ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη φορά σεξ...Όλα όσα πρέπει να ξέρεις! 466 σχόλια

Νεαρό ζευγάρι φιλιέται στην παραλία με πάθος
   "Άραγε πως θα είναι η πρώτη φορά;","Θα πονέσει;","Υπάρχει πιθανότητα να μείνω έγκυος;","Πως θα καταλάβω ότι είμαι έτοιμη;","Πως θα νιώσω μετά;","Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για να έχω πρώτη φορά σεξουαλική επαφή;"και άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν όλες τις κοπέλες σχετικά με την πρώτη τους ερωτική επαφή.Όλες οι νέες κοπέλες περιμένουν ότι η πρώτη τους φορά θα είναι κάτι το μοναδικό που θα τους οδηγήσει ένα στάδιο και ένα βήμα την σχέση τους πιο μπροστά αλλά...
είναι έτσι πραγματικά τα πράγματα;
   Το σεξ την πρώτη φορά είναι μία εμπειρία που δυστυχώς τις περισσότερες φορές μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη και ρομαντική για όλες.Θα αποτελείται σίγουρα από αρκετό άγχος χωρίς να παίζει ρόλο το πόσο αγαπάς και εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου.Ίσως να μην είναι και η πιο ευχάριστη εμπειρία και μπορεί να πονέσεις.Μην αγχώνεσαι όμως!Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι κακό,όλες τα έχουμε περάσει!
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.Έχεις μία σχέση για κάποιο χρονικό διάστημα και πιστεύετε και οι δύο ότι έχει έρθει η ώρα για να προχωρήσετε παραπάνω.Το πόσο χρονικό διάστημα είναι αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός.Άλλος νιώθει άνετα γρήγορα με τον άνθρωπο που έχει απέναντι του και άλλος χρειάζεται τον χρόνο του.Όπως και έχει η επιλογή για το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή εξαρτάται καθαρά από εσένα και δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από κανέναν ούτε καν από το αγόρι σου.Πολλές φορές μπορεί να σου πει "εντάξει τόσο καιρό είμαστε μαζί, πότε θα προχωρήσουμε;" και εσύ να υποκύψεις.Λάθος!!Το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή δεν καθορίζεται από τον έναν μόνο, αλλά και από τους δύο.Ποτέ δεν θα κάνεις κάτι αν δεν νιώθεις και εσύ έτοιμη γι' αυτό.
   Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι είσαι και εσύ έτοιμη, το σκέφτεσαι στο μυαλό σου και έχεις πολλές απορίες.Αν και το σωστότερο θα ήταν να το συζητήσεις με ένα άτομο δικό σου ,που ξέρει τον χαρακτήρα σου έτσι ώστε να σε κατευθύνει καλύτερα,θα προσπαθήσω να σου δώσω και εγώ απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα σου.
   "Πως θα είναι η πρώτη φορά;" Το πιθανότερο είναι να είναι μία εμπειρία που δεν θα σου αρέσει και πολύ.Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πονέσεις λίγο ή να νιώσεις μία ενόχληση ειδικά αν ο σύντροφος δεν έχει και αυτός προηγούμενη εμπειρία και δεν ξέρει πως να το χειριστεί.Υπάρχει πιθανότητα η πρώτη σου φορά να είναι μόνο οδυνηρή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένη.Μην ακούς τι λένε διάφοροι για την πρώτη τους εμπειρία,συνήθως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα,η πρώτη φορά σπάνια αποτελεί μία επιτυχημένη διαδικασία.Επικρατεί αρκετό άγχος και από τους δύο και ειδικά από το άτομο που δεν έχει κάνει ξανά σεξ.Αν φυσικά εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου, δεν θα είναι τόσο αγχώδης διαδικασία.
   "Υπάρχει πιθανότητα να μείνω έγκυος;" Ναι αν δεν λαμβάνεις τις κατάλληλες προφυλάξεις!Ακόμα και η πρώτη φορά να είναι υπάρχει πιθανότητα χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις να μείνεις έγκυος.Το προφυλακτικό δεν προστατεύει μονάχα από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και από τα διάφορα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.Δεν έχει σημασία πόσο καιρό γνωρίζεις τον άλλον και αν έχετε αναπτύξει μία άλλου είδους σχέση,το προφυλακτικό αποτελεί απαραίτητο εφόδιο.Ακόμα και να ψάχνει διάφορες δικαιολογίες για να μην το χρησιμοποιήσει, εσείς να επιμείνετε!Να του εξηγήσετε τους λόγους που θέλετε να το χρησιμοποιήσει.Μην προχωρείτε ποτέ χωρίς προφυλάξεις σε σεξουαλική επαφή.
   "Πως θα καταλάβω ότι είμαι έτοιμη;"Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας χρυσός κανόνας ούτε μαγικός διακόπτης που να τον πατάμε και να μας λέει πότε κάποιος είναι έτοιμος.Σίγουρα δεν παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί με κάποιον ούτε αν οι φίλες μας και οι γνωστές μας επιμένουν ότι πρέπει να κάνουμε σεξ γιατί έκαναν και αυτές.Το πότε είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση.Έτοιμη είσαι όταν δεν έχεις αμφιβολίες γι'αυτό που πας να κάνεις, ούτε φοβάσαι. Έτοιμη είσαι όταν πραγματικά το θες και αυτό θα το καταλάβεις γιατί θα έρθει μόνο του και δεν θα είναι αποτέλεσμα πίεσης.
   "Πως θα νιώσω μετά;" Σύμφωνα με έρευνες τα περισσότερα κορίτσια μετά την πρώτη τους σεξουαλική επαφή νιώθουν ντροπή και απογοήτευση ίσως και φόβο.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι έτσι!Διάλεξες τον άνθρωπο αυτόν για να ολοκληρώσεις την σχέση σου, ποιος ο λόγος λοιπόν να ντρέπεσαι μαζί του;Απογοήτευση γιατί;Στους περισσότερους συμβαίνει η πρώτη τους εμπειρία να είναι κάπως "άβολη".Δεν είσαι η μόνη!Και τον φόβο δεν θα έπρεπε να τον νιώθεις καθόλου αν έχεις λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.Επομένως, η επόμενη μέρα θα πρέπει να είναι συζήτησης με τον σύντροφό σου για πως θα βελτιώσετε την εμπειρία σας και όχι ντροπής!
   "Υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για την πρώτη φορά;"Φυσικά και όχι!Δεν έβαλες κανένας χρονοδιαγράμματα σε αυτά τα πράγματα!Πολλές κοπέλες παρασύρονται σε μικρή ηλικία από τις φίλες τους και κάνουν πράγματα χωρίς να είναι πραγματικά έτοιμες.Άλλες πάλι θεωρούν ότι έχουν αργήσει και αγχώνονται που δεν έχουν σεξουαλική επαφή.Κορίτσια χαλαρώστε!Κανείς δεν σας πιέσει να κάνετε τίποτα λόγω ηλικίας!Είναι καλύτερο να μην κάνεις κάτι με τον λάθος άνθρωπο και να έχεις μία άσχημη εμπειρία που θα την θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή με δυσάρεστο τρόπο, παρά να βιαστείς!Δεν πρέπει να υπάρχει το άγχος της ηλικίας σε αυτά τα θέματα!Την κατάλληλη στιγμή και ηλικία θα την καταλάβετε εσείς πότε είναι,όταν γνωρίσετε τον άνθρωπο που πραγματικά σας βγάζει αυτό το συναίσθημα!


Και προσοχή!Αφήστε τον χρόνο να περάσει να καταλάβετε αν πραγματικά νιώθετε έτοιμες, μην κάνετε τίποτα βεβιασμένα και πάντα με τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης!Ποτέ μην βιάζεστε και μην επηρεάζεστε από άλλους!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

466 σχόλια for "Πρώτη φορά σεξ...Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!"

  1. Ανώνυμος

    γεια σας εγω ειμαι 14 χρονων και αυτοικανοποιουμαι καθε βραδυ...δεν εχω φιλησει ποτε αγορι η τπτ τετιο.... και θελω να ρωτησω κατι ασχετο ειμαι παρθενα .. αν βαλω δακτυλο μπορει να μολυνθω?

  2. Ανώνυμος

    Κι εγώ θέλω να έρθουμε σε επαφή με το αγόρι μ άλλα το πρόβλημα είναι ότι ντρέπομαι και το χειρότερο φοβάμαι πολύ για το αν θα πονέσω και για το τι θα γίνει μετά....

  3. Ανώνυμος

    geiass einai ligo psilo asxeto alla maresei enas paraa poli kaloss m filoss pou gnorizomaste apo poli mikroi kai eixame kapia sxesi 2 minon theloo na sas rotiso ti na kano gia na ton ksanakerdiso kai na eimaste opos palia eimai 14 kai autos sinomilikos kai fisika den milao gia olokliromeni sxesi gt eimaste arketa mikroi akoma gia tetiaa boithiaaa :)

  4. Ανώνυμος

    Έτσι μπράβο κοπέλα μου διεκδίκησε τον γιατί σε μια σχέση δεν μετράει αν αγαπιέστε μετράει και να μπορείς να κρατήσεις τον άνθρωπο σου ΔΙΠΛΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!

  5. Ανώνυμος

    Γεια σας...ειμαι 15 κ αυτοος 18 κ μου ειπε να ολοκληροσουμε τα εχουμε 10 μηνες κ δε ξερω τι να του πω..φοβαμαι μν με αφιησει.αλλα μ ειπε εαν δν ειμαι ετοιμη να μν κανω τπτ.....help.....

  6. Ανώνυμος

    θεέ μου!! 13 χρονώνκορίτσια και μιλάτε για σεξ??εγώ είμαι 17 και δεν έχω κάνει τίποτα,έχω σχέση 7 μήνες και μαλιστα με 20 χρόνο φοιτητή και δεν μου ζήτησε τίποτα,ούτε καν το συζήτησε! και εσείς ψάχνετε από τώρα!!κοιτάξτε το σχολείο σας και αφήστε τα αυτα!! το σεξ είναι κάτι μαγικό και όταν μεγαλώσετε θα το καταλάβετε,εγώ δεν έχω νιώσει έτοιμη αυτα πιστευω πως το να κανείς σεξ από τοσο μικρήηλικία είναι και επιβλαβές για την μήτρα καθώς δεν έχει σχηματιστεί πλήρως. Παρακαλω ηρεμήστε λιγο!

  7. Ανώνυμος

    Εγω ειμαι 16 κ ειναι 18 κ μ λεει να κανουμε ερωτα αλλα δε ξερω φοβμαι να μν με αφησει ...τι λετε. εσεις?????να το κανω????συνεχεια με ρωταει κ δε ξερω τι να του πω....κ μ λεει οτι με θελειι για σοβαρα

  8. Ανώνυμος

    Εγω ειμαι 15 κ ειναι 18 κ μ λεει οτι με θελει για σοοβαρα κ θελει να κανουμε ερωτα...αλλα δε ξερω τι να κανω...κ θελω τν γνωμη σα.ς...(αλεκα)

  9. Ανώνυμος

    για να ολοκληρωσεις σχεση δεν χρειαζεσε καταλληλη ηλικια...Απλα πρπει να νιωθεις εσυ ετοιμη,και να ξες οτι αυτο που 6α συμβει δεν 6α το μετανιωσεις και οτι ννπιστευεσε το αγορι σου.!εμπ

  10. Ανώνυμος

    Λοιπον είμαι 15 και ειμαι με καποιον που είναι 21 ειναι απόλυτα ειλικρινήσ και δεν με εχει πιρσει καθολου... εγω θελω να ολοκληρώσουμε αλλα εκεινοσ λεει να το ξανασκεφτουμε επειδη ειμαι μικρη(δεν ειναι οτι δεν θελει, θελει απλα σκεφτεται την ηλικια) εσεισ τι λετεε;; να κανωω;;; θελω πολυυ και είμαι σίγουρη απλα φοβαμαι παρα παρα πολυ!

  11. Ανώνυμος

    Γεια σας κυριες μου εγω παλι τρωω ενα πιτογυρο και ειμαι καλα και χωρις σεξ

  12. Ανώνυμος

    Γεια σας παιδιά,δεν ξερω αν αυτό που θα ρωτήσω θα ακουστεί χαζό,αλλά θα το τολμήσω,έχοντας διαβάσει και τα σχόλια των υπολοίπων.Είμαι 16 στα 17 και ειχα 2 σχέσεις στη ζωή μου,και οι 2 φέτος.Με την πρώτη δεν έγινε τίποτα απολύτως,μόνο αγκαλιές και από κανένα φιλί,ήταν ένας ενθουσιασμός και χωρίσαμε.Με την δεύτερη όμως δεν ξερω..ένιωθα να πιέζομαι..το παιδί,συνομήλικό μου,μου μιλούσε πρόστυχα και για να μην του φανώ "ξενέρωτη" ή οτιδήποτε απαντούσα κατ'αυτό τον τρόπο.Μου έλεγε για φαντασιώσεις μέσα στο μπάνιο ή στο κρεβάτι του ή στη θάλασσα και άλλα πολλά και απαντούσα..Μια μέρα άρχισε να χουφτώνει το όργανό μου και εγώ η ηλίθια το άφησα να συμβεί,επίσης απαιτούσε να κάνω το ίδιο με το όργανό του..γενικά με χουφτωνε με φιλούσε περίεργα μου μιλούσε για σεξ αλλά εγώ δεν τα γουστάρω αυτά,ξενέρωσα τόσο πολύ που του είπα να χωρίσουμε πολλές φορές αλλά μου ασκούσε ψυχολογική πίεση και δεν με άφηνε..μια μέρα το τελείωσα χωρίς πολλα πολλά,αλλά έχω τύψεις για όλα αυτά τα πρόστυχα στα οποία με ώθησε..Κατάλαβα ότι δεν θελω τέτοια πράγματα από αγόρια και γενικά δεν θελω να ξαναμπλέξω με κανέναν!πείτε ρε παιδιά έκανα κάτι κακό?να αισθάνομαι άσχημα όπως τώρα?Ελένη.

