ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Σεξ και ζώδια 0 σχόλια


Θες να μάθεις πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο σεξ;Λοιπόν ξεκινάμε!
1.Κριός
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο κρεβάτι όμως για ένα πράγμα σας εγγυώμαι:δεν θα βαρεθεί ποτέ το σεξ!Η σεξουαλική επαφή αποτελεί για αυτόν τον σημαντικότερο κομμάτι σε μία σχέση και τη διεκδικεί πάντα ακόμα...
και αν εσείς δεν θέλετε.Ένας κριός θέλει αυτός να είναι ο αρχηγός και δυστυχώς στερείται φαντασίας,οπότε πρέπει να αναλάβετε εσείς δράση!Δεν είναι και ο πιο ρομαντικός άνθρωπος που θα συναντήσετε.Οι άντρες Κριοί δυσκολεύονται αρκετά να μείνουν πιστοί.
2.Ταύρος
Οι ταύροι είναι από τα πιο αισθησιακά ζώδια γι' αυτό αντιμετώπισέ τους με την απαιτούμενη προσοχή!Μην βιάζεσαι και να είσαι έτοιμη για να δημιουργήσεις μία ιδανική ατμόσφαιρα και θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ!Δείξε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό και βάλε στο πρόγραμμα και διάφορα ερωτικά παιχνίδια!Χρησιμοποίησε την κατάλληλη μουσική, ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο και οπλίσου με υπομονή.Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!
3.Δίδυμος
Για τους διδύμους πάντοτε είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ όπως επίσης και το κατάλληλο μέρος!Πάντα αναζητούν τον τέλειο σύντροφο και την τέλειο εμπειρία.Γι' αυτούς η σεξουαλική ζωή είναι μία συνεχής αναζήτηση.Το σεξ για τους διδύμους δεν έχει την απαιτούμενη σημασία αν πρώτα δεν έχουν διαπιστώσει ότι είστε η κατάλληλη σύντροφος,γι' αυτό κορίτσια βάλτε τα δυνατά σας να τους κατακτήσετε πρώτα στο μυαλό!Και μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας να θεωρείται δεδομένος για ένα δίδυμο, γιατί το χάσατε το παιχνίδι!
4.Καρκίνος
Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί.Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους  ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα.Για να τους κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ψυχική επαφή και αργότερα ερωτική.Το σεξ γι' αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο.
5.Λέων
Ένας λέων σκέφτεται το σεξ όπως και ο κριός.Θέλει να έχει αυτός το πάνω χέρι και είναι αρκετά ενθουσιώδης.Καλό είναι να τους λέτε συχνά πόσο όμορφοι και υπέροχοι είναι και θα δείτε ένα άλλο λιοντάρι δίπλα σας.Στο τέλος ένας λέων θα χρειαστεί πάντα τη φροντίδα και την περιποίησή σας.
6.Παρθένος
Είναι ιδιαίτερα σεξουαλικοί αν και το όνομά τους άλλο προδίδει!Είναι ντροπαλοί αν όμως κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους τότε ένας παρθένος είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα.Θεωρούν την απιστία ότι δεν συνδυάζεται με την αγάπη γι' αυτό δύσκολα θα σας την κάνουν.Σε θέματα του σεξ είναι αρκετά απρόβλεπτοι, εξαρτάται από την ερωτική παρτενέρ που έχουν δίπλα τους.
7.Ζυγός
Ξέρουν να δημιουργούν ερωτική ατμόσφαιρα και αισθησιασμό και γενικά θεωρούν τον εαυτό τους ειδικό σε αυτά τα θέματα.Ξέρουν ακριβώς πως πρέπει να φερθούν σε μία γυναίκα για να την κατακτήσουν.Χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και συχνά γίνονται επιθετική στο σεξ.Είναι σέξι και τους αρέσει αρκετά συχνά να τους θυμίζουμε!!
8.Σκορπιός
Είναι ευαίσθητος και περιμένει να λαμβάνει περισσότερα απ' όσα του δίνουν.Έχει αναπτυγμένο το σεξουαλικό ένστικτο και για να απολαύσεις το σεξ μαζί του δεν έχεις παρά να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί.Είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.
9.Τοξότης
Ποτέ δεν θα βαρεθείς το σεξ με ένα τοξότη!Θέλει να χαίρεται το σεξ και δεν θα το μετατρέψει σε μία βαρετή διαδικασία ποτέ.Είναι ζώδιο της φωτιάς που είναι πάντα έτοιμο για όλα!Του αρέσει ο κίνδυνος.Φρόντισε να δείχνεις κατανόηση σε ότι και αν λέει και το αποτέλεσμα θα φανεί πολύ γρήγορα!
10.Αιγόκερως
Είναι από τα λίγα ζώδια που τους ενδιαφέρει τόσο πολύ το σεξ!Αν και είναι ντροπαλός εξωτερικά ,εσωτερικά θα σας εντυπωσιάσει από το πόσο φλογοβόλος είναι!Η αφή είναι ένα από τα στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στον αιγόκερω.Είναι επίμονος και πιστός σύντροφος.
11.Υδροχόος
Στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού για έναν Υδροχόο.Του αρέσει να πειραματίζεται και θέλει να δοκιμάζει διαρκώς καινούρια πράγματα στην σεξουαλική του ζωή.Αν αισθανθεί ασφάλεια, σπάνια ένας Υδροχόος θα σε αφήσει.Τους αρέσει να συζητούν και να μοιράζονται τις σκέψεις τους στο κρεβάτι γι' αυτό μην τον αποπάρεις αν αρχίσει την κουβέντα!
12.Ιχθείς
Έχει την πιο σεξουαλική ενεργά φαντασία!!Το συναίσθημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον ιχθύ.Είναι αρκετά αισθησιακοί και δημιουργικοί και σίγουρα με έναν ιχθύ στο πλάι σου θα ζήσεις κάθε ερωτική σου φαντασίωση!Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σεξ κάθε στιγμή.



Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply