ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πότε πρέπει να κάνεις "διάλειμμα" σε μία σχέση; 0 σχόλια

| Posted in

Νεαρό ζευγάρι σε διάσταση
Το να κάνεις ένα...διάλειμμα από την σχέση σου είναι ότι χειρότερο μπορεί να έρθει σαν κατάληξη.Είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία για το ζευγάρι που μπορεί να καταλήξει στο χωρισμό.Τις περισσότερες φορές όμως ένα διάλειμμα ίσως είναι και απαραίτητο σε μία σχέση, και ίσως αναγκαίο.Μπορεί να ξεδιαλύνει τα πράγματα και η συνέχεια της σχέσης να είναι ακόμα καλύτερη.Πότε όμως είναι αναγκαίο να κάνουμε αυτό το διάλειμμα;Τα σημάδια μιλούν από μόνα τους.

1.Δεν μιλάς πλέον με τον σύντροφό σου

Μιλάτε πραγματικά για το τι συμβαίνει μεταξύ σας;Λες πραγματικά στον σύντροφό σου πως νιώθεις;Ή μήπως δεν βρίσκεις το νόημα και μιλάτε πλέον μόνο για ασήμαντα πράγματα και για τον καιρό;Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνεις μία συζήτηση, δεν έχετε κοινό σημείο επαφής, τότε ίσως ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα..


2.Δεν περνάτε χρόνο μαζί

Οι ζεστές νύχτες που βλέπατε ταινίες αγκαλιά αντικαταστάθηκαν από εξόδους με τις παρέες;Προσπαθείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας αλλά δεν δείχνει ο ένας ανταπόκριση στον άλλον;Αν δεν θες πλέον να περνάς χρόνο μαζί του ή ο σύντροφός σου, τότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα.


3.Τσακώνεστε όλη την ώρα

Σίγουρα όλοι μα όλοι τσακώνονται στις σχέσεις τους, μην ακούτε τι λένε διάφοροι.Η πραγματικότητα είναι ότι οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά και προσπάθεια για να διατηρηθούν και σίγουρα κάποιες φορές θα μαλώσετε.Αλλά αν ο μόνος τρόπος για να έχετε επαφή ο ένας με τον άλλον είναι να τσακώνεστε, τότε ίσως πραγματικά να ήρθε η ώρα να δείτε ξανά τη σχέση σας.

4.Δεν κάνετε σεξ

Το σεξ είναι το πιο σημαντικό σημείο σε μία σχέση, είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε "ένα", δημιουργεί έναν δεσμό ανάμεσά σας.Καθόλου σεξ σε μία σχέση είναι πρόβλημα.Θα πρέπει να μιλήσετε μεταξύ σας για αυτό το πρόβλημα, και αν δεν βρεθεί λύση, ίσως να είναι μία λύση και το διάλειμμα.



5.Δεν σου προσφέρει ευτυχία

Ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου είστε ευτυχισμένοι.Τότε ποιος ο λόγος να είστε μαζί;Η ευτυχία είναι δύσκολη, δεν διαφωνώ αλλά αξίζει πολλά, γιατί να μένετε σε μία σχέση που δεν θα σας γεμίζει;Αν δεν είστε ευτυχισμένοι, το διάλειμμα στην σχέση ίσως είναι μονόδρομος.

6.Σκέφτεσαι το χωρισμό

Αν αρχίσεις μία φορά να σκέφτεσαι τον χωρισμό, τότε κάτι σίγουρα δεν πάει καλά στην σχέση σου.Αν δεν νιώθεις τύψεις, τότε σίγουρα ένα διάλειμμα χρειάζεται στην σχέση σας.

7.Η σχέση σου έχει πλέον περισσότερα αρνητικά από ότι θετικά

Σίγουρα οι σχέσεις έχουν προβλήματα και δυσκολίες.Αν όμως δεις ότι τα θετικά είναι κατά πολύ λιγότερα από τα αρνητικά τότε πρέπει να αναθεωρήσεις αυτή τη σχέση.Μία σχέση σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος και να αισθάνεσαι όμορφα, γιατί να γεμίζεις με επιπλέον προβλήματα;


Όπως και έχουν τα πράγματα, πρέπει να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις να κάνεις το διάλειμμα στην σχέση σου.Μπορεί μέσα από αυτή την διαδικασία να καταλάβεις πράγματα και αξίες στον άλλον που δεν τα είχες δει και να τα εκτιμήσεις παραπάνω στο διάστημα αυτό.Μπορεί όμως και να καταλάβεις ότι αυτή η σχέση ίσως και να σε έφθειρε.Ένα διάλειμμα σε μία σχέση δεν είναι απαραιτήτως κακό και δεν σημαίνει αναγκαστικά χωρισμό.


Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

0 σχόλια for "Πότε πρέπει να κάνεις "διάλειμμα" σε μία σχέση;"