  13. Ανώνυμος

    Γεια σας παιδιά,δεν ξερω αν αυτό που θα ρωτήσω θα ακουστεί χαζό,αλλά θα το τολμήσω,έχοντας διαβάσει και τα σχόλια των υπολοίπων.Είμαι 16 στα 17 και ειχα 2 σχέσεις στη ζωή μου,και οι 2 φέτος.Με την πρώτη δεν έγινε τίποτα απολύτως,μόνο αγκαλιές και από κανένα φιλί,ήταν ένας ενθουσιασμός και χωρίσαμε.Με την δεύτερη όμως δεν ξερω..ένιωθα να πιέζομαι..το παιδί,συνομήλικό μου,μου μιλούσε πρόστυχα και για να μην του φανώ "ξενέρωτη" ή οτιδήποτε απαντούσα κατ'αυτό τον τρόπο.Μου έλεγε για φαντασιώσεις μέσα στο μπάνιο ή στο κρεβάτι του ή στη θάλασσα και άλλα πολλά και απαντούσα..Μια μέρα άρχισε να χουφτώνει το όργανό μου και εγώ η ηλίθια το άφησα να συμβεί,επίσης απαιτούσε να κάνω το ίδιο με το όργανό του..γενικά με χουφτωνε με φιλούσε περίεργα μου μιλούσε για σεξ αλλά εγώ δεν τα γουστάρω αυτά,ξενέρωσα τόσο πολύ που του είπα να χωρίσουμε πολλές φορές αλλά μου ασκούσε ψυχολογική πίεση και δεν με άφηνε..μια μέρα το τελείωσα χωρίς πολλα πολλά,αλλά έχω τύψεις για όλα αυτά τα πρόστυχα στα οποία με ώθησε..Κατάλαβα ότι δεν θελω τέτοια πράγματα από αγόρια και γενικά δεν θελω να ξαναμπλέξω με κανέναν!πείτε ρε παιδιά έκανα κάτι κακό?να αισθάνομαι άσχημα όπως τώρα?Ελένη.

  14. Ανώνυμος

    Γεια σας παιδιά,δεν ξερω αν αυτό που θα ρωτήσω θα ακουστεί χαζό,αλλά θα το τολμήσω,έχοντας διαβάσει και τα σχόλια των υπολοίπων.Είμαι 16 στα 17 και ειχα 2 σχέσεις στη ζωή μου,και οι 2 φέτος.Με την πρώτη δεν έγινε τίποτα απολύτως,μόνο αγκαλιές και από κανένα φιλί,ήταν ένας ενθουσιασμός και χωρίσαμε.Με την δεύτερη όμως δεν ξερω..ένιωθα να πιέζομαι..το παιδί,συνομήλικό μου,μου μιλούσε πρόστυχα και για να μην του φανώ "ξενέρωτη" ή οτιδήποτε απαντούσα κατ'αυτό τον τρόπο.Μου έλεγε για φαντασιώσεις μέσα στο μπάνιο ή στο κρεβάτι του ή στη θάλασσα και άλλα πολλά και απαντούσα..Μια μέρα άρχισε να χουφτώνει το όργανό μου και εγώ η ηλίθια το άφησα να συμβεί,επίσης απαιτούσε να κάνω το ίδιο με το όργανό του..γενικά με χουφτωνε με φιλούσε περίεργα μου μιλούσε για σεξ αλλά εγώ δεν τα γουστάρω αυτά,ξενέρωσα τόσο πολύ που του είπα να χωρίσουμε πολλές φορές αλλά μου ασκούσε ψυχολογική πίεση και δεν με άφηνε..μια μέρα το τελείωσα χωρίς πολλα πολλά,αλλά έχω τύψεις για όλα αυτά τα πρόστυχα στα οποία με ώθησε..Κατάλαβα ότι δεν θελω τέτοια πράγματα από αγόρια και γενικά δεν θελω να ξαναμπλέξω με κανέναν!πείτε ρε παιδιά έκανα κάτι κακό?να αισθάνομαι άσχημα όπως τώρα?Ελένη.

  15. Ανώνυμος

    γελαω με τα σχολια που κανουν οι 13χρονες!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!! βιαζεστε να μεγαλωσετε και πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο. μαθετε να σεβεστε τον εαυτο σας, γτ αν δν τον σεβεστε εσεις κανενας αλλος δεν θ σας σεβαστει! οσο για το αγορι που ζητα συμβουλη ενα εχω να σου πω φιλε μου...φαινεσαι οτι εισαι πολυ καλο παιδι και οτι την εχεις δαγκωσει για τα καλα την λαμαρινα με την κοπελια...ακου... για εμενα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να της πεις αυτα που νιωθεις... και ειμαι κατα 99% σιγουρη πως δεν θα φας χιλοπιτα γτ απο αυτα που λες σε γουσταρει και αυτη... και ακουμε θα το εκτιμησει αν της μιλησεις!!! ενα αγορι που με γουσταρε εβαζε συνεχως την φιλη μου να μου λεει για τα συναισθηματα του και αυτο με εκνευριζε αφανταστα και με αποτραβουσε απο αυτον...το μονο που ηθελε ηταν να ερθει και να μου μιλησει σταρατα! τι σόι αντρες κυνηγει ειστε τοτε??:p περιμενω νεα σου και σου ευχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ αν και δεν νμζ να την χρειαστεις γτ οπως σου ειπα και πριν η κοπελια φαινεται να σε γουσταρει-Ν-

  16. Ανώνυμος

    Εγώ φοβαμαι πολύ να το κάνω....όλοι μου λένε ότι πονάει κ δν θέλει κανείς να το ξαναζήσει....είμαι με ένα αγόρι εδώ κ τέσσερις μήνες κ αυτός μου λέει ότι μπορεί να περιμένει μέχρι να γίνω 18 γτ τότε θέλω να κάνω για πρώτη φορά έρωτα είμαι ακόμα 16 είμαι πολύ μικρή εχω να μάθω πολλά ακόμα αλλά αυτό που φοβάμαι είναι να μην ξενερωσει μαζί μου το αγόρι μου...αλλά όταν το κάνω σίγουρα θα υπάρχει άγχος...κ φόβο.....

  17. Ανώνυμος

    κοιτα και εγω 16 ειμαι και δν εχω κανει τπτ ακομα αυτο που σκεφτομαι ομως ειναι πως θα κανω σεχ οταν ερθει μονο του χωρις να με πιεζει ο καθε γελιος και να μου λεει το ποσο πολυ με αγαπαει και αλλα τετοια ψεματα μονο και μονο για να του κατσω. για μενα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις μεχρι να νοιωσεις ετοιμη, επισης αυτος που πραγματικα νοιαζεται για σενα ειναι αυτος που θα περιμενει οσο χρειαστει και οχι αυτος που θα σου λεει τη λεξη 'σ'αγαπω' γτ μια απλη λεξη ειναι το θεμα ειναι να στο δειχνει με πραξεις γτ ολοι καλοι ειναι στις κουβεντες!!! τελος πιστευω πως ειδικα για ενα κοριτσι η πρωτη φορα ειναι πολυ σημαντικη για πολλα θεμετα αν και δεν νμζ πως μπορει καποια να νοιωσει 100% σιγουρα ετοιμη αλλα πιστευω πως θα νοιωθει μεγαλη ελξη και παθος και θα ερθει μονο του!!! το να το προγραμματιζεις για μενα ειναι λαθος και αγχωδες!!! καντο οταν θα νοιωσεις θεληση κι αν δεν μπορει να σε περιμενει σιγουρα θα μπορεσει καποιος αλλος! πανω απ'ολα αξιοπρεπεια και σεβασμο στον εαυτο σου!!! ελπιζω να σε βοηθησα
    -Ν-

  18. Ανώνυμος

    φιλη μου ελενη κατα καποιον τροπο εχουμε το ιδιο προβλημα. εκανα κι εγω παλιοτερα καποια πραγματα περιεργα για τα οποια ντρεπομαι και ειχα ενα ειδος καταθληψης πριν 4 χρονια(τωρα ειμαι 16) γαιτι ενοιθα μεγελες τυψεις ομως το ξεπερασα αν και δεν παυω να ντρεπομαι γι αυτα δν το εχω πει σε κανενα!!! λοιπον στα 13 πηγα να κανω καποια σχεση, αυτος εδειχνε πως με ηθελε πολυ και μου μιλουσε ομορφα και ενοιθα το ιδιο ομως ξαφνικα δεν τον ηθελα ουτε ηθελα να με αγγιζει ηταν και λιγο αποτομες οι κινησεις του!! τν παρατησα και για καιρο τωρα σκεφτομαι πως για την συμπεριφορα μου φταινε τα οσα εκανα τοτε! φοβαμαι και σκεφτομαι συνεχως πως αν το κανω με κποιον θα νοιωθω τρομερες τυψεις οπως τοτε!!! το περιεργο ειναι πως μ'αρεσει ενα αγορι και θα ηθελα πολυ να το κανω οταν νοιωσω καπως ετοιμη ομως ειναι συνεχως αυτη η σκεψη στο μυαλο μου πως θα νοιωθω ντροπη και ειναι πολυ ασχημο!!! επιπλεον εχω να σχεση απο τοτε(στα 13) πιστευω πως αυτο που εχουμε ειναι ψυχολογικο και ευχομαι πραγματικα να το ξεπερασουμε και οποιος αλλος εχει παρομοιο προβλημα! παντως νοιωθω λιγο καλυτερα που εμεθα πως υπαρχεικαι καποιος αλλος που εχει παρομοιο προβλημα μ'εμενα!!! αν καποιος γνωριζει κατι με το ποιο μπορουμε να ξεπερασουμε το προβλημα μας παρακαλω πειτε το!!! ευχαριστω

  19. Ανώνυμος

    geia sas tha ithela mia megali simbouli.Loipon eimai 17 kai to agori m 18 eimaste 4 xronia mazi.Otan eimoun 15 irthe i proti prospathia apo to agori m na to kanoume.Ego tote den eimoun etoimi kai tou to eipa, ekeinos eipe oti tha me perimenei giati me agapaei.Simera m eipe oti thelei na brethoume oi duo mas sto spiti t tin Pempti.Ti na kano??? Basika ego tora noitho etoimi alla fobame ligo. boithia plsss

  20. Ανώνυμος

    boithiaaaa plssss :|

  21. Ανώνυμος

    gia mena afou niw8eis etoimh prospa8hse alla kalutera na mn to programmatizetai afhste to na kulhsei apo mono tou ki an deis pvs dn mporeis afou se perimene arketa dn nmz na ton peira3ei gia lg akoma kai fainetai kalo paidi gt elaxistoi einai upomonetikoi g auto to 8ema... kai oso gia tn fovo einai logiko oloi oi an8rwpoi fovomaste na dokimasoume nea pragmata!!! elpizv na se voh8hsa... kalh tuxh!!!
    -N-

  22. Ανώνυμος

    Η αγαπη δεν εχει διαφορα ηλικιας ηλιθιε

  23. Ανώνυμος

    euxaristo me boithises arketa.To thema pou me apasxolei einai oti ama do oti den mporo akoma pisteuo oti tha 3enerosei...4 xronia me perimene.Basika ekeinos 3erei oti eimai etoimi kai oti fobame ligo dioti me katalabenei.Anyway telika tha pao sto spiti t kai tha afiso ta pragmata na koilisoun monas tous.

  24. Ανώνυμος

    xairomai pou se boi8hsa kai pws eisai aisiodo3h!!! euxomai ta pragmata na pane uperoxa!!!-N-

  25. Ανώνυμος

    ta pragmata pigan uperoxa...itan toso omorfa kai den eixa katholou anxos...
    Otan koritsia eisaste etoimes tha to niosete..

  26. Ανώνυμος

    Γεια σας ειμαι στα 16 προς 17 τα ειχα με καποιον 3 χρονια αλλα δεν ειχαμε φτασει μεχρι εκει παντα κατι γινοταν τον αγαπουσα αλλα ηταν ανωριμος παρολο π ειναι 18 τελως παντων τωρα εχει αρχισει να γινετε κατι με ενα παιδι που ειμασταν φιλοι 4 χρονια ειναι κουκλος ολες τον θελουν και αυτος θελει εμενα θελω να προχωρισω αλλα δν ξερω τι να κανω δν φοβαμε απλα τι πρεπει να κανω?

  27. Ανώνυμος

    Xairomai para poly g esena kai makari oles na exoyme thn idia kalh empeiria opws thn eixes k esu!!!-N-

  28. Ανώνυμος

    Εγώ είμαι 24 και είχα σχέση με ένα αγόρι.Το έχουμε κάνει πολλές φορές.Μέχρι που κάποια στιγμή μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα με την αδελφή του.Από την πρώτη στιγμή που έκανα γλυφομουνι και γεύτηκα τα χυσια της ήθελα να την έχω συνέχεια...τι να κάνω...να κάνω κρυφή σχέση μαζί της η να ζητάω από το αγόρι μ πιο συχνά παρτούζα....

  29. Ανώνυμος

    Παιδιά εγω ειμαι 14-15 τα έχω με ενα παιδί 15-16 είμαστε μαζί ενα χρόνο και εχουμε συζήτηση τα πάντα για να ολοκληρώσουμε αυτός μ λέει οτι θα ήθελε να προχωρησουμε αλλα σέβεται και μ λέει όταν τ νιωσω να ολοκληρώσουμε τι να κάνω μια συμβουλη θέλω είμαστε ενα στάδιο πριν.....

