ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

15 τρόποι για να κάνεις μία γυναίκα ευτυχισμένη 1 σχόλια

Πολλοί άντρες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να κάνουν μία γυναίκα ευτυχισμένη.Πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι τα πλάσματα που ζητούν συνέχεια πράγματα προκειμένου να ικανοποιηθούν.Λάθος!!Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, δεν χρειάζεται ούτε να ξοδέψεις μία περιουσία σε δώρα ούτε να κάνεις κάτι περίεργο.Το βασικό είναι να καταλάβεις πως σκέφτεται και λειτουργεί μία γυναίκα.Παρακάτω ακολουθούν κάποιες ιδέες για το τι πρέπει να κάνεις, γι' αυτό δεν έχεις πλέον δικαιολογίες ότι δεν ξέρεις τι θέλουν οι γυναίκες!

1.Αποκάλεσέ την όμορφη
Αντί να την λες συνέχεια γλυκιά και χαριτωμένη, μπορείς να την πεις και όμορφη, θα τονώσεις τη ψυχολογία της και θα αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.Και δεν θα βγεις χαμένος!!

2.Δώσε της να καταλάβει ότι φοβάσαι μην τη χάσεις
Μια γυναίκα θέλει να νιώθει σημαντική, πόσο μάλλον να ξέρει ότι κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά του καλού της.

3.Στείλε της ένα γλυκό μήνυμα για καληνύχτα
Μην είσαι τυπικός και απλά λες ένα ξερό "καληνύχτα".Βάλε λίγο συναίσθημα στο μήνυμά σου ούτως ώστε όταν το δει να έχει ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπό της.

4.Να είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται
Ένας καλός και σωστός σύντροφος είναι δίπλα στην κοπέλα του ανά πάσα στιγμή χωρίς να το ζητήσει η ίδια.Δες πότε σε έχει ανάγκη και προσπάθησε να την στηρίξεις.Θα το εκτιμήσει σίγουρα πολύ.

5.Στείλε της μηνύματα ότι την σκέφτεσαι
Τυχαία κάποια στιγμή της ημέρας σε χρόνο που δεν θα το περιμένει η ίδια, στείλε της ένα μήνυμα που να αναφέρεις ότι σου λείπει.Δείχνεις ενδιαφέρον και εκτιμάται αναλόγως και από την σύντροφό σου.

6.Δείτε ταινία αγκαλιά
Αντί να βγείτε έξω με παρέα, κάποιες φορές μπορείτε να δείτε αγκαλιά μία ταινία.Θα κερδίσεις αρκετούς πόντους εκτίμησης!

7.Δείξε της ότι είναι η προτεραιότητά σου
Δείξε της πόσο απαραίτητη και σημαντική είναι στη ζωή σου, να μην θεωρεί ότι είναι απλά μία επιλογή που έκανες κάποια στιγμή.Κάνε την να νιώσει σημαντική για εσένα.

8.Να τη σέβεσαι
Το να τη σέβεσαι δείχνεις ότι την εκτιμάς σαν άνθρωπο και προσωπικότητα.Πολύ σημαντικό στοιχείο για μία σχέση υγιή.

9.Να την υποστηρίζεις
Ό, τι όνειρα και να έχει η καλή σου, οφείλεις να στέκεσαι δίπλα της, να μην της καταστρέφεις τα όνειρά της,Πρέπει να είσαι συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης.

10.Αγάπα τις ατέλειές της
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα.Είσαι με αυτή τη κοπέλα γιατί την αγάπησες ακόμα και με αυτά τα ελαττώματα, προσπάθησε να μην τις τα τονίζεις και της δείχνεις ότι ακόμα και έτσι την αγαπάς.

11.Κρατά την στο πλήθος αγκαλιά
Πρέπει να δείξεις ότι είσαι ευτυχισμένος που είσαι με αυτή τη κοπέλα, ένας καλός τρόπος είναι να δείξεις ότι είσαι περήφανος για αυτή με μία αγκαλιά!

12.Μην απαντάς μονολεκτικά
Απέφυγε τις μονολεκτικές ή τις καθόλου απαντήσεις.Δείχνεις ότι δεν την ακούς και άρα δεν την σέβεσαι.

13.Υποσχέσου ότι δεν θα την αφήσεις ποτέ
Καλές οι υποσχέσεις αρκεί βέβαια να μπορείς και να τις κρατήσεις, για αυτό φρόντισε να είσαι σωστός και ειλικρινής απέναντι της.

14.Πρόσφερε της λουλούδια
Δεν χρειάζεται να έχετε κάποια επέτειο για να της πάρεις λουλούδια!Σε ανύποπτο χρόνο δώρισέ της λουλούδια, με μία ρομαντική καρτούλα.

15.Να την υποστηρίζεις στους άλλους
Όταν κάποιος πει κάτι για την κοπέλα σου οφείλεις να την υπερασπιστείς, μην αφήσεις κανέναν να σχολιάσει και να πει κάτι αρνητικό για αυτήν.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

1 σχόλια for "15 τρόποι για να κάνεις μία γυναίκα ευτυχισμένη"

  1. Ανώνυμος

    Συμφωνω με τα 3,5,8,10,11,15 ολα τα αλλα μη τα κανετε γιατι ειναι πραγματα που κανουν τα ''καλα παιδια''= θυματα και οι εσεις οι γυναικες βαριεστε και παρατατε στο τελος τετοιους τυπους. Να ειστε πιτμπουλ οχι σκυλακια του καναπε. Αυτα τα λεω απο μεγαλη προσωπικη εμπειρια και εχοντας φαει αρκετες φορες τα μουτρα μου.