ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Συμβουλές για ένα καλύτερο σεξ 0 σχόλια

καλύτερο σεξ   Η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού περνάει και αυτή κρίσεις και δεν γίνεται να είναι το ίδιο "θερμή" όσο στην αρχή που γνωριστήκατε.Παρόλα αυτά,μην απελπίζεσαι!!Υπάρχουν απλές και μικρές συμβουλές για να αναθερμάνεις την σχέση σας και να περάσεις αξέχαστες βραδιές!
1.Καιρός για νέα μέρη
   Σκέψου να πήγαινες κάθε μέρα έξω στο ίδιο μέρος και να παρήγγελνες τον ίδιο καφέ.Δεν θα βαριόσουν;
Σίγουρα στο λέω εγώ!Έτσι και η σεξουαλική σου ζωή!Μην στηρίζεσαι συνέχεια στα ίδια και τα ίδια!Η ρουτίνα στην ερωτική ζωή μπορεί να αποβεί καταστροφική.Κάνε σεξ σε νέα μέρη, δεν υπάρχει μόνο η κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σου!Δοκίμασέ το και σίγουρα δεν θα χάσεις!
2.Φτιάξε ατμόσφαιρα στο σπίτι
    Το καλό σεξ προϋποθέτει μία ρομαντική ατμόσφαιρα.
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο... αρκεί να έχεις φαντασία και να σκεφτείς τι αρέσει πιο πολύ στον καλό σου.Στις διαχρονικές αξίες είναι πάντα το αγαπημένο του φαγητό φτιαγμένο από τα χεράκια σου, τα αναμμένα κεριά , αισθησιακά αρώματα και χαμηλός φωτισμός!Όπως και να έχει θα είναι μία έκπληξη που σίγουρα δεν θα αφήσει ασυγκίνητο τον σύντροφό σου!
3.Αλλαγή γκαρνταρόμπας
    Δεν είπα να σηκωθείς να πας για ψώνια και να αλλάξεις όλη την ντουλάπα σου!Μπορείς όμως να ανανεώσεις όμως τα εσώρουχά σου ή ακόμα και να αγοράσεις ένα καινούριο άρωμα που θα σαγηνεύσεις το ερωτικό σου ταίρι!Κάτι πιο τολμηρό από αυτά που συνήθως φοράς ίσως να διεγείρει τις αισθήσεις του και να έχεις μία αξέχαστη βραδιά!Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για την εμφάνισή σου και να μην τολμήσεις, άλλωστε ο σύντροφός σου σε γνωρίζει καλύτερα από όλους!
                                                     4.Παίξτε ρόλους
   Μπορείς να υποδυθείς έναν ρόλο και να βγάλεις την σχέση σου από την ρουτίνα!Σίγουρα τα σεξουαλικά παιχνίδια με ρόλους αποτελούν μία από τις αγαπημένες συνήθειες των ζευγαριών, γιατί να μην δοκιμάσεις και εσύ;Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και διασκέδασε απόλαυσε μία "καυτή" βραδιά με τον σύντροφό σου!
5.Δοκίμασε καινούριες τακτικές
     Το σεξ θέλει πρωτοτυπία , ευρηματικότητα και εναλλαγή!Θα είναι μία καλή ανανέωση στην σχέση σας αν δοκιμάσετε κάτι καινούριο, μπορεί οι διαφορετικές στάσεις στο σεξ να φέρουν αυτό που τόσο καιρό έλειπε από την σχέση σας!Μπορείτε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης να εντάξετε και  "βρώμικες" λέξεις,είναι κάτι που αρέσει στους άντρες.Μην ντρέπεστε την ώρα του σεξ όλα επιτρέπονται!

   Και να θυμάστε ένα πράγμα κορίτσια!Απαλλαχτείτε από τα ταμπού σας και απολαύστε την κάθε στιγμή σας!!

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Συμβουλές για ένα καλύτερο σεξ"