ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Subscription

You can subscribe to Red Carpet by e-mail address to receive news and updates directly in your inbox. Simply enter your e-mail below and click Sign Up!

Τα 5 πιο HOT Άρθρα!

    Αναγνώστες

Πρόσφατα Σχόλια


    Βρειτε εδω ολα τα αρθρα!

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Πως να βελτιώσεις το...φιλί σου!! 1 σχόλια

| Posted in ,

Θες να κάνεις τον σύντροφό σου ή την σύντροφό σου να ξετρελαθεί με τα φιλιά σου;Καιρός να περάσεις ένα στάδιο παραπάνω.Βελτίωσε τις ικανότητες σου στο φιλί και δεν θα θέλει να σε αφήσει από δίπλα του!!!Ξεκινάμε λοιπόν:

1.Δώσε προσοχή στο φιλί.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθείς και να εστιάσεις σε κάθε πτυχή του φιλιού.Πρέπει να έχεις μία απαλότητα και ζεστασιά στα χείλη σου.Νιώσε το σώμα του συντρόφου σου απέναντι από το δικό σου.Θα ακούγονται σχεδόν οι αθόρυβοι αναστεναγμοί και των δυο σας.Όταν χαλαρώσεις από αυτή την ένταση της στιγμής, βυθίσου στα μηνύματα που στέλνει ο σύντροφός σου, και έτσι φυσικά και αυτόματα θα είναι πιο αισθησιακό και φιλόξενο το φιλί σου.


2.Κάνε πολλά μαζί.

Ήπια και με ωραίο τρόπο ξέφυγε από το φιλί για να ξεκλέψεις λίγες στιγμές πάθους.Εστίασε στα μάτια του και κοίταξέ τον με νόημα πριν να επιστρέψεις στο φιλί.Δάγκωσε ελαφρώς τα χείλη του συντρόφου σου ή τον λαιμό του, φυσικά απαλά για να προκαλούν απόλαυση!Άφησε ένα αναστεναγμό απόλαυσης και ευχαρίστησης πριν του δώσεις περισσότερα!

3.Άγγιξε με ενθουσιασμό

Τίποτα δεν κάνει ένα φιλί πιο αισθησιακό από μία παιχνιδιάρικη διάθεση εκεί όπου θα αισθανθεί ο σύντροφό σου την απόλαυση.Οι προφανείς σέξι περιοχές είναι καλές, αλλά προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου, η δημιουργικότητα και το απροσδόκητο πάντα ανταμείβονται!!

4.Πειραματίσου

Βάλε απαλά τα χέρια σου στα μαλλιά του και κράτησε τα ελαφρά την ώρα που πάει να φύγει.Τρίψε την πλάτη του, άφησε τα χέρια σου απαλά να οδηγούνται από την σπονδυλική στήλη του.Χάιδεψε το μάγουλο και τον λαιμό του συντρόφου σου καθώς πάει να σε φιλήσει.

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

Leave a reply

1 σχόλια for "Πως να βελτιώσεις το...φιλί σου!!"

  1. Ανώνυμος

    Heya i'm for the first time here. I found this board and I find It really helpful & it helped me out much. I'm hoping to present one thing back and help
    others such as you aided me.

    Also visit my webpage - XXX Videos