ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

7 πράγματα που κάνουν μία γυναίκα ανασφαλή σε μία σχέση 2 σχόλια


στεναχωρημένη γυναίκα
Αν και δουλεύουμε αρκετά την αυτοεκτίμησή μας κάθε μέρα και προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας ως ανεξάρτητες, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις σχετικά με τους συντρόφους μας που μας κάνουν να νιώθουμε ανασφάλεια!Κάποιες από αυτές είναι:

1.Όταν έχει μία μακροχρόνια κολλητή φίλη

Είναι αυτή που ξέρει τα πάντα σχετικά με τον σύντροφό σου!Ξέρει τι φαγητό του αρέσει, τι τον ενοχλεί στις συντρόφους του, πως να τον ηρεμήσει όταν δεν είναι καλά.Ξέρει τα πάντα για σένα αναλυτικά, πριν καλά καλά να τα μάθεις εσύ.Και το χειρότερο της υπόθεσης;Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι πάντα θα τα ξέρει.Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

2.Όταν έχει ένα άγνωστο χόμπι 

Του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι, κάτι το οποίο εσύ δεν γνωρίζεις.Τον ενθουσιάζει πολύ αλλά εσύ δεν ξέρεις τίποτα να πεις πάνω σε αυτό το θέμα.Έρχονται οι φίλοι του και συζητάνε για αυτό το χόμπι και συ κάθεσαι αμίλητη σε μία γωνιά και σκέφτεσαι τι κοινό μπορεί να έχεις εσύ και ο σύντροφός σου.

3.Όταν δεν έχουν σεξουαλική διέγερση

Οκ, θα σου πει είναι είναι κάποιο ιατρικό πρόβλημα το οποίο με κατάλληλη αγωγή γιατρεύεται και θα νιώσει και ο ίδιος άσχημα.Άλλα μήπως αν αυτό γίνεται συνέχεια, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πως φταις εσύ; Μέχρι να σου φέρει εκείνα τα χαρτιά από τους γιατρούς είμαι σίγουρη ότι θα νιώθεις εξαιρετικά ανασφαλής στο κρεβάτι πλέον!

4.Όταν δεν απαντάει στα τρυφερά σου μηνύματα

Οι γυναίκες έχουν την τάση να στέλνουν τρυφερά μηνύματα για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.Πολλές φορές οι άντρες δεν νιώθουν την ανάγκη να απαντήσουν αν το μήνυμα δεν περιλαμβάνει ερώτηση.Έτσι όταν του στέλνεις ένα γλυκό και στοργικό μήνυμα στο κινητό, ο άντρας το διαβάζει, χαμογελάει και αφήνει το κινητό υποθέτοντας ότι εσύ κατάλαβες πως το είδε.Δεν το έχεις καταλάβει όμως , και δεν θα το καταλάβεις μέχρι αυτός να απαντήσει!!

5.Όταν μένεις σπίτι του

Κάθε γυναίκα αναρωτιέται αν έχει ξεπεράσει τα όρια όταν η σχέση σοβαρεύει και αποφασίσει να μένει στο σπίτι του συντρόφου της.Δεν γνωρίζει πότε είναι χαρούμενος που είναι εκεί και πότε ο σύντροφός της επιθυμεί να φύγει προκειμένου να μείνει λίγο μόνος και να έχει προσωπικό χώρο.Πώς θέλει να πλένει τα ρούχα και πως να τα κρεμάει;Καμία γυναίκα δεν γνωρίζει πως να το χειριστεί αυτό σωστά στην αρχή.

6.Όταν τα πράγματα γίνονται μόνιμα πλέον

Όταν σταματήσει να σου στέλνει μηνύματα και να σου λέει ότι " είσαι ότι πολυτιμότερο έχω στην ζωή μου" και "σε σκέφτομαι διαρκώς και δεν αντέχω μακριά σου" είναι λογικό να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν ακόμα είναι ενθουσιασμένος μαζί σου και αν σε θέλει.Είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε μακροχρόνιες σχέσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται μόνιμες πλέον, να αρχίσουν να εκλείπουν αυτά το τόσο ρομαντικά μηνύματα, αλλά το ερώτημα είναι :Νιώθει τόσο άνετα μαζί σου που δεν πιστεύει ότι πρέπει να τα πει ή μήπως δεν σε βλέπει το ίδιο ερωτικά όπως στις αρχές;Σε όλες τις σχέσεις συμβαίνει το ίδιο.

7.Οι άπιστοι φίλοι

Κάθε άντρας έχει έναν φίλο λίγο πιο επιρρεπή στο να περνάει καλά με διάφορες γυναίκες.Δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα παρασύρει και τον δικό σου σύντροφο να σε απατήσει,αλλά ανησυχείς ότι παρουσιάζει την εργένικη ζωή τόσο δελεαστική που ίσως να λείπει στον σύντροφό σου.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

2 σχόλια for "7 πράγματα που κάνουν μία γυναίκα ανασφαλή σε μία σχέση"

  1. Ανώνυμος

    egw den eimai eytyxismenh mou sterei pragmata opws taxidia akoma k pou ton pantreythka den me phre taxidi tou melitos ti perimeneis apo ena tsiggounh eimaste 7 xronia mazi varethika ta panta mazi tou .

  2. Ανώνυμος

    να πεσου τα σχολια