ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Γράμμα ενός χωρισμού... 4 σχόλια

   Μετά την χθεσινή ανάρτηση άμεση ήταν η ανταπόκριση μίας φίλης η οποία μου έστειλε μέιλ με μία κατάσταση που είτε τη βιώνουμε πολλές από εμάς σ'αυτή τη φάση της ζωής μας είτε την έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στο παρελθόν...Σίγουρα πρόκειται για την χειρότερη κατάληξη μίας σχέσης όποιας φύσεως και είναι,ερωτική ή φιλική και σίγουρα αποτελεί την πιο επώδυνη διαδικασία: ΧΩΡΙΣΜΟΣ. Mία λέξη μικρή και όμως με τόσο βαθύ και άσχημο νόημα..Παραθέτω το μέιλ της Αναστασίας όπως υπέγραφε η φίλη, χωρίς να γνωρίζω αν πρόκειται για αληθινό όνομα ή ψευδώνυμο:


   "Πριν τρία χρόνια γνώρισα τον Π.5 χρόνια μεγαλύτερος μου,ψηλός, όμορφος,με καλή δουλειά και αρκετά πετυχημένος σε αυτό που έκανε.Ήμουν φοιτήτρια τότε στο 4 έτος.Τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά μεταξύ μας...
Είχαμε γνωριστεί με τους γονείς μας και το μόνο που απέμενε ουσιαστικά για να "σφραγίσουμε" την σχέση μας, ήταν το δικό μου πτυχίο που θα μου έδινε και την ελευθερία μου ουσιαστικά από φοιτητικές υποχρεώσεις και την δυνατότητα να μείνω με τον Π.αφού θα μπορούσα πλέον να ψάξω άνετα για μία εργασία και εγώ αν και τα οικονομικά του ήταν αρκετά καλά που μπορούσαμε να ζήσουμε μόνο από τον δικό του μισθό.Ένα χρόνο μετά, κατάφερα να τελειώσω με την σχολή μου και να πάρω το πτυχίο μου!Το γιορτάσαμε καταλλήλως και την επόμενη μέρα μέσα τα κεφάλια και στρωθήκαμε στην αναζήτηση δουλειάς και για μένα.Καθόλου εύκολη υπόθεση αν σκεφτείς και την κατάσταση που επικρατεί.Οι αγγελίες για εργασία ελάχιστες και η πιθανότητα για εύρεση δουλειάς απομακρύνονταν κάθε μέρα.Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν με πτόησε αρχικώς,γιατί και την κατάσταση όλοι γνωρίζουμε που επικρατεί και δεν περίμενα φυσικά με το που τελείωσα την σχολή να βρω κατευθείαν δουλειά.Παράλληλα αποφασίσαμε να αρραβωνιαστούμε μιας και δεν υπήρχε λόγος καθυστέρησης του.Ο Π.είχε δικό του σπίτι και μισθό οπότε όπως καταλαβαίνετε τα πάντα ήταν ιδανικά.Μείναμε μαζί και όλα κυλούσαν τέλεια.Όπως κάθε ζευγάρι που μένει μαζί πρώτη φορά,τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει την ηρεμία μας.Κάθε βράδυ ξαπλώναμε και ανυπομονούσα να έρθει η επόμενη μέρα για να την ζήσω και αυτή στο έπακρο με τον άνθρωπό μου.Σκεφτόμασταν να προχωρήσουμε και παρακάτω,κάνοντας ένα γάμο αλλά πίστευα ότι έπρεπε πρώτα να βρω μία δουλειά και γω κ μετά να προχωρήσουμε.Βλέπεις σπούδαζα τόσα χρόνια και ήθελα πολύ να εργαστώ!Όλες οι φίλες μου από την σχολή μου έλεγαν τι τυχερή ήμουν που συνάντησα τον Π.και η αλήθεια ήταν και εγώ ένοιωθα περήφανη που είχα έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο δίπλα μου!Όλα ήταν τόσο μα τόσο τέλεια!!!
   Όμως οκτώ μήνες πριν όλα άλλαξαν.Η κρίση χτύπησε και τον κλάδο που εργάζεται ο Π.Τα πράγματα στην εργασία του γινόνταν όλο και χειρότερα και εκτός από τις μειώσεις μισθών ήρθαν και οι "αναγκαστικές" μειώσεις προσωπικού.Μέσα σε αυτές ήταν κ ο Π.Η είδηση αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι μας.Κανείς μας δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη και ειδικότερα ο Π.που αγαπούσε τόσο πολύ την δουλειά του.Και όλα πήγαιναν τόσο καλά μέχρι τότε...
   Όλα αυτά είχαν αντίκτυπο στην ψυχολογία του Π.Νεύρα, εντάσεις ,τσακωμοί για το οτιδήποτε.Σιγά σιγά άρχισε να ξεσπάει τα νεύρα του και σε μένα.Κάθετι τον ενοχλούσε.Οι καβγάδες μες στο σπίτι ήταν μια καθημερινότητα πλέον.Και όσο περνούσαν οι μέρες χωρίς να βρίσκει καινούρια δουλειά τόσο τα νεύρα και οι φωνές γίνονταν πιο έντονα.Φυσικά εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμήσω όσο μπορούσα αλλά δεν άκουγε τίποτα.Στο εν τω μεταξύ έψαχνα και εγώ για δουλειά να βοηθήσω όσο μπορώ,χωρίς επιτυχία δυστυχώς..Οι εντάσεις πλέον στο σπίτι μας είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο και η κατάσταση όσο πήγαινε και εκτροχιαζόνταν..Ώσπου δεν άργησε και το μεγαλύτερο κακό..
   Μία μέρα και αφού είχαμε καβγαδίσει πιο πριν μου ανακοινώνει ότι δεν μπορεί άλλο αυτή την πίεση και θεωρεί καλύτερο στην παρούσα φάση να χωρίσουμε!!!Δεν μπόρεσα να καταλάβω ούτε σε ποια πίεση αναφέρονταν, ούτε τίποτα!Εγώ τον πίεσα;;Εγώ που του συμπαραστάθηκα;;Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω...Μόλις το άκουσα, δεν μπόρεσα ούτε καν να αντιδράσω,είχα σαστίσει..Το μόνο που έκανα ήταν να φύγω τρέχοντας..Το ίδιο βράδυ γύρισα να μαζέψω κάποια πράγματά μου και ξαναγύρισα στο πατρικό μου..Από τότε δεν έχω βγει έξω, δεν θέλω να δω κανέναν..Τον αγαπάω ακόμα...Δεν μπορώ να τον αφήσω μόνο του..Ειδικά τώρα που περνάει μία δύσκολη φάση....Δεν μπορώ να τον ξεπεράσω τόσο απλά όσο αυτός με διέγραψε σε μία δύσκολη στιγμή..Έχουμε 2 μήνες χώρια...Προσπάθησε να επικοινωνήσει στις αρχές του χωρισμού μας καθώς αναγνώρισε το λάθος του όπως είπε,αλλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να γυρίσω σε μία κατάσταση τέτοια ξανά..Όλες τις εντάσεις του τις ξεσπάει επάνω μου...Με έδιωξε χωρίς να σκεφτεί πως ένιωθα εγώ,χωρίς να με υπολογίσει ότι την ίδια στεναχώρια με αυτόν είχα και εγώ...Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον...Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και δύο μήνες ουσιαστικά...Δεν μπορώ να τον ξεχάσω τόσο εύκολα.."


