ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

5 τρόποι για να γίνεις καλύτερος/η στο σεξ 0 σχόλια

| Posted in


Δεν χρειάζεται να είσαι ακροβάτης ούτε να έχεις τις άπειρες εμπειρίες στο κρεβάτι για να μπορέσεις να απολαύσεις το σεξ!Πολλά θα ακούσεις να λέγονται, να γράφονται στα διάφορα περιοδικά και από γνωστές σου αλλά αν δεν ανακαλύψεις την προσωπική σου σεξουαλική ζωή όλα αυτά θα σου είναι άχρηστα!Εσύ θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που θα σε βοηθήσει και θα έχεις ένα καλύτερο σεξ.Εδώ είναι κάποιες συμβουλές για το πως να αισθάνεσαι πιο άνετα εκείνη τη στιγμή, από εκεί και πέρα είναι δική σου δουλειά να ανακαλύψεις τι είναι για σένα το καλύτερο!!

1.Απόλαυσέ το!

Αυτό θα σε κάνει σίγουρα πολύ καλύτερη/ο στο κρεβάτι!Αν δεν το απολαμβάνεις, απλά διερωτήσου γιατί γίνεται αυτό.Μπορεί να είναι κάτι απλό αυτό που σε ενοχλεί ή κάτι πιο περίπλοκο που να χρειάζεται περισσότερη δουλειά.Να θυμάσαι ότι για να έχεις το τέλειο σεξ, πρέπει να έχεις ως προτεραιότητα να το απολαμβάνεις!!

2.Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου!

Τι σκέφτεσαι όταν κάνεις σεξ;Αυτά τα πράγματα θα σε βοηθήσουν για να καταλάβεις τι χρειάζεται να χρησιμοποιείς την ώρα του σεξ!Το να φαντασιώνεσαι πράγματα είναι το κλειδί για να καταλάβεις τι πραγματικά σου αρέσει την ώρα του σεξ, να το χρησιμοποιήσεις και έτσι να απολαύσεις το σεξ!!

3.Περίμενε για αυτό

Η υπομονή είναι αρετή.Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει που λέει και η παροιμία!Όσο περισσότερο προετοιμαστείτε με τον σύντροφό σου για εκείνη τη στιγμή, τόσο περισσότερο θα το απολαύσεις.Δεν χρειάζεται βιασύνη και άγχος!

4.Να είσαι διαχυτική/ος

Η επαφή σε κάποια σημεία του σώματος του/της συντρόφου σου, όπως π.χ. η πλάτη, οι ώμοι, το πρόσωπο θα τον κάνουν να διεγερθεί σεξουαλικά και να έχεις έτσι καλύτερο σεξ.Γι' αυτό ανακάλυψε τώρα τι είναι αυτό που αρέσει στον σύντροφό σου!!

5.Μην ξεχνάς να φιλάς

Το φιλί δεν σημαίνει ότι πρέπει να το δίνεις μόνο πριν το σεξ!Πρέπει να φιλάς τον/την σύντροφό σου, πριν το σεξ, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Φίλησέ τον/την στα χείλη και στο σώμα!Είναι σημαντικό να τον/την φιλάς γιατί δείχνει ότι είστε ανθρώπινα όντα που βρεθήκατε εκεί γιατί έχετε συναισθήματα και νιώθετε μία έλξη ο ένας για τον άλλον. 

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "5 τρόποι για να γίνεις καλύτερος/η στο σεξ"