  30. Ανώνυμος

    Παιδιά εγω ειμαι 14-15 τα έχω με ενα παιδί 15-16 είμαστε μαζί ενα χρόνο και εχουμε συζήτηση τα πάντα για να ολοκληρώσουμε αυτός μ λέει οτι θα ήθελε να προχωρησουμε αλλα σέβεται και μ λέει όταν τ νιωσω να ολοκληρώσουμε τι να κάνω μια συμβουλη θέλω είμαστε ενα στάδιο πριν.....
    (A)

  31. Ανώνυμος

    Γεια σας ειμαι η κατια,ειμαι 17 χρονων κ τα ειχα εδω και 7 μηνες με ενα αγορι στην ιδια ηλικια με εμενα.. αλλα υπηρξαν καποια προβληματα κ τσακωμοι και ετσι χωρισαμε ομως ειχαμε κρατησει επαφη κ εγω τον ηθελα ακομα κ εκεινοσ το ιδιο και ειχαμε μιλησει και μ ειπε να ξαναειμαστε μαζι κ προσφατα τα ξαναβρηκαμε!εκεινος πριν χωρισουμε κ τα ξαναβρουμε μου ελεγε συνεχεια οτι θα ηθελε να προχωρησουμε αλλα εγω δν ημουν ετοιμη για τπτ και μ ειπε οτι θα περιμενε αλλα λογω των προβληματων οπως ανεφερα παραπανω χωρισαμε κ η σχεση δν ειχε προχωρησει..τωρα αυτο που με απασχολει ειναι οτι εφοσον ξαναειμαστε μαζι θα θελει σιγουρα μετα απο καποιο διαστημα να ολοκληρωσουμε,εγω νιωθω ετοιμη πλεον αλλα ουτε εγω ουτε κ εκεινος δν εχει εμπειρια και δν ξερω ουτε τι κανω οταν ερθει αυτη η στιγμη (να ολοκληρωσουμε) ή εστω στα προκαταρκτικα και φοβαμαι οτι θα πονεσω πολυ κ δν ειναι κατι ευχαριστο για μενα..αλλα κ για το αγορι μου πιστευω!επισης φοβαμαι οτι επειδη θα ειναι η πρωτη φορα ισως παρασυρθει κ δν προσεξει τοσο τις κινησεις του..τι μπορω να κανω κ τι πρεπει να γνωριζω?

  32. Ανώνυμος

    Αφου δεν σου χουν περασει απ το μυαλο τι δουλεια εχεις σε αυτο το site..αα;

  33. Ανώνυμος

    Είμαι 12 ετών και έχω σοκαριστει απο κορίτσια ηλικίας 13 μεχρι 16 ετών να εχουν κάνει έρωτα ή να σκέφτονται να κάνουν κάτι σχετικό κατα την γνώμη μου δεν το θεωρώ σωστό για τους εξής λόγους :γιατι απο το θέμα της υγεία ακόμα τα εσωτερικά όργανα αναπτύσσονται , δηλαδή αν στη ηλικια των 13,14,15και16 κάνουν έρωτα δηλαδή μεχρι τα 21 του χρόνια τι θα κάνουν εξάλλου πρεπει να ζήσεις την παιδική σου ηλικια εγω προσωπικά δεν θα έκανα τίποτα μεχρι την ενηλικίωση και ούτε σχέσεις με αγόρια φιλία και χαμουρεματα δεν θέλω μεχρι να έρθει η φυσιολογική ηλικια ετσι και αλλιώς αυτο έρχεται απο μόνο του δεν χρειάζεται να πιέσουμε της καταστάσεις

  34. Ανώνυμος

    Περιμένω γνώμες

  35. Ανώνυμος

    Ακου να δεις εχω σχέση 2χρόνια. τώρα είμαι 16 κ αυτός 18.όταν φτάσαμε τότε 8μήνες έκανα έρωτα για 1η φορά. συνολικά εκείνη τμήνα το κάναμε 6φορές αλλά για λίγο γιατί δεν ήθελα λόγω πόνου κ τον έκοβα.δυστυχώς όμως ήμουν 98% έτοιμη ως αποτέλεσμα να το μετανιώσω. από τότε δεν έχουμε ξανακανει τπτ.σ παρακαλώ λοιπόν να το κάνεις όταν είσαι 1000% έτοιμη γιατί εγώ που δεν ήμουν υποφέρω κάθε μέρα

  36. Ανώνυμος

    paidia egw eimai 13 ta exw me enan pou einai 17 kai to exoume kanei den mporw na pw wraio htan sthn oikogenia m ta leme polu xima auta gia to sex alla den to exw pei akoma oti to exw kanei ti lete na tous to pw?:)

  37. Ανώνυμος

    perimeno apanthsh an kai einai ligo malakia:*

  38. Ανώνυμος

    koritsiaaaa xriazomai 1 apanthsh grhgora gt mporei kamia mera na m 3efigei

  39. Ανώνυμος

    episeis otan blepw kati anabw kai den 3erw ti na kanw gia auto mhpws prepei na to diorthosw??:(
    eimai se dhlimaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!:@

  40. Ανώνυμος

    ooouuuuuuuuuuf too ekana kai xalafrosa apo thn katapiesh tou agoriou m!!!!!!!!:(

  41. Ανώνυμος

    eeeem eisai 13 ta exeis me 17 to exete kanei kai exeis kai porosei koita3te th poutanes bgagei h koinoniaaaaaa!!!!!!!!! themou se parakalw swse meeeeeeee!!!!!!!!:)

  42. Ανώνυμος

    bore ante kai gamisou kargia pou tha me peis emena poutana ti se niazei ti kanw egw an thelw eimai kai lesbia an thelo paw kai me to soi m ok? dhladh esu poson xronwn eisai k den to xeis kanei??????

  43. Ανώνυμος

    egw kali m gia na 3ereis den eimai kamia anomali san esena k to soi s eimai 16 kai den to exw kanei akoma auto 3erw kai kanoun oi logikoi anthropoi:)

  44. Ανώνυμος

    kouklitsa m to soi m na to afiseis usixw ok? kai gia na 3ereis den to hthela kai polu auto alla 3ereis twra autos einai 17 einai proxo kai fobomoun mhn me parathsei kapoia mera loipon pou eirthe katalathos sthn koubenta mas mou to zhthse kai autos egw tou zhthsa ligo xrono kai autos to dextike meta apo kana 2 meres piga spiti t kai tou eipa thn apofash m autos me eide ligo prbliatikh k m eipe an to metaniosa egw tou eipa oxi kai telika egine auto alla polu siga 3ereis k kati allo den m exei erthei akoma periodos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@ prepei na anisixisw???

  45. Ανώνυμος

    ouaou twra epatha soc den i3era oti arxise etsi sorry re se pare3eigisa prepei na einai polu kalo agori etsi?kai den pirazei oti egine to thema me thn periodo den prepei na se anisixei katholou o kathenas tha to pathene auto mhn fobase gt tha s rthei alla ligo argoporimenh k auto einai polu kalo!!!!!!!!! piste4eme:*:*

  46. Ανώνυμος

    ok den pirazei to 3erw oti einai kalos reeee kai euaristo gia auto me thn periodo parepiptontos pou meneis?

  47. Ανώνυμος

    apo thessalonikh esu?apo p eisai?

  48. Ανώνυμος

    popo teleia polu konta eimaste egw apo krhth

  49. Ανώνυμος

    Παιδιά εγω ειμαι 14-15 τα έχω με ενα παιδί 15-16 είμαστε μαζί ενα χρόνο και εχουμε συζήτηση τα πάντα για να ολοκληρώσουμε αυτός μ λέει οτι θα ήθελε να προχωρησουμε αλλα σέβεται και μ λέει όταν τ νιωσω να ολοκληρώσουμε τι να κάνω μια συμβουλη θέλω είμαστε ενα στάδιο πριν.....
    (A) παρακαλώ μια απάντηση γρηγορΑ

  50. Ανώνυμος

    k gw thelw na kanw sex

  51. Ανώνυμος

    δεν εχεις ιδεα ποσο πολυ συμφωνω με την γνωμη σου . Αν ειναι δυνατων δεκατριων χρωνων κοριτσακια που ακομα δεν εχουν βγει απο τ αυγο να θελουν και σεξ τρομαρα τους.Που να σπασει το προφυλακτικο και να δουν μετα.Εχει γεμισει ο κοσμος απο εφηβες μητερες που πληρωνουν πολυ ακριβα το λαθος μιας βραδιας.ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ 13-16 ΤΟ ΣΕΞ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ.

  52. Ανώνυμος

    Πόσο είσαι αλλα έχεις βρει τον κατάλληλο για κάτι τέτοιο νιώθεις πραγματικά έτοιμη

  53. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ 14 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΣΚΕΛΩΜΑ:'(

  54. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΝΑ ΕΚΤΩΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ.ΧΕΣΤΗΚΑ ΚΙ ΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΚΟΜΑ.

  55. Ανώνυμος

    Καλα είστε πολυ πουτανακια εσείς τα δακατριαχρονα όχι ότι πανε πίσω και τα δεκαεξαχρονα

  56. Ανώνυμος

    κοριτσια θα σας το πω με οραιο τροπο λοιπον το sex δεν ειναι παιχνιδακι γιαυτο σας το λεω οποιοσ ειναι απο 18 και κατω ειναι πολυ σοβαρο για να το κανει ιδικα τα κοριτσια ποθ ειναι 13 ελατε ρε κοριτσακια τωρα καντε λιγο ιπομονη μεχρι τα 18 και πανω σας το λεω μονο για το καλο σας:)

  57. Ανώνυμος

    den pate na gamithite lew gw opte theloume mporoue na kanoume SEX idika na pernoume PIPA me opoion 9eloume opou theloume ok?

  58. Ανώνυμος

    nta ra nti rla nta nta ori nta rla nti rla nta nta nti rla nta ....:$

  59. Ανώνυμος

    poso xronon eise esei pou les oti 9es na kaneis sex????????????????????????fantazomai oti 9a eise kana kolomikio 13

  60. Ανώνυμος

    poso xronon eise esei pou les oti 9es na kaneis sex????????????????????????fantazomai oti 9a eise kana kolomikio 13

  61. Ανώνυμος

    Γεια σας ,το ονομα μου ειναι ΜΑρια και ειμαι 17...τα εχω εδω και 7 μηνες με ενα 18 ...ολο το προηγουμενο διαστημα ηταν γλυκος,τρυφερος μαζι μου...Καθομασταν μαζι στο δωματιο ξαπλωμενοι αλλα δεν καναμε τιποτα ....απλως συζηταγαμε...Τις δυο προηγουμενες εβδομαδες αρχισε να μιλαει καπως αποτομα,προστυχος μαζι και μου ζητησε να προχωρησουμε...Τελος παντων τη προηγουμενη Κυριακη, Ειχα παει στο σπιτι του , στο σαλονι συγκεκριμμενα (οι γονεις του ελειπαν εκεινη την μερα)καιι καθομασταν αγκαλια στο καναπε ...Συζηταγαμε για διαφορα θεματα(παντα προστυχα)Και σε καποια φαση ερχεται στο θεμα εκεινο(να προχωρισουμε)Του ειπα οτι δεν το ειχα σκεφτει ακομα και οτι ηθελα χρονο...αλλα εκεινος με παραπλανησε και με εφερε στο 78% να προχωρισουμε....Αρχισε να με φιλα απειλητικα και επεσε πανω μου...εγω προσπαθησα να φυγω αλλα ματαια ,η δικια μου δυναμη ηταν μηδαμινη μπροστα στην δικια του...ετσι χωρις να το θελω του εδωσα προσβαση μεσα μου ...Του ελεγα να σταματησει και εκεινος μου απανταγε "λιγο ακομα"....ο πονος ηταν αφορητος...η ολη διαδικασια κρατησε 2 ωρες(πως αντεξα?)Υστερα οταν τελειωσαμε μου ζητησε συγγνωμη και οτι παρασηρθηκε ....Αρχισε να κλαψουριζει για συνχγωρεση ....και τον συνχγωρεσα...Απο τη επομενη μερα κιολας αλλαξε συμπεριφορα προς το καλυτερο...ομως αυτο κρατησε για τεσσερις μερες..Επειτα αρχισε παλι τις προστυχες σε αργο τυπο....Αυτη ειναι η ιστορια μου...ηθελα να σας ρωτησω...με χρησιμοποιει?
    Θα χαρω πολυ να μου δωσετε την συμβουλη σας....

  62. Ανώνυμος

    Εσεις τα 13χρονα και τα 14χρονα μαναδες εχετε να σας μαζεψουνε λιγο που θελετε απο τωρα να το κανετε...κοιταχτε να χαρειτε την παιδικη ηλικια γιατι δεν θα την ξαναβρειτε και αφηστε το σεξ.....εγω στα 13 ηξερα μονο κρυφτο και κυνηγητο και εσεις μαθατε το σεξ....χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν αλλα μην σκευτεστε αυτα απο τωρα εχετε καιρο μπροστα σας.....ακου εκει μου γραφει η αλλη ερεθιζομαι απο τα 13 που πας μωρη?......τουλαχιστον μην γινεστε ρεζιλι στις σελιδες.......

  63. Ανώνυμος

    PSOLEEEEEEEES KRAOU KRAOU 13XRONA KRAAAAUUUU...POU PATEE REEEE???

  64. Ανώνυμος

    Άκου καλά τι θα πω : στο σχολείο μου μια 13 το έκανε με έναν 17 χωρίς προφύλαξη. Θα σε αφήσω να μαντέψεις τι έγεινε μετά. Γι'αυτό ενα θα σου πω.μην κανείς κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα!!

  65. Ανώνυμος

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;13 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΆΝΕΤΕ ΣΕΞ;!ΜΑΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ;ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΥΙ ΕΙΣΤΕ ΩΡΙΜΕΣ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!!!

  66. Ανώνυμος

    Πιστεύω ότι και τα 16 ειναι νωρίς απο τα 18 και πάνω

  67. Ανώνυμος

    Ρε παιδια αυτο που θα σας ρωτήσω ειναι ψύλο άσχετο μεχρι πια ηλικια λεγεσε παιδι σας παρακαλω πείτε μου

  68. Ανώνυμος

    Καλημερα σας ειμαι 16 χρονων τα εχω με ενα παιδι 3 χρονια και νομιζω πως ολοκληρωσαμε μπηκε λιγο μεσα μου και μετα επειδη πονεσα βγηκε επειτα ομως οταν ημουν πλεον σπιτι μου ετρεξε λιγο αιμα και για 2 συνεχομενες μερες καφε υγρα. Και τωρα φοβαμαι διοτι στις 11 του μηνος θα επρεπε να μου χει ερθει περιοδπς και ειναι 15.Γενικα ο κυκλος μου ειναι σταθερος. Μηπως αφου ολοκληρωσεις ο κυκός σου εχει καποιες ανωμαλιες? Ή υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης? HELP!!