   Αναστασία μου,καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ που θέλησες να μοιραστείς το πρόβλημα σου μαζί μας.Στο θέμα μας τώρα.Όπως τα περιγράφεις στο μέιλ σου ο Π. στις αρχές φαίνονταν ένας άνθρωπος που μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί του και να μιλήσεις.Περιγράφεις δηλαδή την τέλεια και ιδανική σχέση!Απορώ γιατί μετά από αυτή την ατυχία που έτυχε και σε αυτόν όπως και σε χιλιάδες άλλες οικογένειες δεν καθίσατε να συζητήσετε!Αντί να σας πάρει και τους δύο από κάτω ένα τέτοιο γεγονός και να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ σας, θα μπορούσατε να σκεφτείτε διάφορες λύσεις από το αδιέξοδο σας.
   Σίγουρα η απόλυση ενός άντρα από την δουλειά του και μάλιστα όταν αυτός θεωρείται το στήριγμα της οικογένειας, θεωρείται ένα πλήγμα για τον εγωισμό του.Ο άντρας από τα αρχαία χρόνια θεωρείται ο κυνηγός και αυτός που εξασφαλίζει τα προς το ζην σε μία οικογένεια.Σίγουρα μένοντας άνεργος ήταν μία κατάσταση που το έκανε στο μυαλό του να θεωρήσει ότι δεν είναι ικανός να συντηρήσει μία οικογένεια. Δυστυχώς οι εντάσεις και οι καβγάδες είναι αναπόφευκτοι. Ίσως όμως να βιαστήκατε λιγάκι να πάρετε τόσο μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας εξαιτίας κάποιων εντάσεων.
   Αυτό που σου προτείνω εγώ είναι να σκεφτείς αν και πιστεύω το χρονικό διάστημα που είστε χώρια σίγουρα θα σκέφτηκες κάποια πράγματα.Ήσασταν μαζί τόσα χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα με την πρώτη δυσκολία το βάλατε κάτω;Λάθη όλοι κάνουμε και κάποιες φορές λέμε και λόγια που δεν εννοούμε πάνω στα νεύρα μας.Συμβαίνουν αυτά!Περνούσες καλά με αυτόν τον άνθρωπο πριν από την οικονομική σας κρίση;Είχατε κοινά ενδιαφέροντα;Περνούσατε χρόνο μαζί;Αν όλα αυτά ήταν καλά γιατί να πάρετε μία τόσο επιπόλαιη απόφαση;Αφού ακόμα τον σκέφτεσαι και θέλεις να είσαι δίπλα του, γιατί απλά δεν κάνετε μία κουβέντα σαν ενήλικες άνθρωποι να του εξηγήσεις ότι δεν γίνεται να ξεσπάει επάνω σου και να ψάξετε για λύσεις;Αν πιστεύεις ότι πριν από την απόλυσή του, ήσουν το πιο τυχερό άτομο του κόσμου δίπλα του, δεν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που χτίσατε μαζί;

