ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Κυτταρίτιδα; Πες οριστικό αντίο!! 0 σχόλια

κυτταρίτιδα   Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των γυναικών τα τελευταία χρόνια αποτελεί η κυτταρίτιδα και το πως να απαλλαγούν οριστικά από αυτήν.Καταρχάς αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι η κυτταρίτιδα δεν έχει να κάνει με το πόσα κιλά είναι κάποιος και δεν αποτελεί λόγο εμφάνισης η παχυσαρκία.Συχνά η κυτταρίτιδα παρατηρείται και σε άτομα αδύνατα.Ο κυριότερος λόγος εμφάνισής της είναι το φύλο γι'αυτό οι άντρες εμφανίζουν κυτταρίτιδα σε πολύ μικρότερο ποσοστό απ'ότι οι γυναίκες.
   Συγκέντρωσα λοιπόν για σένα τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα και να της πεις..οριστικό αντίο!Ξεκινάμε λοιπόν!
1.Κάνε τα φρούτα και τα λαχανικά τους καλύτερους σου φίλους!
   Η κατανάλωση φρούτων...
και λαχανικών μειώνει τις πιθανότητες για αποθήκευση λίπους και αναπληρώνουν τα υγρά που χρειάζεται ο οργανισμός.
2.Νερό και πάλι νερό!
   Το νερό βοηθάει στο να αποβάλλεις όλες τις τοξίνες και διευκολύνεις τον μεταβολισμό γι'αυτό να έχεις πάντα μαζί σου το μπουκαλάκι σου!10-15 ποτήρια νερό θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα αποτελεσματικά!
3.Ξέχασε το αλάτι και τα τηγανητά
   Λυπάμαι αλλά δυστυχώς πρέπει να ξεχάσεις πατατάκια,τηγανητά, fast food και όλα τα είδη του junk food που έχουν σαν βάση το αλάτι γιατί βοηθούν στην κατακράτηση υγρών.
4.Μείωσε αλκοολούχα και ανθρακούχα ποτών 
   Όπως και τα παραπάνω βοηθάνε στην κατακράτηση υγρών και τη δημιουργία λίπους.
5.Περιόρισε τα κορεσμένων λιπαρών 
   Γλυκά, αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα βοηθούν στην ανάπτυξη κυτταρίτιδας.
6.Βάλε στο πρόγραμμα τη γυμναστική!
   Έστω και ένα δεκάλεπτο γυμναστικής ημερησίως είναι αρκετό για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα!Μην χρησιμοποιείς το ασανσέρ αλλά προτίμησε τις σκάλες!
7.Κατανάλωσε ψάρι και πουλερικά
   Είναι από τις τροφές που βοηθούν στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.Ακόμα καλό θα ήταν να αυξήσεις την κατανάλωση εσπεριδοειδών, ξηρών καρπών και δημητριακών.
8.Χρησιμοποίησε λάδι για την κυτταρίτιδα.
   Μετά το μπάνιο καλό θα ήταν να κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ εκεί που εντοπίζεται το πρόβλημα για ένα δεκάλεπτο.
9.Πιες πράσινο τσάι αντί για καφέ!

   Να θυμάσαι ότι η κυτταρίτιδα δεν απομακρύνεται από την μία μέρα στην άλλη και χρειάζεται αρκετό χρόνο!Γι'αυτό καλύτερα να ξεκινήσεις από τώρα την προσπάθεια!!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Κυτταρίτιδα; Πες οριστικό αντίο!!"