  69. Ανώνυμος

    Απο οτι καταλαβα δεν ησουν ετοιμη για να ολοκληρωσεις.Αυτος ηταν απαραδεκτος απεναντι σου διοτι δεν σε ρωτησε αμα θελεις αλλα σε πιεσε για να το κανετε. Σε χρησιμοποιησε περνοντας αυτο που ειχες πολυτιμο.Εισαι σε μια καλη ηλικεια για να κανεις ερωτα. Μα ποτε δεν ειναι η καταλληλη ηλικεια αν δεν νιωθεις μεσα σου ετοιμη.Λοιπον εγω θα σου προτεινα να του εξηγησεις οτι δεν σου αρεσει ολο αυτο που γινεται και να τον προειδοποιεισεις πως εαν συνεχισει θα χωρησετε.(εαν θες και εσυ φυσικα)

  70. Ανώνυμος

    Γεια σας ειμαι 17 χρονων τις προαλες ειχα μια σοβαρη συζητηση με την γιαγια μου..μου ειπε πως στα 19 χρονια της οταν παντρευτηκε δηλαδη πηγε με τον παππου μου.Λοιπον και μου ειπε πως κοιμουνται μαζι 50 ολοκληρα χρονια.Επισης μου εδωσε μια συμβουλη "Να ζησεις τα παιδικα σου χρονια κοριτσι μου και δεν θα χασεις με τον αντρα σου θα βαρεθεθς να κοιμασε" Για αυτο μην σκεφτεστε να κανετε ερωτα απο μικρες ηλικειες.Κρατηστς την αγνοτητα σας οσο πιο δυνατον γινεται. Και οταν αναφερω την αγνοτητα δεν ενωω μονο εναν παρθενικο κολπο αλλα και τα περαιτερω. Θα προλαβετε να κανετε ερωτα σε σημειο που θα το βαρεθειτε και μην ξεχνατε πως οσο πιο γρηγορα το κανετε τοσο πιο γρηγορα θα βαρεθειτε.

    Υ.Σ Δεν προσπαθω να σας κρινω αλλα να σας συμβουλεψω για αυτην την ασχημη εποχη που ζουμε.

  71. Ανώνυμος

    Λεγεσαι παιδι μεχρι την ωρα που θα ωριμασεις.Ηλικειακα μεχρι τα 18

  72. Ανώνυμος

    Παιδια πηγα να παρω τεστ κυησης ειμαι εγκυος τι θα κανωωωω????

  73. Ανώνυμος

    Esena koricimou etsi opos se kovo ite to kanis ite den to kanis to eidio einai

  74. Ανώνυμος

    Ας μην ανοιγες τα μπουτακια σου,να μην γινοταν αυτό που έγινε τωρα...έπρεπε να ελέγξεις αν το αγόρι σου είχε πάρει προφύλαξη...πρέπει να σκεφτείς παρά πολύ καλά αν θα το κρατήσεις..απ τη μια το να ρίχνεις ένα παιδί είναι αμαρτία και απ την άλλη είσαι πλ μικρή για παιδί..τα αγαπάς τα παιδιά;εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα το κραταγα ΓΤ αγαπάω παρά πλ τα παιδιά και πάντα ήθελα ένα αδερφάκι αλλά θα φοβόμουν τη γεννά ΓΤ μπορεί και να πάθεις τπτ κακό...εισαο μικροσωμη η μεγαλοσωμη;

  75. Ανώνυμος

    Γειά, εχω μια φιλη που τ έχει με τ αγόρι τησ 4 χρόνια είναι 16κ οι δύο κ σκέφτονται να προχωρήσουν άν κ οι φιλη μου τ θέλει πολύ έχε ι κάποιους ενδοιασμους τ λέτε να κάνει τελικά? εγώ τησ εχω πει ότι θά έρθει από μόνο του αυτό..

  76. Ανώνυμος

    Συμφωνώ μαζί σ!!!

  77. Ανώνυμος

    Πιστεύω ότι από όλες χωρίς να θέλω να θίξω κάποια είσαι η ποιο σωστή

  78. Ανώνυμος

    Τι έγινε με τ θέμα σ τελικά (τησ εγκυμοσύνης δηλ)

  79. Ανώνυμος

    Παιδια τελικα δεν ειμουνα εγκυος λαθος εκανε το τεστ

  80. Ανώνυμος

    εγω ειμαι 10 ετων και το εχω κανει με εναν 20 χρονο (πλακα κανω)

  81. Ανώνυμος

    Γεια σας κ απο εμενα..διαβαζα τα σχολια και μου φαινεται περιεργο το πως σκεφτεστε να προχωρησετε ενω ειστε 13.δεν το σκεφτομουν καν τοτε!αλλα ειναι κ αναλογα το ατομο! εγω ειμαι 16 και τα εχω με ενα παιδι που ειναι στα 21.μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση και τον θελω..εχουμε κανει προκαταρκτικα και μου ειχε πει πριν 2-3 βδομαδες αμα θελω να προχωρησουμε.του ειπα οχι γιατι δεν ενιωθα ετοιμη..μου ειπε οτι μπορει να περιμενει και οτι δεν προκειται να χωρισουμε επειδη δεν προχωρησαμε..δεν με πιεζει καθολου..απο τοτε δεθηκαμε πιο πολυ κ ειμαι πιο σιγουρη για το πως νιωθω γι'αυτον..αναβουμε πολυ και οι δυο οταν βρισκομαστε κ χθες μ ειπε αν σκεφτομαι να προχωρησουμε..του ειπα οτι νιωθω ετοιμη απλα δεν ξερω...μου ειπε οτι ουτε αυτος θελει να ειναι ετσι η πρωτη μου φορα (μεσα σε αμαξι) και οτι αν ειναι να γινει θα γινει καπου καλυτερα..μου φερεται πολυ καλα αλλα εξακολουθω να εχω καποιες αμφιβολιες καθως θα ειναι η πρωτη μου φορα..φοβαμαι λιγο κ δεν ξερω τιποτα σχετικα με αιμα και πονους..θα με βοηθουσατε αν μ λεγατε τιποτα! ευχαριστω πολυ και περιμενω απαντηση :)

  82. Ανώνυμος

    Ειμαι 17 και τα έχω εδώ και 9 μήνες με το αγορι μμ.Πριν 3 μήνες μιλήσαμε για αυτό το θέμα κ του είπα ότι δν νιώθω έτοιμη.Προχθές του είπα ότι τον θέλω πολύ και θέλω ναπροχωρήσουμε.Την επόμενη μέρα πήγα σπίτι του και οι γονείς του έλειπαν.Μετά από λίγη ώρα φιλιομασταν στο δωμάτιο του και μου λέει σε θέλω και μου έβγαλε το βρακί και μου έκανε γλυφομουνι.Τότε γύρισαν οι γονείς του και βιαστικά κρυφτηκα στην ντουλάπα.Όταν αυτοί πήγαν στην κρεβατοκάμαρα εγώ έφυγα χωρίς να με πάρουν είδηση.Δν ξανακαναμε τπτ από τότε.Τρεισ ΜΗΝΕΣ μετά πήγαμε 2ημερο με το σχολείο και τον πήρα τηλ. Και ήρθε στο δωμάτιο μου.Με το που μπήκε μέσα (εγώ ήμουν με την πετσέτα του μπάνιου) με ξάπλωεα στο κρεβάτι και εβγαλΕ την πετσέτα μου.Εγώ όπως είπαμε δεν είχα πρβλμ.Μετά μου έκανε πλ γλυφομουνι και μετά εγώ στοματικό.Μετά μπήκε και εγώ πόνεσα πλ και έβγαλα αίμα λίγο όμως.Ήταν πλ όμορφα.Ένιωθα σαν να πετάω στα σύννεφα.Δύο εβδομάδες μετά ήρθε σπίτι μου και του έκανα στριπτίζ.Και μετά τα γνωστά.Το θέμα είναι ότι τρ κάθε μέρα θέλει να το κάνουμε αλλά εγώ όχι.τι να κάνω;τσακωνόμαστε συνέχεια και δεν το θέλω αυτό

  83. Ανώνυμος

    Εγω ειμαι 14..διαβασα. ολα ΤσιακίρηΧριστιάνα σχολια. Ειδα κοριτσια 13να σκεφτονατι Αμα Θανάσησ κανουν ή οχι σεξ!!! Φένια λεω και εγω το σκεφτομαι συνεχεια και Θεώνη πολυ να κανω.(ερεθιζομαι και συνεχεια ) αλλα ποτε δεν θα ημουν σε δηλειμα απο αυτην την ηλυκια ακομα και αν μου το ζητουσε ο φιλος μου Θα ηθελα να πω ναι αλλα εννοειτε πως θα ελεγα οχι. Γτ ειναι απαραδεκτο αυτο το πραγμα και σε τετοιες ηλυκιες μαλιστα!!!!!

  84. Ανώνυμος

    Εγω στην θεση σου θα ηθελα πολυ να δοκιμασω μπορει α ελεγα και ναι.

  85. Ανώνυμος

    Να αναφέρω και εγώ τη δική μου ιστορία..πάω Δευτέρα λυκείου και πριν από 2 περοπου εβδομάδες έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου σεξ με το αγόρι μου..το θέμα δεν είναι ότι δεν ήμουν έτοιμη...το θέμα είναι ότι δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά...ήμασταν στο σχολείο και περπατούσαμε και είδαμε μια πόρτα που ποτέ δεν είχαμε αναρωτηθεί τι περιηχε...μπήκαμε και βρήκαμε κάτι σκαλιά τα οποία και ανεβήκαμε..βρήκαμε μια έδρα και πολλά θρανία γεμάτα σκόνη..καθώς κοιτούσα τον χωρο γενικά εκείνος βρήκε το κλειδί και κλείδωσε..εγώ τον ρώτησα γιατΙ και μου είπε θα δεις..έρχεται με πιανει,με φιλάει και με ξαπλώνει στην έδρα...εγώ του είπα ότι δεν ήθελα να είναι έτσι η πρω(τη μου φορά) στο πρω με έκοψε με ένα φιλί..τελως πάντων δεν μπορούσα να φύγω και το κάναμε..εγώ πονούσα και αιμορραγουσα...χάσαμε και 2 ώρες μάθημα...εγώ ένοιωθα πλ άβολα και ήμουν σίγουρη ότι ήταν στημένο ολο αυτό και ήξερε τι είχε μέσα αυτή η αίθουσα...τελως πάντων τις επόμενες μέρες ήμουν πιο απόμακρη....το Θέμα είναι ότι δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά...αλιως το φανταζομουνα...καταρχήν δεν ήθελα να είναι στημένο και μέσα σε εκτόνωση τρελού πάθους!θα προτιμούσα να ήμασταν σε έναν καναπέ και να φιλιομασταν.. Να έρθει απ ο μονο του ολο αυτό κοαι όχι μέσα σε εκτόνωση τρελού πάθους!το θέμα είναι ότι τώρα μετΑ από αυτό είμαι πολύ απόμακρη!και εκεινος με ρωτάει γιατί και εγώ κάθομαι και τον κοιτάω σαν χαζή..προς χωρισμό το βλέπω!τι να κάνω;να του εξηγήσω ότι δεν ήθελα να ηταν έτσι η πρώτη μου φορά η να τον χωρίσω;σκέφτομαι να του εξηγήσω ότι δεν ήθελα η πρώτη μου φορά να είναι έτσι και ότι αν είναι να το ξανακάνουμε όπως το φαντάζομαι!τουλάχιστον σε κρεβάτι και όχι στο σχολείο!!

  86. Ανώνυμος

    ειμαι 15 και εχω κανει σεξ με εναν 25 χρονο μηπως ηταν λαθος

  87. Ανώνυμος

    ειμαι 14 και εκανα σεξ με εναν καθηγητη μ

  88. Ανώνυμος

    Ειναιι κανεις εδω ν με ακουσει??

  89. Ανώνυμος

    λοιπον παιδια εγω ειμαι 13 και εχω προχωρισει ιδη με ενα αγορι που ειναι και αυτος 13 και δε πονεσα καθολου αλλα μετα ενιωθα λιγο ασχημα αχ δεν ξερω τι λετε βρε παιδια να το ξανακανω η οχι δεν πονεσα καθολου μου αρεσε αλλα ενωθα και λιγο ασχημα οπως και να εχει τι κανω τωρα?βοηθεια?

  90. Ανώνυμος

    Παιδιά τρολάρετε έτσι;;Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω, για 13χρονα που κάνουν απο στοματικό μέχρι πρωκτικό σεξ, για ανήλικα που βγαίνουν με μαντράχαλους (παιδοφιλία λέγεται) για σεξ χωρίς αντισύλληψη, κοντεύει να μου πέσει το μαλλί!
    Πάτε καλά;Και το σημαντικότερο πάνε οι γονείς σας καλά;Αντί να διαβάσετε κάνα μάθημα να ξεστραβωθείτε κοιτάτε πως να βγάλετε τα μάτια σας απο τα 13, που τα σχόλια σας είναι μέσα στο ορθογραφικά λάθη και το greeklish πάει γόνα;Μωρά μυξιάρικα είστε ακόμα, έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας, γιατί βιάζεστε, σας πήραν τα χρόνια;Και κάθεστε για βγάζετε τα σώψυχα σας σε ένα άσχετο blog, αντί να συζητήσετε με κάποιον ειδικό, έμπειρο, την οικογένεια σας και το μόνο που σας νοιάζει είναι αν πονάει η πρώτη επαφή;Λοιπόν σας έχω νέα:ΠΟΝΑΕΙ!Αν δεν βάλετε προφυλακτικό κινδυνεύετε απο αφροδίσια νοσήματα, AIDS, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κλπ.
    Φροντίστε η πρώτη φορά σας να είναι με κάποιον με τον οποίον μοιράζεστε αμοιβαία αισθήματα.Μην αφήνετε κανέναν να σας πιέσει για σεξ, να σας επιβληθεί χωρίς την θέληση σας, είναι παράνομο και διώκεται ποινικά.Μην κάνετε σεξ για να μην χάσετε κάποιον, απλά δεν το αξίζει.Το σεξ είναι μια εμπειρία που για να γίνει απολαυστική θέλει ωριμότητα, το πιθανότερο είναι στα 13 και στα 15 να μην ξέρετε που πάνε τα τέσσερα και να σχηματίσετε λανθασμένη ιδέα για το τι είναι αυτό.
    Είναι φυσικό να έχετε ερωτικά ερεθίσματα, είστε σε μια ηλικία που είστε κινητές ορμόνες , για αυτό επαναλαμβάνω, μιλήστε με ειδικό, με την μητέρα σας, σίγουρα δεν είναι εκείνες χαζές και εσείς πιο έξυπνες.

