ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Ελεύθερη και ωραία 0 σχόλια


   Οι περισσότεροι φίλοι σου έχουν σχέση και εσύ δεν έχεις;Αισθάνεσαι άσχημα;Λάθος!!Ποιος σου είπε ότι αποτελεί πρόβλημα να μην έχεις σχέση;Παρακάτω υπάρχουν 8 λόγοι που θα σε κάνουν να δεις ότι η ζωή είναι εξίσου ενδιαφέρουσα ακόμα και αν είσαι single!

                                                                           
1.Ζήτω η ελευθερία!
 Είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν!Υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο;Προσπάθησε να απολάυσεις την ελευθερία σου στο έπακρο τώρα που μπορείς γιατί αν κάνεις σχέση θα την νοσταλγείς!
2.Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στις φίλες σου
Πόσες φορές σου είπαν οι κολλητές σου να βγείτε γυναικοπαρέα για ένα ποτάκι το βράδυ αλλά...
εσύ δεν μπορούσες γιατί είχες να βγεις με τον σύντροφό σου ενώ θα ήθελες όσο τίποτα άλλο να πας;Ή έβγαινες και ήσουν με το ρολόι συνέχεια να γυρίσεις γιατί σκεφτόσουν τι θα σου έλεγε;Αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν!Μπορείς να βγαίνεις κάθε μέρα και όσες ώρες θες με τις κολλητές χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πει κανείς!
3.Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι με τους φίλους του
 Βγαίνετε παρέα με τους κολλητούς του.Δεν είναι το καλύτερό σου γιατί η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα αθλητικά.Τι να κάνεις όμως,τα ανέχεσαι όλα για χάρη του καλού σου.Όχι πια!!Τα πράγματα πλέον είναι απλά,δεν σου αρέσει κάποιος;Δεν θα έχεις επαφές μαζί του!Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι πλέον!
4.Τέλος η ζήλια

   Αργούσες λίγο παραπάνω από τον καφέ με τις φίλες σου και γινόνταν έξαλλος;Δεν σήκωνες το κινητό απευθείας και σε έκανε σκηνή ζηλοτυπίας;Τέρμα πια οι ανακρίσεις και τα ατελείωτα βράδια που εξηγούσες μάταια ότι είσαι αθώα!Μπορείς να αργείς όσο θες και κάνεις δεν θα σου κάνει έλεγχο!
5.Είμαι σέξι και όποιος αντέξει
   Μπορείς να βάλεις όποιο σέξι φόρεμα και ρούχο θες και κανείς δεν θα σου πει τίποτα!Τέρμα οι υστερίες ότι είναι κοντό το φόρεμα και προκλητική η φούστα,φοράς το σέξι σου φόρεμα και δεν σκέφτεσαι τι θα πεις να δικαιολογηθείς σε κανέναν!
6.Αποκτάς ξανά ενεργή κοινωνική ζωή
   Είναι αλήθεια ότι όταν είσαι σε σχέση δεν έχεις τόσο χρόνο να ασχοληθείς με τους φίλους σου , πόσο μάλλον να γνωρίσεις καινούρια άτομα!Σαν single όμως έχεις την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και πάλι!Μεγάλωσε τον κύκλο γνωριμιών σου και που ξέρεις θα γνωρίζεις κάποτε και τον έναν που θα σου κάνει το "κλικ"!
7.Ασχολείσαι με τα χόμπι σου ξανά
   Λάτρευες τον χορό αλλά δεν είχες χρόνο να ασχοληθείς;Η σχέση σου σε απορροφούσε πολύ χρόνο και δεν μπορούσες να ασχολείσαι με τα χόμπι σου;Αυτά ανήκουν στο παρελθόν!Έχεις πλέον όσο χρόνο θες για να ασχοληθείς ακόμα και με εκείνα τα μαθήματα γιόγκα που είχες αρχίσει και τα άφησες στην μέση!
8.Μιλάς όσο θες με τις κολλητές σου στο τηλέφωνο
   Κανείς πλέον δεν θα σε στραβοκοιτάξει και δεν θα σου δείχνει το ρολόι την ώρα που μιλάς με τις φίλες σου στο τηλέφωνο!Μπορείς να μιλάς όσο θες χωρίς φόβο για μετέπειτα γκρίνια και σχολιασμούς!
   Και να θυμάσαι!Ποτέ μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω που είσαι μόνη,σημαντικότερο είναι να τα έχεις καλά εσύ με τον εαυτό σου!Καλύτερα να είσαι single παρά να είσαι με τον λάθος άνθρωπο!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Ελεύθερη και ωραία"