Φιλικά ,
Λένα  

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

4 σχόλια for "Γράμμα ενός χωρισμού..."

  1. me geia to site lenaki! perimenw nees dimosieuseis! endiaferonta ta arthra sou! eidika oi simboules sou gia thn anastasia oloswstes! kapote eixa kai egw mia fili pou logw mias mikrhs diafwnias to stamathsane me ton diko ths! tote thn eipa na prospathisei ksana parolo pou ekinh eixe apogoiteutei! shmera einai egkuos sto deytero paidaki tis kai poli eytyxismenh!

  2. se euxaristw poli mia mou!!!perimenw ton sxoliasmo sou k tis dikes sou paratiriseis gia ta athra!kai sou iposxomai tha to ananewnw poli sixna!!filakia!!!

  3. Ανώνυμος

    ...ψηλός, όμορφος,με καλή δουλειά και αρκετά πετυχημένος σε αυτό που έκανε...

    Κουράγιο παιδιά !!
    Αυτή η κρίση τελικά μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους !!

    Να δούμε τις ΑΞΙΕΣ μεσα μας και μέσα στους διπλανούς μας, και οχι "τις φουσκες" που βλέπαμε μέχρι τώρα

  4. Συγχαρητήρια της σεζόν !! Αίτηση για δάνειο στο Spotlight Global Services με επιτόκιο 3%

    * Αναζητάτε χρηματοδότηση για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Αναζητάτε δάνεια για την εκτέλεση μεγάλων έργων;
    * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
    * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;
    * Σας επηρεάζει η δυσκολία της οικονομίας;
    * σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες δανείου παγκοσμίως.

    Σας προσφέρουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε ευνοϊκή χρηματοδότηση με προσωπικό δάνειο έως 5 εκατομμύρια ευρώ και επιχειρηματικό δάνειο έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Οι όροι της σύμβασης είναι σαφείς και οργανωμένοι και από τα δύο μέρη. Οι μηνιαίες πληρωμές και οι περίοδοι αποπληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν στις οικονομικές σας δυνατότητες. Λόγω της ατομικής προσέγγισης στις ατομικές ανάγκες, σχεδόν όλοι οι αιτούντες μπορούν να λάβουν δάνειο.

    Τα ενδιαφερόμενα άτομα ή εταιρείες πρέπει να μας γράψουν μέσω ::
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotlightglobalservices@gmail.com |
    WhatsApp: +4915758108767

    Μπορείτε εύκολα να μας δείτε στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Είμαστε παθιασμένοι με το να κάνουμε την οικονομική ένταξη να μετράει. Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

    Με το Spotlight Global Financial Services, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποδοτικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

    Θερμές χαιρετισμοί
    Κλαούντια Κλέιν