  91. Ανώνυμος

    Πας καλα?!? Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά σκέψου το σεξ! 14 χρόνων άλατα θέλετε και σεξ! Ήθελα να ήξερα πού βρίσκονται οι γονείς σας! -.- Άμα μείνεις έγκυος τι θα κάνεις; =/

  92. Ανώνυμος

    Έλεος! 13 χρόνων νιανιαρο και θες κι αγόρι! Το σεξ σε μάρανε! Ε ρε Ελλάδα πού καταντήσαμε! Μ'αρέσει που νομίζετε ότι τους αγαπάτε κιόλας, βόδια! Τυφλή είσαι; Άμα διάβαζες εσύ η ίδια τι γράφεις θα αηδίαζες με τον εαυτό σου!

  93. Ανώνυμος

    Ποσο δίκιο παίζει να έχεις; Θλίβομαι όταν βλέπω ότι 13χρονα-1 χρόνο μεγαλύτερα μου δηλαδή-κάνουν τέτοιες αηδίες; Εύχομαι για το καλό τους και της κοινωνίας μας γενικότερα να τα φαντασιώνονται, καθώς αμφιβάλλω για τα λεγόμενα τους! Τώρα εάν το εννοούν, λυπάμαι μονάχα τις οικογένεια τους... +/

  94. Ανώνυμος

    μην κολλατε....καντε σεξ οταν η καρδια σας το πει...ολα τα αλλα ειναι κλισε...

  95. Ανώνυμος

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  96. Ανώνυμος

    Ωραιος είσαι ρε φίλε! Τότε γιατί δεν πάμε να κάνουμε σεξ από τα 10; Ναι μεν, να κάνουμε σεξ όταν μας το πει η καρδιά μας, αλλά η καρδιά μας να ειναι στη θέση της-το ίδιο και το μυαλό μας, πράγμα που εσύ δε φαίνεται να διαθέτεις! =/ Α ρε Ελλάδα, που έφτασες; Ακόμα και τα 13χρονα να θέλουν να κάνουν έρωτα, καλά-καλά δε βγήκαν απ'το αυγό!! -.- Συμμορφωθείτε γιατί δεν σωζομαστε!

  97. Ανώνυμος

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  98. Ανώνυμος

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  99. Ανώνυμος

    γεια σασ ειμαι 15 προσ 16 χρονων ειμαι με ενα παιδι συνομηλικο μου..10 μηνεσ περιπου..εχουμε φτασει μεχρι τα προκαταρτικα....τον τελευταιο καιρο συζηταμε να προχωρησουμε...μου ειπε οτι θα προχωρησουμε μονο αν ειμαι ετοιμη και 100% σιγουρη γι αυτο..θελω να με βοηθησε..για το αν προχωρησουμε η οχι?

  100. Ανώνυμος

    exw sxesh edw kai 3 xrwnha. hme 17.5 xrono kah den proxorhsame akomh, den me phezh apla nnomhzw hme ethmh. pos na shgoyrefto?

  101. Ανώνυμος

    Όσες είστε 13-17 εγώ λέω να πάτε να διαβάσετε Αρχαία και Μαθηματικά μπας και ξεστραβωθείτε και μορφωθειτε λίγο...Η σωστή ώρα της καθεμιάς είναι γραφτή,θα έλθει μόνο του...Και όσο συντηρητική και να ακούγεται αυτή η άποψη,διαφυλαξτε στο ακέραιο όσο μπορείτε την ηθικη σας,μην δίνετε στον καθένα τόσο ανετοιμα και απερίσκεπτα,ένα από τα πιο πολύτιμα ,αποκλειστικά δικά σας πράγματα...

  102. Ανώνυμος

    Δίκιο έχεις! Κι εγώ την ίδια άποψη έχω! ΜΗΝ πιέζετε τις καταστάσεις, όταν κάτι είναι να έρθει, θα έρθει από μόνο του ώστε να το ευχαριστηθούμε κι εμείς περισσότερο. Όσο για τις πιτσιρίκες που θέλουν να πειραματιστούν, θα τις συμβούλευα να ΜΗΝ προχωρήσουν, αφού είναι-εκτός των άλλων-επιβλαβές για την υγεία. Ο οργανισμός σας δεν έχει αναπτυχθεί σωστά και το σεξ θα τον επιβαρύνει περισσότερο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεται να δημιουργηθούν προβλήματα. Μήπως αλλάξατε γνώμη;

  103. Ανώνυμος

    Γεια σας κoριτσιαα.. λoιπoν εχω και εγω ενα πρoβλημα.. τα εχω με ενα παιδι 1μισι χρoνo δεν εχoυμε κανει τιπoτα παραπανω απo τo να φιλιoμαστε επισης τoν εχω αφησει να με ακoυμπησει κατω απo την μπλoυζα μoυ και πανω απo τo παντελoνι μoυ.. εγω ειμαι 17 εκεινoσ 19. Τoπρoβλημα μoυ ειναι oτι ερεθιζoμαι συνεχως.. αλλα θελω να πρoχωρησoυμε αλλα δεν ξερω γτ φετoς δινω πανελληνιες αλλα η αδερφη τoυ και oλες oι φιλες μoυ μoυ λενε ναπεριμενω.. δεν ξερω τι σκατα να κανω.. επισης δεν τo εχoυμε συζητησει πoτε αυτo τo θεμα περι σεξ και μια φoρα ετσι oπως με επιανε πηγε να βαλει τo χερακι τoυ μεσα απo τo παντελoνι μoυ αλλα εγω τoυ τo εβγαλα κανoντας τoν να πιστεθει μαλλoν oτιδεν θελω τιπoτα.. αλλo πoυ εγω λιωνω.. καθoμαι πριν κoιμηθω και σκεφτoμαι πως θα ειναι η πρωτη μoυ φoρα μαζι τoυ..! Επισης εφoσoν ειναι μαζι μoυ 1μισι χρoνo και δν τ εχoυμε αναφερει δν με εχει πιεσει καθoλoυ και oμως τo ξερω oτι τo θελει και τo θελω πoλυ και εγω... τι να κανω...?????

  104. Ανώνυμος

    Βουρ στον πατσα!τι περιμένεις;

  105. Ανώνυμος

    Όχι βουρ,να το ξανασκεφτείς με περισσότερη ωριμότητα,πριν κάνεις το οτιδήποτε.

  106. Ανώνυμος

    eimai 13 xronon kai thelo na kano sex einai fysiologiko?

  107. Ανώνυμος

    Ωχ Παναγιά μου τι άλλο θα ακούσουμε,εδώ μέσα????

  108. Ανώνυμος

    κοριτσιααα!! ειμαι περιπου 15 χρονων και τα εχω με το αγορι μου 2 μηνες ..το ξερω οτι δεν ειναι αρκετο για να προχωρησω αλλα δεν ξερω νιω9ω διαφορετικα με αυτον..ακομα και οταν φιλιομαστε ερε9ιζομαι..επισης καταλαβα οτι δεν ειμαι η μονη που φοβαται για τον πονο και για το αιμα..αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο οδηνηρο ειδικα αν δεν ειναι η πρωτη του φορα 9α καταλαβει ως αισ9ανεσ9ε το αγχος που εχετε εσεις μπορει να το εχει και το αγορι σας...|ενιγουει!!|
    εχουμε αναφερει αυτο το 9εμα και εχουμε πει την γνωμη μας και εχω προσεξει οτι εχουμε την ιδια αποψη για αυτο το 9εμα..δεν τα εχουμε πολυ αλλα το σκεφτομαι κα9ε ωρα..φυσικα τον αγαπαω και μου φερεται πολυ τρυφερα και γλυκα αλλα δεν εχω καταλαβει αν 9ελει να προχωρησουμε..εγω παρα την μικρη μας σχεση νομιζω οτι ειμαι ετοιμη να προχωρησω και δεν νομιζω να το μετανιωσω..νομιζω οτι οσο ετοιμη βασικα και να νιωσω 9α διστασω οταν ερ9ει η στιγμη ειτε ειναι σε μια βδομαδα ειτε ειναι σε 2 μηνες..

    η γνωμη σας???!!

  109. Ανώνυμος

    παιδια μια ερωτησηη....για αυτες που εχετε παρει πιπα εχει καποια γευση το πεος ??

  110. Ανώνυμος

    Ειναι απολύτως φυσιολογικό να θες απο τα 13 ... Εγω εκανα πρωτη φορα στα 13 και ειμαι 14 ... Ήταν τέλεια ουτε αίμα έβγαλα ουτε τίποτα , αλλα στο σχολειο πολλές με κορόιδευαν που το εκανα τοσο νωρίς , αλλα αντί να τις ακούσω επιδη προσωπικά μου άρεσε το ξανακάνα αλλες 3 φορές ! :) ειναι πολυ ωραιο <3 το εκανα με το αγορι μου , αν και το γνώριζα 15 μερες ! Πήγαμε σπιτι του και όπως φιλιομασταν μου λέει :δεν θέλω να σε πιέσω αλλα μήπως θες ? τότε εγω του ειπα φυσικά και έγινε το όλο πράγμα :) δεν το μετάνιωσα καθόλου ουτε εγω ουτε αυτός και τωρα είμαστε όλοι μια χαρα ^^ αυτος τοτε ηταν 15 και το είχε κανει άλλη μια φορα . Το είχαμε ξανασυζητησει και μου είπε οτι δεν πολυ ευχαριστήθηκε γιατι η κοπέλα δεν τον ήξερε και δεν υπήρχε συναίσθημα ... Μου άρεσε που δεν έβγαλα το μπλουζάκι και το σουτιέν καν , και δεν εχει καμία σχέση με αυτά που βλέπαμε στις τσόντες παρα ηταν πολυυυυυυ καλυτερο . Τωρα ειναι και ανάλογα με το δικό σου σώμα , εμενα περίοδος μου είρθε στην 5η δημοτικού άρα ήμουν οκευ ... Γενικά εσθανομουν άβολα γιατι δεν είχα πολυ στήθος , αλλα αυτο δεν μας πείραξε καθόλου ! Μόλις τελειώσαμε μετα απο λίγο , με ρώτησε αν μου άρεσε και οτι αν οχι να μην το ξανακάνουμε τωρα και γενικά ηταν πολυ καλός μαζι μου ! Είμαστε ακομα μαζι και περνάμε φανταστικά ... Κανε το αν νιώθεις έτοιμη απλα μην επηρέαζε σε απο τους άλλους και μην εχεις τύψεις για την ηλικία σου :) πιστευω πως αν εχεις αγορι το οποίο να σου αρεσει θα ειναι μια χαρα ! Βέβαια πρωτηνω να ειναι μεγαλύτερος γιατι θα ειναι λογικα και πιο έμπειρος και πιστευω πως βοηθάει πολυ αυτο !

  111. Ανώνυμος

    Βασικα εγω πιπα πήρα πρωτη φορα στα 16 μου ... Θα έλεγα ξυνη γεύση σαν γάλα ? περιπου . Εχω να παρω καιρό :/ ηταν πολυ ωραιο συναίσθημα και πραγματικα το απολαμβάνεις ! Ο ίδιος μόλις τελειώσαμε μου είπε οτι ηταν τέλειο και οτι παίρνω τέλεια πίπα .γενικα απο οτι κατάλαβα τους αρεσει η αργή πιπα με αρχικά γλύψιμο και μετα στο στόμα ...εμενα τωρα που ειμαι 19 μου αρεσει παρα πολυ να μου κανει γλύφομουνι και γενικα να μου 'πασπατευει' το στήθος (μπορει να ακούγεται ανώμαλο αλλα //) γενικα , δεν ξέρω αν ο κάθε π***σος εχει και άλλη γεύση γιατι πιπα 3 φορές πήρα απο τον ιδιο .μην βιαστείτε πάντως να το κάνετε , εγω ήθελα απο τα 15 αλλα το ιδιο το αγορι μου όσο περίεργο και αν ακούγεται μου είπε οτι δεν θα είμαστε έτοιμοι και ώριμοι , και ετσι το κάναμε την ίδια ακριβώς μέρα ενα χρονο μετα ..τωρα να σου πω δεν ξέρω δεν ήθελε απο την πρωτη φορα να του παρω πιπα αλλα του πήρα στη δεύτε

  112. Ανώνυμος

    Λοιπόν , εγω ειμαι 13 και αυτά που ακούω ειναι τραγικά ρε φίλε ! Ποιο μαλακιστιρι κανει τοσο νωρίς σεξ ! Κανονικά νομίζω πως πρεπει να εισαι και απο 15 και πάνω στην χώρα μας .καταρχην τα όργανα σου δεν θα εχουν αναπτυχθεί σωστά !!! Αν η άλλη λέει οτι δεν εχει καν περίοδο ...που πας μαρηη??? πρεπει να περάσουν 2 χρόνια απο την πρωτη σου περίοδο ώστε να εχει αλλάξει το σώμα σου και να μπορείς να υποστείς την όλη διαδικασία !

  113. Ανώνυμος

    Εμ , επιδη καθησα και διάβασα μερικά πράγματα εδω στα σχόλια τα παιξα γμτ !και οχι δεν θύμωσα με τα 13 χρονα γιατι αν εχουν αναπτυχθεί σωστά και εχει περάσει το χρονικό διάστημα απ την περίοδο (1-2 χρόνια) οκ ειναι ! Εχω φρικαρει με εσάς που σας κατα πιέζουν και χωρίς να το πολυθελετε το κάνετε ! Εγω τωρα ειμαι 16 και πρωτη φορα το εκανα Πέρσυ ...ηταν μια τέλεια εμπορεία πόνεσα αλλα λίγο , και κοριτσια δεν εχει καμία μα καμία σχέση με τις τσόντες !!! Ειναι αισθησιακο και υπέροχο .εμενα έγινε στο σπιτι του ενώ έλειπαν οι γονείς του .με φιλαγε στην αρχή και με ρώτησε αν θα ήθελα κάποια στιγμή να το κανουμε , ε εγω επιδη ήθελα παρα πολυ φυσικά και καθησα πάνω του και με αγκάλιασε τοτε εγω άρχισα να τον ξεντύνω ,και εκείνος εμενα ...μετα με φιλαγε παντού και εγω το ιδιο . Ειναι 2 χρόνια μεγαλύτερος μου και το είχε ξανακάνει αρκετές φορές ! Μέχρι τωρα είμαστε μαζι και το κανουμε σχεδόν κάθε μέρα ... Ειναι τέλειος και πάντα οταν τελειώνουμε κοιμόμαστε αγκαλιά . Εγω τωρα εχω αυτο το πρόβλημα , θέλω συνέχεια ! Η όρεξη μου για σεξ ειναι τεράστια ! Πολλές φορές σχεδόν τις περισσότερες το ξεκινάω εγω ... Τι να κανω ? μηπος εχω πρόβλημα ?

