ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

5 πράγματα που οι άντρες ντρέπονται να σου πουν! 0 σχόλια


ΝτροπήΕίναι περίεργο να είσαι άντρας..Υποθέτω!Σκέφτονται και νιώθουν πράγματα που θεωρούν ότι δεν είναι σωστό να τα πουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους απασχολούν!Μετά από πολλές συζητήσεις με άντρες κατέληξα στα εξής συμπεράσματα :


1.Είναι αλήθεια ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι!
Δεν θα στο πει ποτέ αλλά θα γοητευτεί αν του ετοιμάσεις ένα γεύμα για δύο!Δεν περιμένει από εσένα σίγουρα να είσαι η τέλεια μαγείρισσα, αλλά σίγουρα το να έχει μία σύντροφο που μαγειρεύει νόστιμα φαγητά και είναι πρόθυμη να μαγειρέψει για τον καλό της, θα του δημιουργήσει μια αίσθηση ενότητας μαζί σου και θα περιορίσει τους ενδοιασμούς του για οτιδήποτε!


2.Θέλουν να σου μιλήσουν για το σεξ γιατί είναι σημαντικό γι'αυτούς αλλά δεν ξέρουν πως!

Αν έμπαινες στο μυαλό τους θα έβλεπες ότι θα ήθελαν να σου πουν για την λίμπιντο τους από το πρώτο κιόλας ραντεβού για να μην σου πω απ'όταν σε γνωρίζουν αλλά δεν το λένε συνήθως γιατί φοβούνται ότι θα τους παρεξηγήσεις και θα σηκωθείς εκείνη ακριβώς την στιγμή να φύγεις! ( άδικο έχουν;)


3.Τους ενδιαφέρει πιο πολύ ποια είσαι παρά τι κάνεις!

Είναι σίγουρα περήφανοι και χαίρονται μαζί σου με τα πτυχία που πήρες και όλες τις γλώσσες που ξέρεις άλλα οι άντρες τείνουν να θεωρούν στοιχεία του χαρακτήρα σου πιο σημαντικά για αυτούς.Είσαι ευγενική, χαρούμενος άνθρωπος, τους στηρίζεις; Αυτά για τους άντρες είναι πολύ πιο σημαντικά.


4.Θέλουν τον χώρο τους

Είναι δύσκολο για αυτούς να σου πουν ότι θέλουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους να ηρεμήσουν να χαλαρώσουν.Θεωρούν ότι αν το πουν αυτό θα το εκλάβεις άσχημα γι'αυτό προσπάθησε να τους δίνεις το χώρο τους που και που.


5.Δέχονται πολλά ερεθίσματα και δεν κατανοούν πως να αντιδράσουν!

Η αλήθεια είναι ότι μπερδεύονται με τους ρόλους τους.Την μία τους θέλουμε στα ραντεβού να αναλαμβάνουν ρόλους,να είναι ο άντρας που θα τα βγάλει πέρα με όλους και με όλα και από την άλλη στο σπίτι να μην επεμβαίνουν στα δικά μας πράγματα! Δεν ξέρουν πως συμπεριφερθούν σε κάθε περίσταση. Θα προσπαθήσουν να μας καταλάβουν και να φερθούν αντίστοιχα αλλά ποτέ δεν θα μας το πουν για να μην φανούν κατώτεροι των περιστάσεων!





Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "5 πράγματα που οι άντρες ντρέπονται να σου πουν!"