότι είναι αυτοί που πραγματικά έχουν καταφέρει να νιώσεις κάτι που κανείς άλλος δεν κατάφερε να σε κάνει να νιώσεις.

3.Είναι απόμακροι γιατί νοιάζονται

Οι άντρες από τη φύση τους θέλουν να νιώθουν ότι είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι.Αν δείξουν ότι νοιάζονται θα είναι σαν να χάνουν τον έλεγχο και φοβούνται μήπως χάσουν την αξία τους μπροστά σου.Γι'αυτό διαλέγουν αυτό τον απόμακρο τρόπο για να μην αποτύχουν σε αυτόν τους τον σκοπό.Οι πολλοί συναισθηματισμοί δεν είναι χαρακτηριστικά ενός άντρα.Άλλωστε και μεις δεν τους θέλουμε λίγο πιο σκληρούς;;

4.Δεν είναι όλοι ίδιοι

Αυτό με απλά λόγια είναι το πιο μεγάλο μυστικό.Αν θες να μάθεις τι πραγματικά σκέφτονται οι άντρες στο σεξ δεν έχεις παρά να κάνεις συνέχεια σεξ μαζί του!!Με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα αποκρυπτογραφήσεις τον τρόπο που σκέφτεται και αντιδρά!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Τι σημαίνει το σεξ για τους άντρες;"