ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πως να προσελκύσεις μια γυναίκα χωρίς να πεις λέξη 0 σχόλια


προσέλκυση γυναίκας
Η γλώσσα του σώματος έχει μεγάλη δύναμη. Χωρίς να πεις απολύτως τίποτα, μπορείς να δείξεις σε κάποιον πως είσαι χαρούμενος,θυμωμένος,στεναχωρημένος. 
Μπορείς επίσης να δείξεις πως είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση,είσαι προσιτός ή απλησίαστος. Όταν βγεις με κάποια γυναίκα, βεβαιώσου πως χρησιμοποιείς τη σωστή γλώσσα του σώματος. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες συμβουλές για να προσελκύσεις μια γυναίκα:



1.Η γλώσσα του σώματος - Το βασικό κριτήριο της επικοινωνίας

Πίστεψε το, οι λέξεις δεν παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στην επικοινωνία. Ο συνομιλητής σου, δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στη γλώσσα του σώματός σου. Για να προσελκύσεις μια γυναίκα, πρέπει να ξέρεις,  πως οι άνθρωποι διαβάζουν τη γλώσσα του σώματος έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσεις ως πλεονέκτημα και να περάσεις το σωστό μήνυμα σ'αυτήν. 

2.Η σωστή στάση είναι το κλειδί

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάθε γυναίκα είναι η στάση του σώματος. Δείχνεις απρόσιτος ή στέκεσαι όρθιος, δείχνοντας αυτοπεποίθηση. Όρθωσε το ανάστημα σου,ψηλά το κεφάλι και περπάτα αποφασιστικά!  

3.Διατήρησε επαφή με τα μάτια

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Το να είσαι νευρικός όταν μιλάς με κάποια γυναίκα, είναι φυσιολογικό αλλά προσπάθησε να διατηρείς την επαφή με τα μάτια. Εξάσκησέ το με τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου και κοίταζε τους στα μάτια, καθώς τους μιλάς. Όταν συναντήσεις τη γυναίκα για την οποία ενδιαφέρεσαι, θα είσαι πιο άνετος με την οπτική επαφή.

4.Να είσαι αισιόδοξος

Η θετική στάση είναι αρκετά ελκυστική για τις γυναίκες. Αν δεν μιλάς με τον κόσμο,δείχνεις μελαγχολικός και απαισιόδοξος, καμιά γυναίκα δεν θα θέλει να σου μιλήσει. Ενώ αν δείχνεις χαρούμενος, αισιόδοξος και κάνεις συζητήσεις με τους γύρω σου, θα πιο γίνεις ελκυστικός.

5.Να είσαι  "ο ΑΝΤΡΑΣ"

Το να είσαι "ο άντρας", δεν σημαίνει να είσαι επιθετικός και να φέρεσαι άσχημα στις γυναίκες. Σημαίνει, να είσαι δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση ώστε να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους. Οι γυναίκες θα ψάξουν αυτόματα, για αυτόν τον τύπο του  άντρα ανάμεσα στους πολλούς. Μην παρουσιάζεσαι αδύναμος και νευρικός. Με μέτρο όμως! Μη φτάσεις στο σημείο της αλαζονείας! "Ο άντρας" είναι δυνατός και αισιόδοξος, σίγουρος για τον εαυτό του και για την ικανότητα του να μιλάει με τις γυναίκες. Δεν φοβάται να κάνει λάθος στα λόγια του και αν κάνει το αντιπαρέρχεται με σαρκασμό. 

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Πως να προσελκύσεις μια γυναίκα χωρίς να πεις λέξη"