  114. Ανώνυμος

    γεια σας κοριτσιαα! ειμαι 15 και αυνανιζομαι καθε μερα σχεδον απο τοτε που μ ηρθε η περιδος (στα 13).το προβλημα μ ειναι οτι δεν μπορω να βαλω δαχτυλο ή οτιδηποτε αλλο στον κολπο μ δηλ μονο τρυβωμαι και νομιζω οτι φτανω σε οργασμο...μπορει καμια να περιγραψει πως ειναι οταν εχεις οργασμο??

  115. Ανώνυμος

    Εγω να σου πω ειμαι ακριβώς το ιδιο ειμαι 12,5 και σε λίγο γίνουμε 13 ! Εμ , βασικα εγω δεν ξέρω πως να αυτοηκανοποιηθω άρα και δεν το κανω , απλα βλέποντας τσόντες και βάζοντας ζεστό νερό !

  116. Ανώνυμος

    Gia sou lena eimai 16 xronwn kai ton teleutaio kairo exw edoni epithimia gia sex pisteuw pws einai isws arketa nwris alla pragmatika tha h9ela na mou peis poia tha prepei na einai ta aparethta prokatartika gia na upar3ei pi9anws ligoteros ponos wste an er9ei ekeini h stigmh na einai ligotero epodini kai perissotero 3exwristh gia mena.!

  117. Ανώνυμος

    as apadisei opoios mporei egw perimenw tis sumvoules sas!

  118. Ανώνυμος

    Να σου πω την αλήθεια κι εγώ όταν αυνανίζομαι δεν βάζω το δαχτυλο μέσα γιατι φοβάμαι μην κάνω τπτ και τραυματιστώ οποτε ήτε βάζω το δαχτυλο πανω απο τα ρουχα με δύναμη στην περιοχη ήτε χωρίς ρούχα αλλα επιφανιακά. Ελπιζω να σε χω βοηθήσει λιγουλακι :)))) (Βίβιαν)

  119. Ανώνυμος

    Geia eimai h maria kai pragmatika 9elw th vohtheia sas den exw dwsei pote glwssofilo kai den 3erw pws ginete 9a hthela na mou dwsete merikes sumvoules gia thn texnikh kai ton tropo me ton opoio tha prepei na filisw to agori m !

  120. Ανώνυμος

    ευχαριστω πολυ βιβιαν για τη συμβουλη σου!! παιδιαα κατι ακομα ποσες απο εσας βλεπουν τσοντεςς???

  121. Ανώνυμος

    Λοιπόν εγω βλέπω και πολλές φορές κάνω και chat sex απο ανωνυμο προφιλ και πιστευω λειτουργει βεβεα τωρα τελευταια επειδη κυκλωφορουν πολλοι ανωμαλοι και λεν διαφορα το χω κοψει και συστηνω να μην κανεις κατι παρομοιο. Τεσπα καλυτερα να βρεις καποιον αλλο τροπο να αυτοικανοποιηθεις οπως με δαχτυλο. Ελπιζω να σου φανηκα χρισιμη (Ελεάννα) ♥♥♥

  122. Ανώνυμος

    Κορίτσια πριν το σεξ πρεπει το αγορι να σ βάλει δαχτυλακι για να μπορέσει να μπει πιο ευκολα το πεος; Σας παρακαλώ κοινότητα σ αυτο που σας ρωτάω ειναι αναγκη να μαθω. :)))))

  123. Ανώνυμος

    καλο θα ηταν να ξεεκινησετε με δαχτυλακι γτ ετσι θα υγρανθει οσο πρεπι ο κολπος σου και θα εισχωρησει πολυ πιο ευκολα το πεος τουυ ειδικα αν ειναι η πρωτη σου φοραα!! ελλεαννααα σε ευχραιστω για τη συμβουληηη!!

  124. Ανώνυμος

    Τπτ οτι θες εδω ειμαι εγω ;)

  125. Ανώνυμος

    Λοιπον καταρχας πρεπει να του μιλησεις και οχι να τον χωρισεις αν βεβεα τον αγαπας εξηγησε του πως πραγματοκα θες να γινει το σεξ μεταξυ σας για να ικανοποιει εσενα πρωτα απ ολα και ξεψου οτι αυτη θα ειναι μια αναμνηση που θα την θυμασε για παντα γι αυτο φροντησε να την βλτιωσεις οσο το καλυτερο πολλά φιλια !

  126. Ανώνυμος

    Κοριτσια χαλαρωστε λιγο ειστε ακομα 13!!! Εγω οταν ημουν 13 χαιρομουν να μ πιανει ο αλλος το χερι και οχι το βυζι...η πρωτη φορα ειναι κατι μοναδικο για ολα τα κοριτσια...ολες σκεφτοντα τον πονο,και το αιμα που θα βγει...αλλα αν εισαι σγρη με αυτον που εχεις διπλα σου και σε αγαπαει θα το κανει αυτος να μην νιωσεις τπτ...παρολο που ειμαι 16 κ δεν εχω προχωρησει αρνουμαι κατηγοριματικα σε ολες τις προτασεις...η πρωτη φορα δεν πρεπει να ειναι κανονισμενη πρεπει να βγει απο μονη της...φιλακια |Ν| <3

  127. Ανώνυμος

    Συμφωνω απολυτα |Ν| και εγω 16 ειμαι και δν εχω κανει τπτ ακομα. Ελεαννα

  128. Ανώνυμος

    Παιδιά για χαλαρώστε λίγο..διάβασα όλα τα σχόλια και έχω μείνει άναυδη!κάνετε σεξ από τα δεκατρία παίρνετε πίπες κ ποσά αλλά πού ντρέπομαι ακόμα και να τα γράψω..ξέρω ότι πολλές φορές σε αυτές τις ηλικίες δεν ξέρουμε τι είναι το σωστό και τι είναι το λάθος..όμως δεν είναι φυσιολογικό να ολοκληρώνει μια κοπέλα από τα δεκατρια και τα δεκαπέντε όσο ώριμη και να νομίζει πως είναι..έχετε όλον τον καιρό μπροστά σας μην κάνετε πράματα για τα οποία μπορεί να μετανιωσετε..και να είστε σίγουρες ότι αν ξέρατε περί τίνος πρόκειται..δεν θα μιλούσατε για σεξ αλλά για έρωτα..γιατί αυτό πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι και είναι δυστυχώς το μόνο πού δεν έχετε αναφέρει..εγώ είμαι δεκαέξι και δεν έχω κάνει σχέση ακόμα..μπορεί καμια φορά να μην μ αρέσει αλλά ξέρω να περιμένω όσο χρειάζεται..ελπιζω πραγματικά όλες εσείς πού είστε στην ηλικία μου και σκέφτεστε να προχωρησετε να το αφήσετε για μια άλλη φάση της ζωής σας πού θα ξέρετε πραγματικά τι θέλετε..να'στε καλα

  129. Ανώνυμος

    Εγώ διάβασα κάποια από αυτά που λέτε.Θέλω να απαντήσω στην κοπέλα που είπε ότι την πίεσε το αγόρι της να κάνει σεξ(4 Μαιου 2013).Κοπελιά αυτό που έκανε ο νεαρός θεωρείται βιασμός και κακοποίηση, γι' αυτό το λόγο εσύ έκλαιγες όταν τον είδες ξανά.Σου μίλησε το ένστικτό σου.Εκείνος όμως σε γοητεύει με αγκαλιές και φιλιά και γι αυτό δεν τον χωρίζεις.Αν συνεχίσεις μαζί του θα έχεις σοβαρό πρόβλημα και κινδυνεύει η ψυχική σου υγεία!

  130. Ανώνυμος

    Εγώ έχω να πω στα 13 χρονα να προσέχουν πολύ με τις σεξουαλικές σχέσεις. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε κάτι σε αυτή την ηλικία, γιατί είστε πολύ μικρές ακόμη. Το σεξ δεν είναι μόνο ευχαρίστηση, αλλά σημαίνει πολύ παραπάνω πράγματα απ' ότι νομίζουμε, τα οποία δεν είναι έτοιμα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία να δώσουν.Ειδικά, εαν πιέζεστε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προχωρήσετε, όποιον κι αν έχετε απέναντί σας. Ακόμη κι αν θεωρείτε ότι τον αγαπάτε πολύ. Δυστυχώς η κοινωνία μας σήμερα πιέζει να προχωράμε και να ολοκληρώνουμε τις σχέσεις μας και κατακρίνει τα άτομα που έχουν καθυστερήσει να ολοκληρώσουν τις σχέσεις τους. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι μέγα λάθος και είναι ταμπού και τίποτα παραπάνω. Η γνώμη μου είναι ότι το σέξ πρέπει να γίνεται μετά τα 20 ή 18 το πολύ, γιατί αλλιώς πρόκεται για ανώριμες αποφάσεις, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Ακόμη, το ιδανικότερο είναι να ολοκληρώσει κάποιος τη σχέση του, αφού είναι σίγουρος ότι θα είναι μαζί με τον άλλο και αφού τον εμπιστεύεται απόλυτα. Πιστεύω ότι αν είμαστε έτοιμοι γι' αυτό δε θα πονέσουμε καθόλου, ακόμη κι αν είναι η πρώτη μας φορά. Η ολοκληρωση θα γίνει αβίαστα και χωρίς πόνο. Τα κορίτσια ή τα αγόρια που λένε ότι πονάνε όταν κάνουν πρώτη φορά σέξ, σημαίνει ότι απλούστατα δεν ήταν έτοιμα και πιέστηκαν. Ειδικά για τα κορίτσια, πιστεύω ότι πονάνε, επειδή νιώθουν άγχος και πίεση την πρώτη φορά. Έτσι, τα γεννητικά όργανα πιέζονται και δεν αφήνονται, γι' αυτό το λόγο πονάνε. Γι' αυτό ακόμη κι αν πάτε να ολοκληρώσετε, αν βλέπετε ότι πονάτε, σημαίνει ότι δεν είστε ετοιμες/οι. Αφήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα έρεθει κάποτε η στιγμή που θα είστε έοιμοι/ες! Ευχαριστώ!

  131. Ανώνυμος

    Συμφωνώ μ' εσένα κοπελιά. Χαίρομαι που είσαι τόσο ώριμη στην ηλικία σου και δε βιάζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν αρμόζουν σε αυτήν. Κι εγώ είμαι 22, αλλά δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη. Δεν το θεωρώ ντροπή, γιατί ξέρω ότι δεν έχει έρθει ακόμη η κατάλληλη στιγμή για 'μένα.Χαίρομαι που δεν έχω κάνει κάτι, γιατί ξέρω ότι αν έκανα σε μικρότερη ηλικία, απλώς θα το μετάνιωνα. Και ακόμη ξέρω ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη ο κατάλληλος άνθρωπος για 'μένα...

  132. Ανώνυμος

    ρε ημαστε καλαα??! πανε τα 13 να το κανουν και λενε οι ηταν και πολυ ωραιο και πουτσες μπλεε?? εγω 13 χρονων εδωσα το πρωτο μου φιλι και ενιω9α και προχωω!
    επισης για αυτες που δισταζουν..κοριτσια να ξερετε οτι το αγχος της πρωτης φορας που εχετε εσεις εε ενα τετοιο αγχος εχουν και τα αγορια αν 9α γινει καλα..αν 9α σας αρεσει και ολα τα σχετικα..επισης μην κανετε κατι αν δεν ειστε ετοιμες για αυτοο..ειδα πολλα σχολια που λενε οτι σας πιεζουν τα αγορια σας..ακομη και αν τα εχετε πολυ καιρο μαζι του αν σας αγαπαει και σας σεβεται δεν 9α εφτανε ποτε στο σημειο να σας πιεζειι..9α πρεπει να σεβαστει την επιλογη σας..και αν δεν?αριστερο δεξι και αντε γειαα! να παει σε καμια αλλη που 9α του κα9εται πιο ευκολα αφου δεν ικανοποιειται απο εσαςς..
    εε και εγω που ειμαι 15 τα εχω με ενα παιδι 5 μηνες πανω κατω και εχουμε συζητησει για αυτο το 9εμα και μου λεει οτι δεν 9ελει να κανουμε κατι αν δεν ειμαι εγω ακομη ετοιμηη..και ετσι πρεπει!! προτιματε δηλαδη να κανετε κατι που 9α το μετανιωνετε μεταα?? και εμενα ειναι καιρος για να ολοκληρωσω..γιατι οντως νιω9ω ετοιμηη..ενταξει 9α σας φανει λιγο παραξενο μαλλον αλλα εχω ζησει τοσα με αυτον και μου εχει συμπεριφερ9ει αψογααα!!(βεβαια ειναι διαφορετικα σε κα9ε σχεση)
    και επιπλεονν...πειτε οτι κανετε κατιι..αν μετα απο μισο με εναν μηνα σας παραπτησειι?τι γινεται τοτε? τα ονειρα που ειχατε μαζι βαρκα γιαλο μεταα?τοτε ειναι που 9α μετανιωνετε την ωρα και την στιγμη που δω9ηκατε στον αλλον..
    και εγω ακομη στην σκεψη ειμαι μην φανταστειτε δηλαδη οτι το αποφασισα παει και τελος! παντως καποια πραγματα τα εχουμε κανει ...
    και ο,τι ειναι να γινει 9α γινει στην ωρα του..δεν 9α κανονιστει μερα και ωρα προς 9εου!
    αλλες εχουν φτασει 25 χρονων και δεν εχουν ολοκληρωσει ακομη..τι εχουν χασειι?ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣΣ... εζησαν τα παιδικα τους χρονια οπως επρεπε χωρις να ασχολουνται με το σεξ και μπουρδες..(μεσα σε αυτο που λεω ειμαι και εγω το παραδεχομαι!δεν 9α πρεπε ο ξερω)

    σκεφτειτε παντως κανετε που κανετε η προφυλαξη δεν ειναι κακη..και οχι μονο για την εγκυμοσυνηη για πολλα πραγματαα!! ;))

  133. Ανώνυμος

    ego eimai 18 kai to exo kanei 28 fores :p

  134. Ανώνυμος

    Ειμαι 18 και θελω πολυ να κανω σεξ ομως δεν εχω σχεση..Τι να κανω?

