ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Μήπως είσαι υπερβολικά ανασφαλής στη σχέση σου; 0 σχόλια

γυναίκα σε απόγνωση
Δεν λέω ότι αρκετές φορές οι άντρες δεν μας δίνουν αρκετές δικαιολογίες για να είμαστε καχύποπτοι απέναντί τους, αλλά το θέμα είναι ότι αρκετές γυναίκες ζουν σε ένα καθεστώς απόλυτης παράνοιας για τις καθημερινές δραστηριότητες του συντρόφου τους , θεωρώντας το απόλυτα φυσιολογικό.Υπάρχουν όμως και πολλές σχέσεις που είναι έχουν απαλλαχτεί από την παράνοια.Αν δεις ότι κάνεις κάτι από τα παρακάτω, τότε καλύτερα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως κάνεις κάτι λάθος!

1.Είσαι ψυχρή απέναντι στις άλλες γυναίκες

Όταν έρχονται οι φίλοι του με τις συντρόφους τους, παρατηρείς ότι είσαι ολιγομίλητη, κάθεσαι σε τεντωμένο σκοινί και δεν απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί τους,αλλά αντιθέτως ψάχνεις να δεις αν σύντροφό σου ή αυτές φλερτάρουν μεταξύ τους.

2.Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς όταν είναι εκτός

Όταν είναι έξω με τους φίλους του ή κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, εσύ δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε τίποτα.Δεν ακούς τους φίλους του τι μπορεί να λένε για εσένα και δεν μπορείς να ησυχάσεις!Περιμένεις για ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο ή την επιστροφή του σαν τρελή.Κάποιες φορές μάλιστα, τον παίρνεις εσύ τηλέφωνο και εκνευρίζεσαι αν τον βλέπεις να περνάει καλά!

3.Δεν είσαι στοργική

Αν κοιτάς στην αρχή της σχέσης σας και παρατηρείς ότι υπάρχει διαφορά στην τρυφερότητά σου απέναντι στον σύντροφό σου, και διαπιστώσεις ότι είναι λιγότερη, θα αρχίσεις να κατηγορείς τον σύντροφό σου γι'αυτό.Θα τον κατηγορήσεις ότι δίνει περισσότερη στοργή σε άλλες και γι' αυτόν τον λόγο και εσύ έγινες έτσι.

4.Τσεκάρεις τα μηνύματά του

Τα μηνύματά του, τα e-mail του, τις κλήσεις του.Προσπαθείς να ανακαλύψεις με ποιους άλλους επικοινωνεί εκτός από εσένα,και είσαι τόσο διψασμένη για αποδείξεις που αρχίζεις να ψάχνεις για αποδείξεις παντού.Και δυστυχώς για σένα , οι περισσότερες γυναίκες δεν το κάνουν αυτό, τουλάχιστον αυτές που δεν έχουν φτάσει στο στάδιο της παράνοιας.

5.Κριτικάρεις τους φίλους του

Γίνεσαι πιο επιλεκτική για τους φίλους που έχει ο σύντροφός σου σκεφτόμενη ότι μπορεί να τον πείσουν για να σε απατήσει.Ξεθάβεις ότι αρνητικό έχεις ακούσει για τους φίλους του για να τον πείσεις ότι δεν είναι η καλύτερη παρέα και είναι κακή επιρροή.

6.Παίρνεις με το μέρος σου την μητέρα του

Δεν συμπαθεί τους φίλους του που πάνε στο πάρτι, δεν συμπαθεί τα πάρτι, δεν θέλει ο γιος της να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι.Φυσικά, συμφωνείς ότι θα πρέπει να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι μαζί σου, οπότε οι δυο σας δημιουργείται μια "φιλία"

7.Γίνεσαι περίεργη για τις πρώην του

Ξαφνικά θέλεις πολλές λεπτομέρειες για τις πρώην του, πως ήταν, πως ντύνονταν, πως ήταν στο κρεβάτι και γιατί κατέληξαν να χωρίσουν.Θες να δεις αν είχε ένα συγκεκριμένο τύπο κοπέλας που έβγαινε και αν του " ταιριάζεις "

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Μήπως είσαι υπερβολικά ανασφαλής στη σχέση σου;"