  135. Ανώνυμος

    Εγω θα του το πο Εικόνα τι θα πι

  136. Ανώνυμος

    re eimai 13 kai paizei fash me enan pou paei 2a lukeiou me piezei na to kanoume omws egw fobame mhn pa8w tpt kai fobame oti 8a ponesw ti na kanw?

  137. Ανώνυμος

    Είσαι παρά πολύ μικρή για να ολοκληρώσεις τα γεννητικά σου όργανα δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα εντελώς,κινδυνεύεις από σεξουλακικως μεταδιδόμενα νοσήματα και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη,όσες προφυλάξεις και να πάρετε ο κίνδυνος παραμένει είστε πολύ μικροί και οι δύο.μάθε ακόμα ότι εάν πραγματικά νοιαζόταν για σένα θα σ έλεγε να ΜΗΝ το κάνετε.αυτονόητα αυτά πού γράφω φυσικά για έναν ώριμο άνθρωπο,αλλά όπως φαίνεται εσύ δεν είσαι και αν μπορώ έστω και από εδώ να αποτρεψω αυτό που πάς να κάνεις εάν δεν το έχεις κάνει ήδη,θα το κανω

  138. Ανώνυμος

    παιδιά εγώ είμαι 13 και καμία φορά ερεθιζομαι και σκέφτομαι το θέμα σοβαρά αλλά δεν κάνω τίποτα γιατί 1 με όλα αυτα που διάβασα στα σχόλια άλλαξα γνώμη και 2δεν έχω αγόρι.... και επειδή είμαι όχι χοντρή ας το πούμε ευσωμη νιώθω ότι αν δεν αδυνατισω η βγάλω τα φρύδια η δεν ξέρω και γω τι θα μεινω για πάντα μονή μου...αν και νομίζω ότι κτίρια τρέχει με ένα παιδί δηλαδή ότι με γουσταρει αλλά δεν ξέρω ακόμη.. βοήθεια

  139. Ανώνυμος

    Γλυκουλα μ αυτα που λες για την εμφανιση σ να μν τα ξαναπεις σε παρακαλω ο καθε ανθρωπος ειναι ομορφος και ολοι μπορουν να βρουν αγορι αρκει να το θελουν πολυ...τεσπα οσον αφορα το σεξ καλητερα να το ξεχασεις εισαι πολυ μικρη να φανταστεις κι εγω 17 ειμαι και δν εχω κανει ακομη πρεπει να περιμενεις οσο χρειαστει ενταξει? Εχεις ερεθιστει ποτε απο κτ?

  140. Ανώνυμος

    Παιδια εδω κ 2 βδομαδες μιλαω με ενα παιδι και πριν 3 μερες καναμε φαση και του πηρα πιπα....τι να κανω για να κανουμε σχεση?
    Υ.Γ ειναι πολυ καλο και σοβαρο παιδι

  141. Ανώνυμος

    Καλησπερα..ειμαι 15 και το αγορι μου 18..δεν το εχω ξανα κανει αλλα αυτος ναι! Δεν με εχει πιεσει καθολου στο θεμα σεξ απλα το συζηταμε αρκετα συχνα..τον αγαπαω ειναι πολυ καλο παιδι..και εγω θελω να προχωρησω μαζι του..απλα δν τα εχουμε πολυ καιρο..τι να κανω;

  142. Ανώνυμος

    Να ρωτησω κατι?:) παιζει ρολο αν ηταν η πρωτη φορα που ολοκληρωσε μεσα μου?

  143. Ανώνυμος

    Δηλαδή έλεος.. 13 χρονών να έχετε προχωρήσει τόσο πολύ.. Εγώ είμαι 17 και ούτε που το σκέφτομαι.. Έχω δώσει μία υπόσχεση στον εαυτό μου πως η πρώτη μου φορά θα είναι με τον άντρα μου.. Δεν δεν σκέφτομαι να αθετησω την υπόσχεση μου γτ ξέρω πως θα είναι ο μόνος που θα με προσέξει εκείνη την στιγμή.. Και πως σίγουρα θα με αγαπάει.. Και δεν θα έχω αμφιβολίες.. Είμαι Αλβανίδα και για αυτό έχω κάποιες παλιές αντιλήψεις πάνω στο θέμα.. Λόγω νοοτροπίας της χώρας μου.. Θα σας πρότεινα να περιμένετε για τον σωστό άνθρωπο.. Γτ σε αυτές τς ηλικίες το μόνο που κάνουν είναι να σας δουλεύουν ψιλοχαζες.. Γεια σας :-)

  144. Ανώνυμος

    Για κανενα λογο μην το κανεις αν σε πιεζει σε μια σχεση το παν δεν ειναι μονο το σεξ και αν σε αγαπαει πραγματικα δεν θα τον χασεις επειδη απλα δεν κανατε σεξ θα το κανεις οποτε εσυ νιωσεις ετοιμη

  145. Ανώνυμος

    Μην προχωρισεις αν ηθελε να κανετε ερωτα και οχι απλα σεξ απλα δεν θα σε πιεζε εισαι 13 περιμενε ακομα η πρωτη φορα θα σου μεινει εισαι μικρη μην βιαζεις τα πραγματα ακομα δεν εχει σχεση αν τα εχεις ενα χρονο ή δυο ή και τρεις μηνες το σεξ δεν ειναι μονο σαρκικη απολαυση....

  146. Ανώνυμος

    Ειμαι τελειως κατα αυτου του θεματος κοιτα αν το κανεις μαζι του μονο για την απολαυση τοτε οκ..Αλλα αν οχι τοτε ποιος ο λογος να ερθει και η φιλη σου; ο ερωτας γινεται μεταξυ ΔΥΟ ανθρωπων που αγαπιουνται για να σου εκανε αυτη την προταση κατα την γνωμη μου σε θελει μονο για την απολαυση!!!

  147. Ανώνυμος

    Περιεργη υποθεση εχεις εσυ :/ λοιπον νομιζω οτι αυτος σε θελει μονο για το σεξ αλλιως θα ηταν αποκλειστηκα δικος σου και εσυ δικια του ουτε απλα θα φασωνοσασταν αλλα θεωρω το οτι να σε παρει απο πισω ειναι λιγο νωρις και σε μεγαλυτερη ηλικια αυτο θα εχει επιπτωσεις να το ξερεις

  148. Ανώνυμος

    Κοιτα η διαφορα ηλικιας χτυπαει πιο πολυ στο ματι επειδη εισαι ανηλικη το γεγονος οτι σου λεει να το ξανασκεφτητε δειχνει οτι σε νοιαζεται μην το βιαζεις και εσυ το πραγμα αν ειναι θα σας βγει δεν ειναι απαραιτητο να το προσδοκεις σε καθε συναντηση

  149. Ανώνυμος

    Ουτε εγω...φοβαμαο τον πονο πολυ

  150. Ανώνυμος

    Το να κανείς κάτι που δεν θες μόνο κ μόνο για να μην τον χάσεις ειναι κτ που ουτε καν πρέπει να το σκέφτεσαι. Αν σε αγαπάει πράγματικα θα περιμένει να νιώσεις εέτοιμη

  151. Ανώνυμος

    Κι εγω ειμαι 16 και βρεθηκα σε μια κατασταση που δεν το περιμενα,ας πουμε οτι ερωτευτηκα ή οτι νοιωθω παρα πολυ ωραια και γενικα ολα αυτα τα υπεροχα αισθήματα που νοιωθει καποιος για εναν αλλο ανθρωπο...το θεμα ειναι οτι ειναι 28 αυτος,δεν ξερω τι να ξανω.εγω παρθενα ειμαι εννοείται,δεν ειναι πως δεν ειμαι ετοιμη ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ απλα φοβαμαι για το πως θα αντιδράσει ο κοσμος,αλλα δεν μπορω να καταπιεσω τα συναισθήματα μου για το τί θα πει ο καθε ενας...!ειναι ειρωνια γτ εγω μοιαζω για 20 κι εκεινος για 22-23 και ειναι λιγο τρελό ολο αυτο..κι εκεινος απο την μερια τ νοιωθει πραγματα, αλλα φοβάται για την ηλικια μου,λεει πτι δεν θελει να μ δωσει μορφη δρν θελει να με πληγωσει αλλα οταν ειμαστε μαζι-αγκαλιά νοιωθουμε μια υπεροχη ενέργεια!ειμαστε κολλημενοι ο ενας στον αλλο για ωρες στην κυριολεξία πχ ήμουν μαζι τ απο τις 10 παρα το βραδυ μεχρι τις 3+(εγω ειχα πει οτι ημουν με την φίλη μου)δεν καναμε κατι απλα ειμασταν αγκαλιά και μιλαγαμε και νιώθαμε ο ενας τον αλλο και στο κατω κατω βα παει να γαμηθει η ηλικια...δεν ειναι οτι ειναι παιδεραστής ή εγω πουτανακι ,ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!Η ΗΛΙΚΙΑ ΡΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ..τωρα εχει παει διακοπές και θα συναντηθουμε μετα τον Αύγουστο ανυπομονώ..

  152. Ανώνυμος

    Γεεια..σας.θελω βοήθεια...

  153. Ανώνυμος

    γεια σας.εχω θεμα.ειμαι 15 και αυτος 16.ειμαστε 8-9 μηνες μαζι και γω .θελω να το κανουμε.το εχουμε συζητησει..όχι ακριβως αυτό..απλα πως βλεπει το σεξ..και ποια η διαφορα με τον ερωτα..ητανε πολύ γλυκα αυτά μ ειπε.και μιλησαμε για το σεξ μ λεει θελω ν τ κανουμε όταν ερθει η ωρα του..κ πηρα το δαχτυλο κ του το εβαλα πισω.ξερετε;) αλλα ντραπηκε γτ τ εκανε πρωτη φορα σ κοπελα..τεσπα..εγω θελω νιωθω πως ημαι ετοιμη(ξερω ότι μαγαπαει)αλλα όταν γινει ντρεπομαι..ότι θ βγει αιμα

  154. Ανώνυμος

    Γεια σας! Ειμαι 16 χρονων κααι το αγορι μου 18 δεν ειμαστε παραα πολυ καιρο μαζι αλλα γνωριζομαστε εδω κααι 4 χρονια. δεν εχουμε προχωρησει ερωτικα αλλα εχουμε κανει σχεδον ολα τα προκαταρκτικα.. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.. δεν ξερω πως θα φανει.. αλλα εκει που εβαζε δαχτυλο.. εβαζε 2 για την ακριβεια μετα ειχε αιμα στην βερμουδα του και ειχα και εγω στο σορτσακι μου.. δεν ηταν η πρωτη φορα που εβαλε απλα εγινε αυτο σημερα και δεν ξερω τι να υποθεσω.. υπαρχει περιπτωση να εχει σπααει ο υμενας σωστα? ηταν το πρωτο που σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ενιωσα πονο.. οπως προανεφερα το καταλαβα αργοτερα οτι ειχε αιμα... 2 ωρες περιπου μετα.. και αυτος δεν το παρατηρησε αμεσως..
    Θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε λεγοντας μου τι μπορει να εχει συμβει..
    Μαριααα εδωω

  155. Ανώνυμος

    Εγώ θέλω τόσο πολύ να το κάνω...νιώθω έτοιμη...δν αντέχω άλλο με το παραμικρό ερεθίζομαι αλλά εχω κάποιες αμφιβολίες , δν εχω βρει ακόμα τ κατάλληλο αγόρι μ όσους είχα σχέση δν ένιωθα τπτ για αυτούς μόνο ένας με ερεθιζε πολύ αλλά η εξωτερική του εμφάνιση δν ήταν και τόσο καλή και έτσι δν προχώρησα.Κορίτσια είμαι 15 καί είναι 18 τί να κάνω τών θέλω αλλά Δέν του τό εχω πει ακόμα όταν τον βλέπω λιώο

  156. Ανώνυμος

    Απλα προσπαθησε με αυτον να ερθεις πιο κοντα και να κανεις πολυ παρεα και απο εκει θα το καταλαβει οτι σου αρεσει..οταν λεω παρεα να του μιλας και να συζητατε διαφορα θεματα

  157. Ανώνυμος

    Είμαι 16 πολλές φορές νιώθω ετοιμη !! σκέφτομαι ομως το τι θα πουν η άλλοι και το γεγονός πτι μένω σε χωριο με κομπλαρει

  158. Ανώνυμος

    Κοιτα αυτο ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε απασχολει.Εσυ πρεπει να νιωθεις ετοιμη για τον εαυτο σου ωστε μετα να μην το μετανιωσεις.Αυτο που θα κανεις θα ειναι για εσενα κτ το αξεχαστο και παραλληλα σημαντικο.Λοιπον αρα κοιταξε να εισαι εσυ ετοιμη και μην σε ενδοιαφερει για το τι θα πουν οι αλλοι.Οι αλλοι θα σε κρινουν για οτι κι αν κανεις και για καλο και για κακο.Ελπιζω να ητεν χρησιμες οι συμβουλες μου

  159. Ανώνυμος

    Εγω πιστευω κοριστια πως οταν θες καποιον πραγματικα και νιωσεις πραγματικα ετοιμη να το κανεις μονο τοτε θα το κανεις...

    Εγω ειμαι 17 χρονων και δν εχω προχωρησει ..αν και πιστευω πως αυτο συμβαινει ετσι απλα ..χωρις πολλες σκεψεις ...εσεις τι λετε;

  160. Ανώνυμος

    Ε παιδια θελω βοηθεια..!!εχω σχεση εδω και 1 χρονο και 6 μηνες,δν εχουμε χωρισει ποτε καο δεν μαλωνουμε συχνα..περναμε υπεροχα,κανουμε τις βλακιες μας και ειμαστε ερωτευμενοι!! Λοιπον εχουμε προχωρησει μεχρι δαχτυλο και πιπα..μου ανεφρρε το θεμα να προχωρησουμε 2-3 φορες μονο και του ειπα οταν νιωσω ετοιμη θελω να το κανουμε ..και αυτος το δεχτηκε..εγω ειμαι 15 κ αυτος 17..Θελω να ειμαι μαζι του,αλλα νομιζω οτι ειναι νωρις για να κανω σεξ..οι φιλοι του του λενε συνεχεια να με γαμησει θελω δεν θελω,και αν δεν δεχτω να με χωρισει..αυτος ομως μαλωνει μαζι τους οταν μιλανε ετσι για μενα..!!φαινεται οτι με αγαπαει..βοηθηστε με πλζζζ!! -Π

  161. Ανώνυμος

    Εισαι δηλαδη σε διλημα,Κοιτα για να το κανεις πρεπει να νιωθεις ετοιμη αλλα και σιγουρη,και πιστευω πως εισαι λιγο μικρη μαλλον,γιατι και εγω ιδια ηλικια μαζι σου ειμαι για αυτο το λεω.Πρεπει να εισαι σιγουρη ωστε μετα να μην το μετανιωσεις...Και εγω σχεση αλλα οκ οχι ακομα σιγα σιγα ερχονται αυτα...Ελπιζω να βοηθησα

  162. Ανώνυμος

    Δεν θελω να το κανω απο τωρα..ειμαι μικρη και το ξερω..οσο και αν τον αγαπαω αν αρχιζει να με πιεζει κ δν σεβεται την αποφαση μου θα του πω ν χωρισουμε..και κατι ακομα,εσυ ζηλευεις το αγορι σου??...Ευχαριστω παρεπιμπτωντος:')

  163. Ανώνυμος

    Εμμμ να σου πω την αληθεια οχι και τοσο πολυ,αναλογως τις καταστασεις.Ξερεις τι,αυτοι πρεπει να μας ζηλευουνε...και να μας προστατευουνε ;),Ετσι πανε αυτα....Εσυ τον ζηλευεις??

  164. Ανώνυμος

    Ειμαι 14 και τα ειχα με μια συνομιληκη κοπελα 1,5 χρονο.. Βρηκε αλλον αλλα τωρα χωρισαν.. Τι να κανω για να την ξανακερδισω;

  165. Ανώνυμος

    Εγω ζηλευω σε λογικα πλαισια..να σε ρωτησω,αμα ηταν μια κοπελα που του μιλουσε συνεχεια και στο φβ και καθε φορα που τον εβλεπε εξω πηγαινε κ του μιλουσε,του εκανε συνεχεια λικε στο φβ..και το αγορι της εκανε λικε αλλα δεν εστελνε ποτε σε αυτην αυτος πρωτος..θα σε πρζ? :/

  166. Ανώνυμος

    Aν την αγαπας πραγματικα,προσπαθησε.Ξεκινα μιλα της και δες αν νιωθει ακομα κατι για σεναα..,αν καταλαβεις οτι νιωθω ρωτα την αν θελει να ξαναειστε μαζιι..!!

  167. Ανώνυμος

    Εεεμ ναι λογικα θα με πειραζε εστω και λιγο διοτi συμβαινει οτι κτ συμβαινει.. δεν γινεται συνεχεια το κοριτσι να βαζει πρωτη likes,το εχω παθει και εγω αυτο..εγω πιστευω οτι αυτη τον γουσταρει μαλλον,δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρη,υποθετω...Αυτα,εσυ τι πιστευεις για το θεμα σου???

  168. Ανώνυμος

    Και εγω αυτοο πιστευωω...οτι τον γουσταρει..τελικα κλεισαμε τα φβ και οι 2 μας και ειμαστε πολυ καλυτερα!!εσεις ποσο καιρο εχετε σχεση?

  169. Ανώνυμος

    η αληθεια ειναι οτι τα ειχαμε για 2με 3 μηνες αλλα επειτα δεν ξερω τι εγινε και αυτος δηλ.αρχισε και απομακρυνοταν χωρις λογο..και ετσι τωρα δεν μιλαμε αλλο.το κακο ειναι οτι εχω ακομα συναισθηματα για αυτον αλλα και αυτος για εμενα θα εχει,ειμαι σιγουρη.Αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι 4 χρονια μεγαλυτερος μου και απο την αρχη ηταν γενικα επιφιλακτικος μαζι μου...Σε ολα και τωρα ειμαι στον αερα δεν ξερω τι να κανω..Αν μπορεις να με βοηθησεις...

  170. Ανώνυμος

    α ναι ξεχασα να σου πω αυτο δεν εχει και πολυ καιρο που εχει γινει...

  171. Ανώνυμος

    Γεια σας ειμαι 18 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σοβαρη σχεση ουτε και τ εχω κανει...ομως γενικα πιστευω πως ειμαι ετοιμη να το κανω....
    ομως τωρα εχω σχεση με ενα παιδι εδω και 2 μηνες και ειναι 3 χρονια μεγαλυτερος μου και εχουμε μιλησει γι αυτο και του εχω πει οτι ειναι νωρις γιατι δεν τα εχουμε πολυ καιρο....μετα απο ποσο καιρο πιστευετε οτι ειναι η καταλληλη στιγμη?
    επισης ενω γενικα ειμαι πολυ καλα μαζι του και ειναι ο μονος που μου βγαζει να κανω κατι παραπανω μαζι του και δεν τον ντρεπομαι
    δεν ξερω αν πραγματικα ειμαι ετοιμη γιατι δεν φοβαμαι γενικα απλα αν δεν ειμαι ετοιμη τελικα και το μετανιωσω?
    πλζζζ απαντηστε μου!!

  172. Ανώνυμος

    Κοιτα,αφου λες οτι και οι 2 εχετε αισθηματα αξιζει να προσπαθησετε να ειστε παλιι μαζι ;) σου ευχομαι οι επιθυμεις να το εχεις!!

  173. Ανώνυμος

    ααα σε ευχαριστω πολυ μακαρι,αλλα αν ειναι θα ερθει μονο του ολο το ζητημα.Σε ευχαριστω πολυ παντως,που μενεις

  174. Ανώνυμος

    Ε ναιι!!Κοντα στην Κοζανη,εσυ? Αμα γινειι κατι πες μμ :)

  175. Ανώνυμος

    Πο πο!Εχω παει στη κοζανη ειναι πολυ μακρια απο εδω...Εγω μενω στον Πειραιααα.Ναι αμε θα σε ενημερωσω αν υπαρχει κτ καινουριο,Εχεισ κπ παρατσουκλη να σε λεω εαν τυχει να σουξαναγραψω κτ.Εμενα με λενε Βανεσα

  176. Ανώνυμος

    Ναιι οντως ειναιι μακρυα!!τι ωραιοο ονομαααα :') εμενα μ λενε Πενυ!!θα περιμενω νεα σου κοριτσιι μου!

  177. Ανώνυμος

    χαρηκα Πενυ!να σου πω κτ.. εγω θελω να ξανα ειμαι μαζι του,μηπως εχεις καμια ιδεα τι να κανω..πως να ξαναπαω κοντα του

  178. Ανώνυμος

    Καιι εγω χαρηκα!Κοιτα,μπορεις να ξεκινησεις να του μιλας και αν δεις οτι νιωθει και αυτος πραγματα για σενα,μππορεις να του ζητησεις να ειστε και παλιι μαζι..σου ευχομαιι να τα ξαναβρητε:)

  179. Ανώνυμος

    Σε ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες σου :)

  180. Ανώνυμος

    Παρακαλω Βανεσα :) ενημερωσε με για τις εξελιξεις!

  181. Ανώνυμος

    geia sas me lene fay kai eimai 15 ! exw sxesh 1xrono aki 5 me ena paidi poy einai 17 exoyme proxorisei sta prokataktika kai pisteyw oti eimai etoimh gai na kanw sex to provlhma einai oti otan eixame klhsei ena xrono eixa paei spiti toy kai hmastan monh mas etsi etsi moy eixe zhthsei an h8ela kai egv na proxorhsoyme kai ot eixa apanthsh nai otan mphke mesa moy ponesa ligo kai travixtika pisw (htan af8ormito ) exoyme pei na 3qnaprospa8hsoyme apo tote kai to allo savvato ua paw spiti toy 8elw na moy dwsete symvoylesss gia to ti prepei na kanww sas parakalw mhn me grapsete sas efxaristw poly

  182. Ανώνυμος

    Διαβασε το αρθρο "πρωτη φορα σεξ,τι να κανω"

  183. Ανώνυμος

    Το δικο μου προβλημα δεν εχει σχεση με το σεξ,αλλα επειδη βλεπω οτι βοηθατε αποφασισα να γραψω κ εγω..Λοιπον,εχω σχεση με εναγορι εδω και 1 χρονο και 7-8μηνες..ημουν πολυ ερωτευμενη μαζι του αλλα τωρα τελειταια εχω ξενερωσει πολυ..Ειναι ενα παιδι στο φροντιστηριο που φαινεται να του αρεσω,καο μενα μου αρεσει λιγο..ειναι πολυ γλυκος και ομορφος!!μου την ψυλοπεφτει και λιγοο..Στο αγορι μου δν εχω πει τπτ..τι να κανω?? Βοηθηστε με

  184. Ανώνυμος

    Πενυυυ τι κανεις??με θυμασαι??τελικα του εστειλα μηνυμα και μιλησαμεεε ειμαι πολυ χαρουμενη πραγματικαα,μιλαμε κανονικα ολα οκ ειναι,εσυ τι κανεις,πως εισαι???

  185. Ανώνυμος

    Egw eimqi 15 kai den to exw kanei. Den m piese pote kai eipe oti tha me perimenei. Kserw oti thelei k einai dyskolo n krath8ei. Twra niwthw kai gw etoimh kai erethizomai poly syxna. Exei qrxisei k aytos ja me xoyftwnei k xthes p koimh8hka spiti t fainotan oti piezotan poly na mh to kanoyme. Prospathoyse na mh me plisiazeu pl alla me xoyftwne pio poly ap oti synh8ws.Niwthw poly etoimh alla den kserw pws na toy to ferw.

  186. Ανώνυμος

    E kai ntaksei gia na pw thn alh8eia kai daxtylo m exei xwsei(ena mono) kai xeraki exei bale genika ekei pera kai m tribetai sthn pqraliq polles fores...:) kai shmera tha paw spiti t gt leipoyn oi goneis t. Ti na kanwwww?

  187. Ανώνυμος

    Χερομαι Βανεσααα:) Εγω μια χαρα!!Σας ευχομαι κ σχεσηη ^.^ χεχε^^

  188. Μαγκες φοβαμαι να το κανω και ειμαι 13

  189. Ανώνυμος

    Δν χειαζεται να το κανεις απο τωρα..εισαι πολυ μικρος και τα γενετικα σου οργανα δν εχουν αναπτυχθει ακομα..

  190. Ανώνυμος

    γεια σας..ειμαι 15 και τα εχω 3 χρονια με ενα παιδι, 16. ειμαστε πολυ καλα μαζι, μεχρι στιγμης μονο του τον εχω παιξει καιι παντα χυνει, τωρα μου ζηταει να του παρω πιπ@. Τι να κανω?

  191. Ανώνυμος

    Εγω ειμαι τ κοριτσι π εγραψε απο πανω.Αμα σ αρεσει παρτου αλλα προσεχε μη σε θελει μονο γι αυτο. Εγω ρε π;ιδια βοηθεις πλιιιιιιιζ τι να κανω?

  192. Ανώνυμος

    Γεια σας, με λένε Νεφέλη και είμαι 15. Τα έχω με ένα παιδί τρία χρόνια και δε με έχει πιέσει ποτέ στο θέμα του σεξ. Σήμερα ήρθαμε πολύ κοντά, άρχισε να ''σπρώχνει'' για να μπει μέσα μου, κι εγώ δε μιλούσα. (-μου άρεσε-)Το πρόβλημα είναι όμως πως όσο κι αν έσπρωχνε δεν μπορούσε για κάποιον λόγο να μπει. Ωσπου μετά από πολλή προσπάθεια, και αφού δεν καταφέραμε τίποτα, του είπα ''μη'' και τραβήχτηκε αμέσως. Δεν πόνεσα, απλά τρόμαξα που δεν γινοταν τιποτα. Μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε λέγοντας μου γιατι μπορεί να συνέβη αυτο;;(που δεν μπορούσε να μπει, εννοω) ευχαριστω.

  193. Ανώνυμος

    Λοιπόν.. είμαι 13 και θα μιλήσω ανοιχτά..
    Μπορείτε να με χαρακτήρισετε ως νιανιαρο αλλά για κάποιο.λόγο ερεθιζομαι πολύ εύκολα.. τώρα τελευταία είμαι αρκετά υγρή.. Στο άκυρο.. δεν έχω σχέση καιρό τώρα γτ με θεωρώ άσχημη και δεν νομίζω να είμαι η μονή που το που το πιστεύει..τέλος πάντων..δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα..μόνο φάση..δεν ξέρω καν αν λέγεται φάση αυτό που έχω κάνει..θέλω.να κάνω προκαταρκτικα αλλά ντρεπομαι και φοβάμαι..καλά..για το σεξ δε ν το συζητω.. είμαι πολύ μικρή ακόμα..😞

  194. Ανώνυμος

    Ειμαι 16 και εχω σχεση με το αγορι μου μισο χρονο... Νοιωθω ετοιμη να προχωρησω μαζι του γιατι τον εμπιστευομαι και δεν με εχει πιεσει καθολου... Τωρσ ομως νοιωθω ετοιμη ομως εχψ λιγο αγχος.. Βασικα δεν ξερω τι να κανω πως να στηθω... Φοβαμαι και δεν θελω να τον απογοητευσω ουτε να γινω ρεζιλι μπροστα του... Τι να κανω;;

  195. Ανώνυμος

    Ειμαι 15 θελω πολυ να το κανω ομως φοβαμαι μηπως δεν παει κατι καλα μηπως μαθευτει μηπως το αγπρι μου ειναι ανωριμο σε αυτο το θεμα ειναι 14 δεν ξερω παντως το θελω πολυ τι να κανω?